Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

V

VIDEOMIX

Guest
Μπορεί να είναι λίγο off topic αλλά το γράφω έδω γιατί πιστεύω θα ενδιαφέρει πολλούς (αν όχι όλους) όσους θα πάρουν την Amoi.

Καλώδιο DVI to HDMI που μπορούμε να βρούμε? Εγω ας πούμε θέλω ενα 10μετρο!
Eχω πάρει ενα 5μετρο στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ εξαιρετικής ποιότητος. Δεν χρειαζώμουν μεγαλύτερο όμως είχε.
Στο προτείνω.

Reaction score
0
Με τα DVI/HDMI καλώδια δεν υπάρχει θέμα ποιότητας από την στιγμή που "κλειδώσει" το σήμα. Αυτό που συμβαίνει βέβαια, και οφείλεται στη καλή ή όχι εφαρμογή του standard τόσο στην πηγή (βασικότερο), όσο και στον δέκτη , είναι να έχουμε "pixel drops" (pixels που ανάβουνε σε άσχετους χρόνους με άσχετα χρώματα) και άν τα πράγματα είναι πολύ χάλια ακόμα και ολόκληρα scan lines αλλοιωμένα.
Τα ίδια βέβαια φαινόμενα μπορεί να προκύψουνε και απο μή συμβατά settings στα διάφορα Hor/Vert./Pixel refresh rates της πηγής με τον δέκτη μας, οπότε θέλει λίγο προσοχή μέχρι να τα "ρίξουμε" όλα στο καλώδιο.

Είδωλα - καθυστερήσεις χρωμάτων - αναλογικό θόρυβο.... τα ξεχνάμε. :wink:

Σίγουρα πάντως ένα καλύτερο καλώδιο, σε πολλά μέτρα(>10), θα βοηθήσει μια "αδύναμη" πηγή.

NLS

Reaction score
1
πωπω τι έχει να γίνει

μιλάμε για πράγμα της κλάσης των 2000 ευρώ...
πάρε κόσμε :)
κάτι είδαν και την θέλουν οι άλλοι :D

NLS

Reaction score
1
Με τα DVI/HDMI καλώδια δεν υπάρχει θέμα ποιότητας από την στιγμή που "κλειδώσει" το σήμα. Αυτό που συμβαίνει βέβαια, και οφείλεται στη καλή ή όχι εφαρμογή του standard τόσο στην πηγή (βασικότερο), όσο και στον δέκτη , είναι να έχουμε "pixel drops" (pixels που ανάβουνε σε άσχετους χρόνους με άσχετα χρώματα) και άν τα πράγματα είναι πολύ χάλια ακόμα και ολόκληρα scan lines αλλοιωμένα.
Τα ίδια βέβαια φαινόμενα μπορεί να προκύψουνε και απο μή συμβατά settings στα διάφορα Hor/Vert./Pixel refresh rates της πηγής με τον δέκτη μας, οπότε θέλει λίγο προσοχή μέχρι να τα "ρίξουμε" όλα στο καλώδιο.

Είδωλα - καθυστερήσεις χρωμάτων - αναλογικό θόρυβο.... τα ξεχνάμε. :wink:

Σίγουρα πάντως ένα καλύτερο καλώδιο, σε πολλά μέτρα(>10), θα βοηθήσει μια "αδύναμη" πηγή.
ακριβώς - μιλάμε δηλαδή για bit errors και τίποτα άλλο
ακόμα και σε αυτή την περίπτωση συνήθως το θέμα είναι στιγμιαίο (δηλ. ένα refresh δηλ. περί το 1/50 του δευτερολέπτου) εκτός αν μιλάμε για αρκετό θόρυβο

στα 5 μέτρα δεν υπάρχει κανένα θέμα - στα 10 ναι θέλει "καθαρότερο" καλώδιο

Reaction score
0
σημερα πηγα κι εγω να δω την τηλεοραση απο κοντα αν και δεν αμφεβαλα για ολα οσα εχουν ειπωθει στα προηγουμενα ποστ. δεν θα αναφερω τις εντυπωσεις μου διοτι εχουν απλα αναφερθει στα προηγουμενα κειμενα. το μονο που θα πω ειναι οτι λιγα λεπτα χρειαστηκαν (με την lcd) για να με πεισουν να γραψω αυτο το κειμενο και να ζητησω :arrow: μια και για μενα με βαση παρακαλω :razz: . επισης κατι που μου αρεσε ακομα αν και πρωτη φορα που πηγα στο καταστημα ειναι η φιλικοτητα απο τα παιδια που ηταν εκει μιας και περασα αρκετη ωρα μιλωντας μαζι τους. Ανδρεα ευχαριστω για τον χρονο σας και για την φιλοξενια σας. σταματαω εδω (μην φανει οτι τα λεω για να μου κανουν καλυτερη τιμη. θα το κανω διακριτικα σε επομενα ποστ μου). :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γενικε , παρακαλω πολυ να προστεθει στην λιστα και ο κ.Παναγιωτης Αντωνοπουλος ο οποιος μας παρακολουθει αλλα δεν δυναται να γραφτει και να ζητησει την τηλεοραση.

Καλα , δεν ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει? :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλησπερα

Ενδιαφερομαι για την TV. Παρολα αυτα θα ηθελα να ξερω μερικα πραγματα ακομα σχετικα με τους ορους του service κ τον τροπο παραδοσης σε εμας που ειμαστε εκτως Αθηνων. Μεχρι ποτε μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη στο power buy?

Ευχαριστω
Γιαννης
H παράδοση για όσουν μένουν εκτός Αθηνών θα γίνει μέσω courier.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Συμμετοχές μέχρι τώρα:

1.NLS (με μια μικρή επιφύλαξη...)
2.dimM (τηλεοραση)
3.Χρήστος Ακρατόπουλος (τηλεοραση)
4.mikev (τηλεοραση+βαση)
5.ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. (τηλεοραση+βαση)
6.vlass (τηλεοραση)
7.hatzik X3 (3 τηλεοραση + 2 Βάση)
8.spilegou 2+2 (ΤV+ΒΑΣΗ)
9.Πάνος Οπλοποιός (ΤV+ΒΑΣΗ)
10. doganos1985 (ΤV+ΒΑΣΗ)
11. TUONOS (tv+βαση)
12. mickm (τηλεοραση+βαση)
13.Μάνος Νοικοκυράκης X2 (τηλεοραση)
14. GTXTC (τηλεόραση)
15. aristomenis (τηλεόραση + βάση)
16. santon Χ2 (τηλεόραση + βάση)
17. Atermon (τηλεόραση)
18. georg9 (τηλεόραση + βάση)
19. manos76 (τηλεόραση)
20. npapagri (τηλεόραση + βάση)
21. Παναγιωτης Αντωνοπουλος (τηλεόραση)

Σύνολο 26+2 τηλεοράσεις...

Να θυμίσω ότι το power buy ξεκίνησε την Δευτέρα! Να πω επίσης ότι μέχρι τώρα έχω απαντήσει σε 86 pm... :roll:

NLS

Reaction score
1
δίπλα στο "μια μικρή επιφύλαξη" βάλε ότι θα είναι και με βάση (εξάλλου ποιός άραγε άνοιξε το θέμα "βάση" εξ'αρχής από την ώρα της παρουσίασης;...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster