Νομίζω ναι, κάπου το πήρε το μάτι μου στα specs.παιδια κατι που δε καταλαβα και δε μαρεσε κιολας,για να λειτουργησει ο τορρεντ κλαιεντ θελει να εχεις εσωτερικο σκληρο?
Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
Νομίζω ναι, κάπου το πήρε το μάτι μου στα specs.παιδια κατι που δε καταλαβα και δε μαρεσε κιολας,για να λειτουργησει ο τορρεντ κλαιεντ θελει να εχεις εσωτερικο σκληρο?
εγώ είμαι Θεσ/νίκη. Αν κρίνω από την δική σου ιστορία, καλά μου βγήκε με τον "δικό μου" "ελεύθερο σκοπευτή" - εκτελωνιστή!Κι εγώ μία από τα ίδια.
...
2.Πήγα στο πίσω μέρος της εταιρείας (στην αποθήκη της) και συναντώ εναν τυπά-κοράκι...
...Επομένως με μια γρήγορη σούμα, 145+55+40=240Ε ...
Αυτά τα ολίγα από μένα...
στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα γίνονται πιο ...αργάαα!!Αυτό που ξέρω ΚΑΛΑ είναι ότι μόλις καταλάβουν ότι είσαι ιδιώτης και όχι εκτελωνιστής η οδηγός φορτηγού εταιρίας,κάνουν τα αδύνατα δυνατά (μέχρι και θέση στην ουρά σου παραχωρούν)για να σε ξεμπερδέψουν γρήγορα...
απο Αμερικη το παραγγειλαμε. Δεν ξερω γιατι ερχεται μεσω Κινας...:112::112:Απ'ότι κατάλαβα παιδιά όσοι το αγοράσατε το παραγγείλατε από Κίνα. Ευρώπη παίζει??
οχι τιποτα αλλο αλλα δεν τους γουσταρω τους #@$%$$## :141::141::141:γιατι κατασκευάζεται στην κίνα...
γιατι το Popcorn...
"...is a product brand for Syabas Technology's own Digital Media Streaming device."
και γιατί η Syabas...
"Incorporated in April 2001, Syabas Technology is a worldwide company, headquartered in Fremont, California, USA. Our facilities are situated in the USA, China and Malaysia."
Το δικο σου ποτε θα ερθει;;;οχι τιποτα αλλο αλλα δεν τους γουσταρω τους #@$%$$## :141::141::141:
Αντε ρε παιδια ,αντε ρε παιδια !!!κανένα review θα έχουμε?
Στην δική μου περίπτωση κατάφερα να το εκτελωνίσω
με 65 ευρώ (30 DHL + 35 δασμους). Ουσιαστικά γλύτωσα
την αμοιβή του εκτελωνιστή που με εξυπηρέτησε δωρεάν
(καλά να είναι ο άνθρωπος) λόγω γνωστού.
Πιστεύω ότι κάτω από αυτό το ποσο δύσκολα να πέσεις
έτσι και το παραγγείλεις μέσω DHL και από Κίνα.
149+65=214...
Το γερμανικό site πότε θα είχε διαθεσιμότητα άραγε...???
στο google checkout λεει οτι ειμαι στη διαδικασια της μεταφορας.Προλαβα και τους εστειλα ενα mail και ζητησα να ερθει μεσω USPS αλλα το βλεπω λιγο χλωμο να γλυτωνω τα κερατιατικαΤο δικο σου ποτε θα ερθει;;;