Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

NLS

Reaction score
1
Το θέμα του service έχει ξεκαθαρίσει. Από τον εισαγωγέα κανονικά 2 χρόνια.

ΟΙ ΟΡΟΙ θα ξεκαθαρίσουν σύντομα (1-2 μέρες) από τους ίδιους.

Reaction score
0
Σας παραθέτω μερικά στοιχεία από την προσφερόμενη βάση.

Είναι σταθερή βάση τοίχου και αποτελείτε από 3 στοιχεία (1 οριζόντιο & 2 κάθετα)

Το οριζόντιο στερεώνεται στον τοίχο και επάνω του "κρεμιούνται" τα 2 κάθετα που στηρίζουν την οθόνη.

Η βάση επιτρέπει μικρές διορθώσεις στον οριζόντιο και κάθετο άξονα.

Το χρώμα της είναι μαύρο.

Το βάθος της βάσης είναι μόνο 14mm (από τοίχο έως την πλάτη της οθόνης) και σχεδόν δεν φάινεται παρά μόνο από το πλαί.

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

Φιλικά

Σάκης Καρατόλιος
Unitech Systems

NLS

Reaction score
1
ναι θέλω εγώ μερικές πληροφορίες

τα δυο κάθετα, δίνουν και κάποια (αρνητική) γωνία στην TV;
(θα περίμενα ΔΥΟ οριζόντια και δυο κάθετα)

αυτό συμβαίνει (αν συμβαίνει) θέλουμε δεν θέλουμε;

πόσες και τι είδους βίδες θέλει στον τοίχο;

τι ρυθμίσεις επιτρέπει;

το υλικό είναι αλουμίνιο ή άλλο μέταλλο;

:) αυτά τα ολίγα

Reaction score
0
ποτε περιπου να υπολογιζουμε παιδια οτι θα την εχουμε και η βαση ποσο περιπου θα κανει..?
να ρωτησω και κατι αλλο μιασ και θα εχουμε hd τηλεορασαρα!!!!!!μπορω να ρωτησω αν εχει βγει πακετο (dvd player + ηχεια ) που να υποστιριζει 1080p kai an nai poiα ειναι? ξεπερνουν τα 1500ε.?
ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ............!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Την περιμένουμε αρχές Μαρτίου...

Η βάση κάνει 60 Ευρώ...

Από ότι βλέπω αλλά και από τα pm που έχω πάρει (έχω να διαβάσω άλλα 21 τώρα...) μάλλον θα πάρουμε όλο το container...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Κάθε φορά που κάνω εγκαταστάσεις με βάσεις του κ.Καρατόλιου ευχαριστώ το θεό που ο πελάτης έχει επιλέξει προϊόν του.

Μη ρωτάτε τι κάνουν οι βάσεις του.. .. .. ..

Θα σας πω εγώ τι κάνουν. Αυτή, η απλή των 60 ευρώ, αν τοποθετηθεί σωστά κάνει "Ηγούμενους" και αν τυχόν πάρετε κάποια αλλη με αναδιπλούμενο βραχίονα τότε θα σας κάνει "Αρχιεπισκόπους". :mrgreen:

Οποιους φώτισε ο θεός (συμπεριλαμβάνομαι) και αγόρασαν Lift έκτοτε ζουνε με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στο σαλόνι τους, βοήθεια μας! :mrgreen:

Πέραν της πλάκας, η απλή βάση που σας προσφέρει είναι εξαιρετική για απλή κρέμαση με διόρθωση κατά οριζόντιο άξονα, αν σας ξεφύγουν οι τρύπες προς τα πάνω ή κάτω ή δεν αλφαδιάσατε σωστά.

Αν θέλετε όμως να τραβατε την TV από τον τοίχο, να γυρνάει αριστερά ή δεξια, να δίνει κλίσεις πάνω ή κάτω, τότε πάτε σε βάση με μονό ή διπλό βραχίονα. Μόνο που τότε θα θαυμάζετε περισσότερες ώρες τη βάση και όχι τη τηλέοραση.

Αν λοιπόν έχετε προβλήματα εγκατάστασης και θέλετε να τοποθετήσετε την TV πιο ψηλά ή πιο χαμηλά ή θελετε να τη βάλετε σε πλαινό τοίχο ώστε να γυρίζει πρός τη μεριά που κάθεστε τότε χρειάζεστε κάποια βάση με αναδιπλούμενο βραχίονα.

Τα προϊόντα του κ.Καρατόλιου είναι μακράν τα πιο ανθεκτικά, πιο όμορφα και εξαιρετικού σχεδιασμού που έχω δει ποτέ μου.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Γενικέ, τα συγχαρητήρια σε σένα.
Μιλάμε για μια TV τάξης των 2000 ευρώ και έχουν δηλώσει για αγορά τόσοι πολλοί.. .. .. :shock:

Συγχαρητήρια

V

VIDEOMIX

Guest
Να ρωτήσω και εγώ κάτι για την στήριξη στον τοίχο. Τα καλώδια πως καλύπτωνται ωστε να μην ειναι ανταισθητικά στον χώρο; Υπάρχουν ειδικά "λούκια" για τις καλωδιόσεις;

VG

Reaction score
0
Γενικέ, τα συγχαρητήρια σε σένα.
Μιλάμε για μια TV τάξης των 2000 ευρώ και έχουν δηλώσει για αγορά τόσοι πολλοί.. .. .. :shock:

Συγχαρητήρια
Καλα αυτο ειναι το μονο ευκολο, στα forums ακομα και ληγμενα κοτοπουλα να κανεις group-buy θα τα αγοράσουν :lol:

Reaction score
7
Να ρωτήσω και εγώ κάτι για την στήριξη στον τοίχο. Τα καλώδια πως καλύπτωνται ωστε να μην ειναι ανταισθητικά στον χώρο; Υπάρχουν ειδικά "λούκια" για τις καλωδιόσεις;
Καναλια τα λενε Θανο!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Συμμετοχές μέχρι τώρα:

1.NLS (με μια μικρή επιφύλαξη...)
2.dimM (τηλεοραση)
3.Χρήστος Ακρατόπουλος (τηλεοραση)
4.mikev (τηλεοραση+βαση)
5.ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. (τηλεοραση+βαση)
6.vlass (τηλεοραση)
7.hatzik X2 (τηλεοραση + Βάση)
8.spilegou 1+2 (ΤV+ΒΑΣΗ)
9.Πάνος Οπλοποιός (ΤV+ΒΑΣΗ)
10. doganos1985 (ΤV+ΒΑΣΗ)
11. TUONOS (tv+βαση)
12. mickm (τηλεοραση+βαση)
13.Μάνος Νοικοκυράκης X2 (τηλεοραση)
14. GTXTC (τηλεόραση)
15. aristomenis (τηλεόραση + βάση)
16. santon Χ2 (τηλεόραση + βάση)
17. Atermon (τηλεόραση)

Σύνολο 20+2 τηλεοράσεις...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Καλα αυτο ειναι το μονο ευκολο, στα forums ακομα και ληγμενα κοτοπουλα να κανεις group-buy θα τα αγοράσουν :lol:
Κάπου κάνεις λάθος.
Δεν μιλάμε εδώ για ένα DVDp των 300 ευρώ.
Ούτε για κάτι άλλο που κοστίζει 500.

2100 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, έχει λιανική. Εύκολα τα δίνει κάποιος σε Group buy όταν δεν τη χρειάζεται;

Reaction score
2
καλησπερα και απο εμενα
ενδιαφερομαι και εγω για το full service (tv+βαση+ρυθμισεις)

thanks

JD

Reaction score
0
Καλησπερα

Ενδιαφερομαι για την TV. Παρολα αυτα θα ηθελα να ξερω μερικα πραγματα ακομα σχετικα με τους ορους του service κ τον τροπο παραδοσης σε εμας που ειμαστε εκτως Αθηνων. Μεχρι ποτε μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη στο power buy?

Ευχαριστω
Γιαννης

NLS

Reaction score
1
διαφωνώ - ένα εξειδικευμένο φόρουμ, δεν είναι η πλατεία Ομονοίας

θα έπρεπε να σου δώσει επίσης ένα χιντ, ότι οι πρώτοι αγοραστές, είμαστε αυτοί που την είδαμε από κοντά

---

JD:

Συμφωνώ μαζί σου (ο εισαγωγέας μας χρωστάει και θα γράψει όπου να'ναι αυτούς τους όρους).

Λογικά το group-buy ισχύει μέχρι και τέλος του μήνα, αρχές του άλλου... γενικά μέχρι πριν αρχίσουν οι παραδώσεις - ο Ανδρέας θα σου πει πιο σίγουρα

Reaction score
0
Καναλια τα λενε Θανο!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ωντως!!!! :cry:
:wink:

Reaction score
152
.....ΣΦΥΡΙ,ΚΑΛΕΜΙ,ΣΤΟΚΟΣ,ΣΠΑΤΟΥΛΑ,ΠΙΝΕΛΟ,ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!
:shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
6
Αυτό που ξεχάσαμε να γράψουμε είναι ότι η τηλεόραση θα έχει ΜΕΝΟΥ ΤΕLETEXT ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Όχι μόνο δεν το περιμενα αλλα και που το διαβάζω παλι δεν το πιστεύω.
Μπραβο
Μένει μόνο να μάθουμε τις τελευταίες λεπτομερείς για την εγγύηση.
Μέχρι τώρα όλα καλα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης