Power-Buy για την AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV

Reaction score
0
για χαρα σε ολους
αν προλαβαινω θα ηθελα και εγω καποιες βασικες πληροφοριες(τιμη, servise κτλ)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
adynaton said:
Δευτέρα :?
Είχαμε μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα και ειδικότερα στην άφιξη του container όπως με ενημέρωσε μόλις τώρα ο αντιπρόσωπος. Το νέο πρόγραμμα είναι:

1. Άφιξη τηλεοράσεων 1/11/2006
2. Εκτελωνισμός 2-3/11/2006

Αμέσως μετά παραλαβή από όσους έχουν πάρει μέρος στο power-buy. Αν ο εκτελωνισμός τελειώσει στις 2 του μηνός τότε η παραλαβή μπορεί να ξεκινήσει από τις 3/11

NLS

Reaction score
1
Η καθυστέρηση είναι όλη από το εργοστάσιο για όποιους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.
Και μάλιστα δεν ήταν καν από την AMOI, αλλά από την CMO (τους καθυστέρησαν τα panels).

Reaction score
620
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
adynaton said:
Δευτέρα :?
Είχαμε μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα και ειδικότερα στην άφιξη του container όπως με ενημέρωσε μόλις τώρα ο αντιπρόσωπος. Το νέο πρόγραμμα είναι:

1. Άφιξη τηλεοράσεων 1/11/2006
2. Εκτελωνισμός 2-3/11/2006

Αμέσως μετά παραλαβή από όσους έχουν πάρει μέρος στο power-buy. Αν ο εκτελωνισμός τελειώσει στις 2 του μηνός τότε η παραλαβή μπορεί να ξεκινήσει από τις 3/11
Σαββατοκύριακο χωμένος μέσα στα καλώδια και τα settings. Καλή Φάση! :D

Reaction score
0
Av δεν σφυριξει ο διαιτητης εγω δεν χαιρομαι.Πολλα εχουν δει τα ματια μας.Την βαση τοιχου πως θα την παρουμε?Την θελω και την χρειαζομαι.

Reaction score
0
Παιδιά συγνώμη για την noob ερώτηση αλλά μόλις έκανα register στο site και ήθελα να δω αν υπάρχει δυνατότητα και για δική μου συμμετοχή στο συγκεκριμένο power buy;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.190
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe