Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Καλα αυτο ειναι το μονο ευκολο, στα forums ακομα και ληγμενα κοτοπουλα να κανεις group-buy θα τα αγοράσουνΓενικέ, τα συγχαρητήρια σε σένα.
Μιλάμε για μια TV τάξης των 2000 ευρώ και έχουν δηλώσει για αγορά τόσοι πολλοί.. .. .. :shock:
Συγχαρητήρια
Καναλια τα λενε Θανο!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Να ρωτήσω και εγώ κάτι για την στήριξη στον τοίχο. Τα καλώδια πως καλύπτωνται ωστε να μην ειναι ανταισθητικά στον χώρο; Υπάρχουν ειδικά "λούκια" για τις καλωδιόσεις;
Κάπου κάνεις λάθος.Καλα αυτο ειναι το μονο ευκολο, στα forums ακομα και ληγμενα κοτοπουλα να κανεις group-buy θα τα αγοράσουν![]()
διαφωνώ - ένα εξειδικευμένο φόρουμ, δεν είναι η πλατεία ΟμονοίαςΚαλα αυτο ειναι το μονο ευκολο, στα forums ακομα και ληγμενα κοτοπουλα να κανεις group-buy θα τα αγοράσουν![]()
Ωντως!!!!Καναλια τα λενε Θανο!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Να ρωτήσω και εγώ κάτι για την στήριξη στον τοίχο. Τα καλώδια πως καλύπτωνται ωστε να μην ειναι ανταισθητικά στον χώρο; Υπάρχουν ειδικά "λούκια" για τις καλωδιόσεις;
.....ΣΦΥΡΙ,ΚΑΛΕΜΙ,ΣΤΟΚΟΣ,ΣΠΑΤΟΥΛΑ,ΠΙΝΕΛΟ,ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!Να ρωτήσω και εγώ κάτι για την στήριξη στον τοίχο. Τα καλώδια πως καλύπτωνται ωστε να μην ειναι ανταισθητικά στον χώρο; Υπάρχουν ειδικά "λούκια" για τις καλωδιόσεις;
Όχι μόνο δεν το περιμενα αλλα και που το διαβάζω παλι δεν το πιστεύω.Αυτό που ξεχάσαμε να γράψουμε είναι ότι η τηλεόραση θα έχει ΜΕΝΟΥ ΤΕLETEXT ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!