PopCorn Hour A100 €199

nzg

Reaction score
0
παιδια κατι που δε καταλαβα και δε μαρεσε κιολας,για να λειτουργησει ο τορρεντ κλαιεντ θελει να εχεις εσωτερικο σκληρο?
Νομίζω ναι, κάπου το πήρε το μάτι μου στα specs.

Reaction score
0
na giati de prepei na viazete kanis...molis to pira piga kai agorasa kai ton 500ari exoteriko tis maxtor...telika kai o skliros de maresei(den exi on/off koumpi gamoto) kai de kani giafto pou to thelo...

HV

Reaction score
0
Και ο Western Digital My Book 500GB που πηρα δεν εχει On/Off...
Ωστοσο backara τοσο το συστημα οσο και ολα τα Mp3 μου και εχει και 210GB Κενα :)

Reaction score
0
Καλως τα δεχτηκατε . :607:
Αντε παιδια ,περιμενουμε εντυπωσεις απο τα μηχανακια .
Και φωτος ,και φωτος !!! :137:

Reaction score
3
Αυτό που ξέρω ΚΑΛΑ είναι ότι μόλις καταλάβουν ότι είσαι ιδιώτης και όχι εκτελωνιστής η οδηγός φορτηγού εταιρίας,κάνουν τα αδύνατα δυνατά (μέχρι και θέση στην ουρά σου παραχωρούν)για να σε ξεμπερδέψουν γρήγορα,μην πέσεις πάνω στις μύζες και στα λαδάκια και έχουνε πρόβλημα οι χριστιάνοι.....άσε που τώρα με τις κρυφές(καμερες) δεν ξέρουν και αν κουβαλάς καμια...τον τρέμουν τον Μάκι εκει στα σπάτα...

Reaction score
0
Κι εγώ μία από τα ίδια.
...
2.Πήγα στο πίσω μέρος της εταιρείας (στην αποθήκη της) και συναντώ εναν τυπά-κοράκι...
...Επομένως με μια γρήγορη σούμα, 145+55+40=240Ε ...
Αυτά τα ολίγα από μένα...
εγώ είμαι Θεσ/νίκη. Αν κρίνω από την δική σου ιστορία, καλά μου βγήκε με τον "δικό μου" "ελεύθερο σκοπευτή" - εκτελωνιστή!

Αυτό που ξέρω ΚΑΛΑ είναι ότι μόλις καταλάβουν ότι είσαι ιδιώτης και όχι εκτελωνιστής η οδηγός φορτηγού εταιρίας,κάνουν τα αδύνατα δυνατά (μέχρι και θέση στην ουρά σου παραχωρούν)για να σε ξεμπερδέψουν γρήγορα...
στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα γίνονται πιο ...αργάαα!!

Reaction score
0
Απ'ότι κατάλαβα παιδιά όσοι το αγοράσατε το παραγγείλατε από Κίνα. Ευρώπη παίζει??

Reaction score
3
Απ'ότι κατάλαβα παιδιά όσοι το αγοράσατε το παραγγείλατε από Κίνα. Ευρώπη παίζει??
απο Αμερικη το παραγγειλαμε. Δεν ξερω γιατι ερχεται μεσω Κινας...:112::112:

Reaction score
0
γιατι κατασκευάζεται στην κίνα...

γιατι το Popcorn...
"...is a product brand for Syabas Technology's own Digital Media Streaming device."

και γιατί η Syabas...
"Incorporated in April 2001, Syabas Technology is a worldwide company, headquartered in Fremont, California, USA. Our facilities are situated in the USA, China and Malaysia."

Reaction score
3
γιατι κατασκευάζεται στην κίνα...

γιατι το Popcorn...
"...is a product brand for Syabas Technology's own Digital Media Streaming device."

και γιατί η Syabas...
"Incorporated in April 2001, Syabas Technology is a worldwide company, headquartered in Fremont, California, USA. Our facilities are situated in the USA, China and Malaysia."
οχι τιποτα αλλο αλλα δεν τους γουσταρω τους #@$%$$## :141::141::141:

Reaction score
0
Παιδιά μόλις διάβασα τα περί τελωνείου και απογοητεύτηκα. Πλέον το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην το πάρω γιατί ξεφεύγει πολύ από την αρχική τιμή. Ειδικά αν πάρω και σκληρό...

Από την άλλη, σε περίπτωση που το αποφασίσω λέω να το παραγγείλω από γερμανικό site για να αποφύγω το τρέξιμο του τελωνείου. Η τιμή είναι ακριβώς η ίδια, 250 ευρώ με τα μεταφορικά (DHL). Εσείς τί λετε;

Reaction score
0
Στην δική μου περίπτωση κατάφερα να το εκτελωνίσω
με 65 ευρώ (30 DHL + 35 δασμους). Ουσιαστικά γλύτωσα
την αμοιβή του εκτελωνιστή που με εξυπηρέτησε δωρεάν
(καλά να είναι ο άνθρωπος) λόγω γνωστού.
Πιστεύω ότι κάτω από αυτό το ποσο δύσκολα να πέσεις
έτσι και το παραγγείλεις μέσω DHL και από Κίνα.
149+65=214...

Το γερμανικό site πότε θα είχε διαθεσιμότητα άραγε...???

Reaction score
0
Στην δική μου περίπτωση κατάφερα να το εκτελωνίσω
με 65 ευρώ (30 DHL + 35 δασμους). Ουσιαστικά γλύτωσα
την αμοιβή του εκτελωνιστή που με εξυπηρέτησε δωρεάν
(καλά να είναι ο άνθρωπος) λόγω γνωστού.
Πιστεύω ότι κάτω από αυτό το ποσο δύσκολα να πέσεις
έτσι και το παραγγείλεις μέσω DHL και από Κίνα.
149+65=214...

Το γερμανικό site πότε θα είχε διαθεσιμότητα άραγε...???

Γλίτωσες καμιά 30αρια ευρώ, δεν είναι κι άσχημα. Στο site τους λέει μέσα Απριλίου αλλά καλού-κακού θα στείλω ένα email να ρωτήσω

Reaction score
3
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

Το δικο σου ποτε θα ερθει;;;
στο google checkout λεει οτι ειμαι στη διαδικασια της μεταφορας.Προλαβα και τους εστειλα ενα mail και ζητησα να ερθει μεσω USPS αλλα το βλεπω λιγο χλωμο να γλυτωνω τα κερατιατικα

:110:.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian