- Reaction score
- 0
Μέσω δικτύου (και όχι wireless) το έχω δοκιμάσει με mkv και παίζει μια χαρά.. ούτε κολλήματα ούτε τίποτα...
απαντω μονολεκτικα γιατι ειμαι κι αρρωστος..:141:
1 ναι
2 οχι
3 ναι (και ελληνικο μενου)
4 δεν ξερω γιατι δεν το εχω δοκιμασει
5 πολυ αξιοπιστο με πολυ καλη υποστηριξη ( firmware updates)
Με ποιό mail επικοινώνησες?Εμεινα άφωνος!!!
Δεν πέρασαν 10 λεπτά και η PCH απάντησε κιόλας:
Hi,
We use EMS for delivery to Greece.
Regards,
The Popcorn Hour Sales Team
Μάλλον θα ανησυχώ λιγότερο τώρα :103:
[email protected]Με ποιό mail επικοινώνησες?
Μέσω Google checkout δε μου απάντησαν και στο support δίνει μόνο πληροφορίες γιά registration.
Μπορείς να βοηθήσεις λίγο?
φιλαρακι το εχω 1 μηνα και δεν εχω παρατηρησει τιποτα τετοιο..παιδια,σε μερικα αρχεια μου παρουσιαζει ενα προβλημα.σε καπια σημεια σταματαει να παιζει το αρχειο και με πεταει παλι στο μενου του ποπκορν...αυτο γινετε σε συγκεκριμενο σημειο,δηλαδη πχ στο hitman σηνεβενε περιπου στη 1:03:00,οταν εφτανε σε αυτο το σημειο σταματαγε οσες φορες και αν το προσπαθουσα.ο μονος τροπος για να το περασω ηταν αν με τον σταυρο πηγενα κατευθειαν στο 1:03:30 ας πουμε,οπωτε και σηνεχιζε κανονικα η ταινεια...αυτο το κανει σε μερικα αρχεια μονο(hitman,lost s04ep1-2,shooter ειναι αυτα που θημαμε τωρα) αλλα συνιθως το κανει μονο σε ενα σημειο,δοκιμασα να δω το the reaping και στα πρωτα 10 λεπτα το εκανε 4 φορες...το κανει και σε αλλους αυτο?αν ναι ειπαρχει τροπος να διορθωθει?
φίλε δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω αυτά τα αρχείαεχω το τελευτεο update αλλα δεν εχω περασει τα εξτρα προγραμματα γιατι χριαζετε αδειο σκληρο για αυτο...αν μπορει καποιος να δοκιμασει καπια απο αυτα τα αρχεια για να δει αν του κολανε