Popcorn Hour A-410

Reaction score
7

Reaction score
7
Μόλις μου ήρθε από Γαλλία ένα που παρήγγειλα για παν ενδεχόμενον (στα 25 + ταχυδρομικα 11) είδα ότι από Κίνα έχει ξανά στα 12 dollars
Εγω φίλε δεν μπορώ να το αγοράσω διοτι δεν δεχονται τις πιστωτικές που έχω απο eurobank k alpha(mastercard) λόγω capital control.. Υπάρχει άλλος τρόπος? Δοκίμασα κ στο Γαλλικό και στο κινέζικο site

Reaction score
7
Τα κατάφερα τελικά.. Η παραγγελία ολοκληρώθηκε απο το κατάστημα της Γαλλίας

Reaction score
1
Καλημερα. εχω το εξης προβλημα με το δικο μου μηχανημα. Ενω ολα επαιζαν τελεια ξαθνικα δειχνει με εντονο λευκο στην τηλεοραση. Δοκιμασα οτι μπορουσα στις θυθμισεις αλλα δεν καταφερα κατι. Μπορει να βοηθησει καποιος

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155
αστο 5-10 λεπτα εκτος ρευματος κ ξαναπροσπαθησε.αμα δε αλλαξει κατι βαλε αλλο καλωδιο hdmi

Reaction score
1
ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα τα εχω ηδη κανει ολα αυτα και δεν διορθωθηκε κατι. καποια αλλη προταση;

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155
πρεπει να του κανεις reboot μπες στο forum tis cloud media κ ψαξε βρες το αντιστοιχο ποστ
[DOUBLEPOST=1473246996][/DOUBLEPOST]sto manual γραφει press power-eject to reboot device για δοκιμασε το
[DOUBLEPOST=1473247041][/DOUBLEPOST]http://files.syabas.com/popcornhour/download/a-410_user_manual.pdf
[DOUBLEPOST=1473247123][/DOUBLEPOST]σελ 88 troubleshooting

Reaction score
1
συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ειμουν εκτος αθηνων. Λοιπον δοκιμασα τα παντα αλλα δεν εγινε τιποτα. εξακολουθει να δειχνει με πολυ τονισμενο το ασπρο. Στα κανονικα πλανα ειναι μια χαρα. μολις ομως υπαρξει λιγο φως απο μια λαμπα, τον ηλιο η κατι αλλο ολλα τα δειχνει ξασπρισμενα.
Μηπως υπαρχει καποιος επισκευαστης να το παω;

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155
ελλαδα δυσκολα αμα ειναι στην εγυυηση απο ευρωπη κατι γινεται.αμα ειναι απο cloud media θα φας πολυ χρονο.στειλε μου ενα pm υπαρχει τεχνκος στην αθηνα

Reaction score
56
συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ειμουν εκτος αθηνων. Λοιπον δοκιμασα τα παντα αλλα δεν εγινε τιποτα. εξακολουθει να δειχνει με πολυ τονισμενο το ασπρο. Στα κανονικα πλανα ειναι μια χαρα. μολις ομως υπαρξει λιγο φως απο μια λαμπα, τον ηλιο η κατι αλλο ολλα τα δειχνει ξασπρισμενα.
Μηπως υπαρχει καποιος επισκευαστης να το παω;
Καλησπέρα δοκίμασες να κάνεις factory reset? Ή ακόμα και hardware reset?

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155
harware ρεσετ θα δουλεψει αλλα πρεπει να διαβασει καλα πως γινεται πριν το κανει,,,

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155
δε μπορει να δει του βγαζει ασπρη εικονα απο το hdmi ισως με το hardware reset με το τσεμπερι δουλεψει

Reaction score
56
harware ρεσετ θα δουλεψει αλλα πρεπει να διαβασει καλα πως γινεται πριν το κανει,,,
Σωστά και επίσης πρέπει να το ανοίξει. Αν το ψάξει λίγο στο net θα το βρει .Είχα κάνει το ίδιο στο A 300 ,ενα jumper είναι και μετά ήρθε μια χαρά!

Reaction score
1
Σας ευχαριστώ όλους. Εκανα factory reset αλλά αρνήθηκε να διορθώσει το πρόβλημα. Να προσπαθήσω να κάνω και Hardware reset αλλα δεν ξέρω πως. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88