Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

GTX

Reaction score
39
Συμφωνώ με τα όσα είπες Χρήστο, αλλιώς θα είχατε διαπραγματευτεί την τιμή αν ξέρατε που θα φτάσει το P.Buy, αλλά πρέπει να συμφωνίσω και με τον spilegou γιατί πιστεύω οτι δεν είναι αργά για να μας δείξει την ευγνωμοσύνη του ο αντιπρόσωπος. Δε μας χρωστάει λίγα!!! Αν δεν είμασταν εμείς δε νομίζω να έφερνε πάνω απο 50, πόσο μάλλον να τις είχε προπουλήσει κιόλας!!! Δε χρειάζεται να έχουμε παθητική στάση, οπως αυτός θα κοιτάξει το συμφέρον του έτσι πρέπει και μεις!!!

Reaction score
4
Επειδη ο Νασος σιγουρα διαβαζει αυτο το thread και επειδη εχουμε καταντησει να κυνηγαμε την ουρα μας στο θεμα της τιμης, γιατι δεν βγαινει να μιλησει ξεκαθαρα πως το βλεπει αυτος το συγκεκριμενο ζητημα;
Αν και ειμαι κατα της καταστασης που διαμορφωνεται αυτη τη στιγμη (προφανως γιατι προκειται περι συμφωνηθεντων μεταξυ καποιων αρα) παρολα αυτα δεν ειναι ακαιρα και ουτε παραλογα αυτα που εκφραζονται απο αρκετους συνφορουμιτες..
Νασο, πες μας την αποψη σου !

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Παντως, αν δεν υπαρξει αλλο power buy στο μελλον, θα καταλαβω το λογο....
Θα υπάρξει απλά θα είμαστε πιο hard διαπραγματευτές στο μέλλον μιας και έχουμε καταλάβει πια την δύναμη του avsite!

Reaction score
4
Συμφωνω με το Χρηστο, εξαλλου παρολη την "αρνητικη" εικονα που δειχνουν τα διαφορα μυνηματα, νομιζω οτι ειναι ευλογα αν αναλογιστει καποιος τον ογκο της συγκεκριμενης πωλησης.
Νομιζω την επομενη φορα θα πρεπει υπαρχει καποια φορμουλα να υπολογιζει και τον ογκο της παραγγελιας που θα μπαινει..
Σαν ΑΠΟΛΥΤΑ συνειδητοποιημενοι καταναλωτες, δεν ειναι κακο να ψαχνουμε για το καλυτερο ουτε νομιζω οτι καποιος εισαγωγεας/αντιπροσωπος θα αρνηθει να πωλησει σε μια ομαδα ανθρωπων που καλλιστα μπορουν να γινουν η καλυτερη διαφημιση του.
Αντε να ανακοινωνονται ημερομηνιες παραδοσης να ετοιμαζουμε καναπεδες, παγακια κτλ :)

Reaction score
0
Εδώ πλέον θα ήθελα να αναφερθώ πάλι σε 2-3 σημεία. Κατ αρχήν κακώς τόσες μέρες που έχει τεθεί το θέμα της τιμής ο Ανδρέας απέχει απο την όλη συζήτηση... Αυτός έκανε την διαπραγμάτευση με τον Νάσο για την τιμή και άρα αυτός είναι ο πλέον αρμόδιος να μας πει τι συμβαίνει. Από εμπορική πλευρά είναι προφανές οτι ο Νάσος πουλάει σε εμάς σε μεγαλύτερη τιμή απο ότι αγοράζουν απο αυτόν τα μεγάλα καταστήματα διότι αλλιώς θα έλεγε "παιδιά 10 κομμάτια όποιος προλάβει", για να κάνει και την διαφήμιση του, και τα υπόλοιπα θα τα έδινε σε αυτόν που τα αγόραζε στην ακριβότερη τιμή (εμπόριο κάνει ο άνθρωπος όχι προώθηση τού HD στην Ελλάδα!) . Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό το ρόλο παίζουμε εμείς (αγοράζουμε στην ακριβότερη χονδρική τιμή), μόνο που έχουμε κάνει ΚΑΙ την διαφήμιση! Για ένα νέο προϊόν αυτής της κατηγορίας τιμής σαφώς και το power buy είχε τεράστια επιτυχία και δεν θυμάμαι κανείς να είχε πρόβλημα με την τιμή όταν από την αρχή λέγαμε ότι η τιμή καταλόγου θα είναι 2500 Ευρώ (και άρα σίγουρα κοντά στα 2200 η πραγματική). Αυτό που συζητάμε λοιπόν είναι το κατά πόσο θα θέλαμε ένα Pbuy των 10 τεμαχίων στα 1500 Ευρώ (Νάσο μην μου πεις ότι μπαίνεις μέσα… μην ξεχνάμε τις τιμές της διαφήμισης… και ΔΩΡΟ θα μπορούσες να κάνεις τα 10 κομμάτια ) ή τελικά αυτό που έγινε και που επέτρεψε σε 50+ άτομα να αγοράσουνε την TV σε μία πολύ καλή τιμή. Σίγουρα ΚΑΙ για την αντιπροσωπεία αυτό που έγινε ήταν το πλέον συμφέρον και όπως έγραψα, σε παλαιότερο μήνυμα, θα περιμένω να δείξει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη της κατά την υποστήριξη του προϊόντος…
Επ’ αυτού βέβαια να πώ επίσης ότι εδώ και ένα μήνα γνωρίζουμε ότι, αντίθετα με το τι μας είπανε οι Κινέζοι, ΔΕΝ υπάρχει ρύθμιση του backlight με αποτέλεσμα το μαύρο της τηλεόρασης να είναι απαράδεκτο (…στα 0,5 nits !!! Βαγγέλη αυτό δεν είναι 10 φορές φωτεινότερο από την μέση τιμή ΟΛΩΝ των LCD της αγοράς;) Πότε θα έχουμε μια υπεύθυνη ενημέρωση από τον αντιπρόσωπο για το κατά πόσο αυτό το ζήτημα θα λυθεί στο επόμενο firmware;

Reaction score
0
...για να μην πώ για την υποψία που έχω οτι κατά τις δοκιμές μας η TV δεν συγχρόνισε ποτέ πραγματικά πάνω απο τα 1080p 50Hz... και άρα όλα 60hz .ts αρχεία θα τα βλέπουμε με "σπασιματάκια". Ελπίζω απλά να ήταν θέμα του HTPC...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κατ αρχήν κακώς τόσες μέρες που έχει τεθεί το θέμα της τιμής ο Ανδρέας απέχει απο την όλη συζήτηση... Αυτός έκανε την διαπραγμάτευση με τον Νάσο για την τιμή και άρα αυτός είναι ο πλέον αρμόδιος να μας πει τι συμβαίνει.

Θα μιλησω οταν πρεπει.
Προς το παρον σας παρακολουθω και προσπαθω να καταλαβω :sad:

Reaction score
0
θα συμφωνησω κι εγω με ολους μιας κι εχουν ολοι δικιο απ την μερια τους. για τη διαφημιση' για τη μεγαλη ποσοτητα που αγοραζουμε και για ολα αυτα που μας κανουν να νιωθουμε καπως ριγμουμενους στη τιμη. εν μερει ειμαι ικανοποιημενος για την τιμη που αγοραζ(ω)ουμε αλλα σιγουρα λιγο "μαρουλι" παραπανω να εμενε στην τσεπη μου δεν θα με χαλαγε. αυτο που με ενδιαφερει ομως περισσοτερο απο την τιμη (την οποια την γνωριζα απο καιρο οπως ολοι και πριν μαζευτει η ποσοτητα που παραγγελνουμε και γινει τοσο μεγαλη διαφημιση απο ολους εδω μεσα) ειναι να εχω την υποστηριξη που εχω ακουσει σε προηγουμενα ποστ κι εκει πιστευω θα επρεπε να επικεντρωσουμε τις πιεσεις μας.

NLS

Reaction score
1
για τρια πράγματα μόνο να μιλήσω:

- καλό: από Κίνα μου είχαν πει για 1080p 60Hz και νομίζω ότι τους πιστεύω

- κακό: μου τα μάσησαν αρκετά για το θέμα του backlight... άραγε ο άνθρωπος που θα έκανε τη ρύθμιση είδε την αλήθεια μετά το service menu ώστε να μας την πει;

- απλώς σχόλιο: νομίζω και εγώ ότι ο Νάσος πρέπει να πει δυο κουβέντες κάποια στιγμή

- τέταρτο, μπόνους... ας όψεται ότι κάποιοι από μας δεν κατάλαβαν τι έχουν στα χέρια τους, πολλά θα ήταν πολύ διαφορετικά τώρα (τώρα αυτή τη φράση μεταφράστε τη όοοοπως θέλετε, καλά ή καλά, ποιούς αφορά, ποιούς όχι κλπ., εγώ δεν πρόκειται να την αναλύσω - αλλά όποιοι νομίζετε ότι καταλάβατε, μην είστε σίγουροι, μπορεί να εννοώ κάτι άλλο)

V

VIDEOMIX

Guest
Και φυσικά η διαφήμιση θα συνεχιστεί και μετά την αγορά, αφού όλοι θα εκθειάζουμε το προιόν που θα απολαμβάνουμε στο σπίτι μας, παρακεινώντας έτσι έμεσα και άλλους να αγοράσουν.

Reaction score
0
Προσοχή μακροσκελές post…

Θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου.

Μπορεί να μην έχω τα εκατοντάδες ή τα χιλιάδες posts όπως άλλοι, αλλά από την στιγμή που πήρα μέρος στο Power Buy πιστεύω ότι δικαιούμαι να ομιλώ. Θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι ίσως η τιμή να μπορούσε να συμπιεστεί προς τα κάτω λόγω των πολλών συσκευών κτλ. Όμως δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τους όρους του ΡΒ τους γνωρίζαμε. Τιμή τόσο (απορώ γιατί δεν την λέμε…) παράδοση τότε, όροι εγγύησης τάδε. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όλοι πήραμε μέρος με αυτά τα δεδομένα και όχι πονηρά σκεφτόμενοι ότι οι συμμετοχές θα είναι πολλές άρα η τιμή θα πέσει άρα ας δηλώσω και εγώ… και αν η συμμετοχή ήταν μια? Τι θα γινόταν θα έπρεπε να αυξηθεί η τιμή? Και αν οι συμμετοχές ήταν 200? Θα έπρεπε να μας δίνουν 1+1 Δώρο? Πιστεύω ότι όλοι είμαστε σε θέση να καταλάβουμε ότι την στιγμή του ΡΒ οι πιθανότητες να βρει κανείς το ίδιο προϊόν φθηνότερα είναι ελάχιστες. Μετά από ένα μήνα ποιος ξέρει… μπορεί όλα τα τεμάχια που θα έρθουν να είναι ελαττωματικά όποτε bye bye Amoi… Μπορεί να πωλείτε και ακριβότερα (χλωμό…). Το θέμα είναι ότι παίρνεις μέρος σε ΡΒ και υπολογίζεις για τώρα…

Κλείνοντας να προτείνω να εμπιστευτούμε μια καλύτερη διαπραγμάτευση στον Ανδρέα (χωρις φυσικα να ειναι υποχρεωμενος για κατι τετοιο) αφού αυτό ζητάνε οι περισσότεροι και αν κάτσει έκατσε αλλιώς ας περιμένουμε την τηλεορασιτσα μας στην τιμή που όλοι ξέραμε ένα μήνα πριν…

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Την τιμή του power-buy δεν την λέμε δημόσια μετά από παράκληση της Αντιπροσωπείας γιατί είναι αρκετά χαμηλή σε σχέση με την τιμή πώλησης στα καταστήματα...

Βέβαια έχουμε 50 τηλεοράσεις στο power-buy και έχω απαντήσει σε περισσότερα από 100 pm...

Όσον αφορά στην ρύθμιση του backlight έχεις απόλυτο δίκιο hatzik... πραγματικά και εγώ αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό...

Απλά ο Λάμπρου έχει πέσει σε περίοδο που ούτε καν προλαβαίνει να γράψει στο avsite... δεν έχει ασχοληθεί με το secret menu...

Από την άλλη πιστεύω ότι από την στιγμή που έχουμε το secret menu θα πάρουμε ακόμα καλύτερη εικόνα από αυτή που έχουμε τώρα...

Ένα τελευταίο είναι ότι κλείδωσε μέχρι τα 85 HZ στα 1080p. Και σπασίματα στην εικόνα δεν είδαμε νομίζω...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
...για να μην πώ για την υποψία που έχω οτι κατά τις δοκιμές μας η TV δεν συγχρόνισε ποτέ πραγματικά πάνω απο τα 1080p 50Hz... και άρα όλα 60hz .ts αρχεία θα τα βλέπουμε με "σπασιματάκια". Ελπίζω απλά να ήταν θέμα του HTPC...
Εδώ κάνεις λάθος, έγινε δοκιμή στα 60Hz, στα 75Hz και στα 85Hz χωρίς πρόβλημα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Εδώ κάνεις λάθος, έγινε δοκιμή στα 60Hz, στα 75Hz και στα 85Hz χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
4
Μετα τα τελευταια μυνηματα νομιζω οτι πλεον μπορουμε να μετονομασουμε το topic απο power buy Amoi LCD TV σε Reservoir Dogs II (The greek way)

NLS

Reaction score
1
χαχαχαχα

καλό

να πω και εγώ ότι η τιμή καλώς δεν είναι ανακοινώσιμη και ας την ξέρουμε όλοι εδώ μέσα...

το θέμα είναι απλό - η δημοσίευση της, θα έδινε χαρακτήρα που θα ξέφευγε από power-buy αλλά θα λάμβανε χαρακτήρα "γκρίζου e-shop"... πράγμα που και οκ δεν είναι σωστό να γίνει έτσι κι αλλιώς (ότι περάσαμε τα 50 κομάτια ήταν τυχαίο, δεν ξεκίνησε έτσι), αλλά και από την άλλη θα ήταν μια γερή μαχαιριά για την διαπραγματευτική δύναμη του Νάσου προς τους αυριανούς πελάτες χοντρικής του (νομίζω λοιπόν αυτή τη χάρη μπορούμε να του την κάνουμε) οι οποίοι μπορεί και να μας διαβάζουνε αυτή τη στιγμή...

Reaction score
152
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ e-ΧΩΡΙΟΥ........ :lol: :lol: :lol:

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ,ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΩΣ 10-15/4 Η ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
300Ε
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Pbuy ΑΛΛΑ "ΜΑΥΡΑ"......

ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΟΜΩΣ "ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ".ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ... :wink: :wink: :wink:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 10-15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ 300 ΑΡΓΥΡΙΑ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η TV ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΟ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ P-Buy ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Kiss???
:???: :???: :???:
ΑΡΑΓΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ??? :neutral: :neutral: :neutral:
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ "ΚΛΕΙΣΤΗ" (40τμχ) ΑΛΛΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ Pbuy ΤΗΣ ΑΜΟΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? :???: :???: :???:

Reaction score
0
gkontoleta, να σου θυμίσω οτι η τηλεόραση ΔΕΝ μας έλεγε σε τί συχνότητα κλείδωνε (άλλο ένα απο τα σημεία που συζητούσαμε οτι ίσως θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν στο νέο firmware) και άρα το οτι εμείς της ζητήσαμε να δείξει 85Hz, δέν συμαίνει ότι αυτή το έκανε...(θα ήταν εξάλου λογικό να κάνει την...Κινέζα :smile: ). Εάν λοιπόν δέν παίξουμε .ts αρχείο 60Hz να παρατηρήσουμε την κίνηση... δέν είμαστε 100% σίγουροι (απο HTPC βέβαια που να ξέρουμε οτι παίζει σωστά στα 60Hz). Τώρα όσον αφορά το θέμα του backlight, μακάρι να μήν το έχει δει ο Βαγγέλης ακόμα, αλλα νομίζω οτι χωρίς αυτο δέν θα έιχε τόσο καλό διάγραμμα IRE στο τέστ του ήχου, και άρα υποθέτω οτι το έχει δει. Απλά λυπάμαι αυτούς που θα κλέισουνε τα φώτα για να δούνε ταινία και θα ψάχνουνε τα γυαλιά ηλίου... :roll:

Reaction score
14
Απλά λυπάμαι αυτούς που θα κλέισουνε τα φώτα για να δούνε ταινία και θα ψάχνουνε τα γυαλιά ηλίου... :roll:
Δεν εχει ρύθμιση εντασης του backlight?

Αν είναι στην φουλ φωτεινότητα σας βλεπω σαν τους εγκλειστους του fame story με υαλοκρύσταλλα ηλίου εντός του καναπέως!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm