Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
Οταν κάτι τό θέλεις τώρα τό πληρώνεις,ετσι είναι αυτά,εκεί που λένε 312, 316 , 320,
350 κλπ ευρω γιά ρώτησε τους αν τόν εχουνε.
Κανένας από αυτούς δέν τόν εχει ετοιμοπαράδοτο τέτοια τιμη,εφαγα τόν κόσμο νά ψάχνω καί τόν βρήκα 370 ευρώ μέ τα μεταφορικά από τήν γερμανία,καί μού ηρθε 437 ευρω μέ αντικαταβολή.
Αν τώρα τόν βρείτε 300 καί τόν πάρετε,μακάρι καί εγώ μαζί σας θά πάρω αλλον ενα γιά στοκ.
Μετά τό MUNDIAL ισως.

Reaction score
0
Ολα καλα . Να παρουμε τον καινουριο humax na paroyme dvd player me HDMI na paroyme kai karta ouonhs me hdmi ΑΛΛΑ ρωτω . ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ συνδεσω ? Θα κανω τον καουμποι καθε φορα και θα σηκωνωμαι να αλλαζω βισματα ?

Να τωρα θα δω DVD και θα συνδεσω την ΑΜΟΙ με DVD . meta uelv na dv NOVA ante shkv allaje kalvdio.

Αυτα τουλαχιστων για εμασ που δεν διαθετουμε καποιον AV ενισχυτη me HDMI

Τελικα υπαρχει κανα φθηνο μηχανημα splitter na to pv που να κανει αυτην την δουλεια φθηνα και καλα (χωρισ μειωση τησ ποιοτητασ)

mrw

Reaction score
0
Ολα ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ συνδεσω ? Θα κανω τον καουμποι καθε φορα και θα σηκωνωμαι να αλλαζω βισματα ?

Να τωρα θα δω DVD και θα συνδεσω την ΑΜΟΙ με DVD . meta uelv na dv NOVA ante shkv allaje kalvdio.

Οι νέοι "φθηνοί" (<$500) A/V amplifiers της Samsung (HT-AS710) και της Panasonic θα έχουν πάνω από δύο HDMI εισόδους και θα κάνουν switching

Το θέμα είναι ότι και οι δύο κατασκευαστές προωθούν αποκλειστικές τεχνολογίες με έξτρα σήματοδοσία ώστε να γίνονται οι επιλογές αυτές αυτόματα - HDMI συστήματα άλων κατασκευαστών μπορεί να μην συνεργάζονται

Ετσι θα αναγκάσουν τον καταναλωτή να πάει σε 100% (DVD player - A/V amplifier - TV) Panasonic η Samsung λύσεις, για να είναι σίγουρος οτι ολα τα HDMI μαραφέτια του δουλεύουν ΟΚ

H Samsung έχει το AnyΝet, η Panasonic το Viera Link

Reaction score
0
Ολα καλα . Να παρουμε τον καινουριο humax na paroyme dvd player me HDMI na paroyme kai karta ouonhs me hdmi ΑΛΛΑ ρωτω . ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ συνδεσω ? Θα κανω τον καουμποι καθε φορα και θα σηκωνωμαι να αλλαζω βισματα ?

Τελικα υπαρχει κανα φθηνο μηχανημα splitter na to pv που να κανει αυτην την δουλεια φθηνα και καλα (χωρισ μειωση τησ ποιοτητασ)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Έχω φάει τον τόπο να βρω κάτι σε λιγότερο από 200 δολάρια... ίσως έχω νέα σύντομα...

Reaction score
1
Σιωπή......και πάλι σιωπή για την Κινεζούλα........μάλλον κάνει τον * Κινέζο *...!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αύριο έρχεται το πλοίο και λογικά σε τρεις μέρες ξεκινάει η διανομή.
Την Δευτέρα έγραψε το παραπάνω ο nasos από την Αντιπροσωπεία...

Χθες έφτασε το καράβι προφανώς... άρα για μεθαύριο προβλέπω να έχουμε νέα...

Reaction score
1
Χαίρετε,

1ο post, νεος και άσχετος.

Αυτη η ΑΝΟΙ καλή μου φαίνεται πάντως ! Και αν βγει μούφα δεν έδωσες και 6.500 χιλιάρικα που έκανε η μακαρίτισσα?

Ερωτήματα πολλά:

1) Θα μείνει καμία και για μας?
2) Αν όχι ποιος θα τις πουλάει στην Αθήνα?
3) Διαβάζω ότι χρειάζεται ρύθμιση - ποιός το κάνει (και επι πληρωμή αν χρειάζεται?)

Φιλικά,

Δημήτρης Σπυρόπουλος

Reaction score
152
Re: ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!.....

ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙ "ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ Χ μειον300Ε ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ".
ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ <Ο ΑΡΧΙΕΡΑΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ> :oops: :oops: :oops: :oops:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟΝ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΑΛΛΙΚΗ..... :lol: :lol: :lol:

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ PBuy... :D :D :D

ΝΑΣΟ,ΑΝΔΡΕΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ!!!! :sad: :sad: :sad:
ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Θ Ε Λ Ε Ι Σ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ (ΣΕ) ΚΑΤΙ ΤΥΦΛΩΝΕΣΑΙ.... :???: :???: :???:

VIVA AVSite!!!!

Reaction score
1
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ (Αισθάνομαι λίγο σαν το Τζαννετάκο)

NLS

Reaction score
1
moonprince

1) γιατί να μην μείνει;

2) αυτό θα το απαντήσει ο Νάσος, υποθέτω θα εμφανιστεί σε αρκετά μαγαζιά

3) δεν "χρειάζεται" - απλά σαφώς βελτιώνει αυτό που βλέπεις αν την κάνεις την ρύθμιση - πράγματι υπάρχει άνθρωπος και ναι εκτός power-buy αυτό εστί πληρωμή (ο Νάσος θα μας διαφωτίσει αν εδώ κάνω λάθος, γιατί κάτι ακούστηκε για κάποια συνεργασία αλλά δεν έχει διασταυρωθεί)

GTX

Reaction score
39
Τί έγινε ρε παιδιά :?: :?: :?:

Αν έχουν έρθει πείτε μας τον τρόπο που θα γίνει η διανομή, μας έχει φάει η αγωνία! :D :D :oops:

Να γλιτώσει και τα τηλέφωνα ο Ανδρέας (είμαι σίγουρος οτι απο τη Δευτέρα υπάρχει αύξηση στα τηλέφωνα ε?? :mrgreen: )

Reaction score
4
Ναι μια απαντηση απο το Νασο δεν θα κοστιζε (δεν ειμαστε compuserve) αλλα θα βοηθουσε μιας και καποιοι πρεπει να οργανωσουν το χρονο και τις υποχρεωσεις τους τις ημερες που ερχονται..

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόλις μίλησα με τον naso...

Οι τηλεοράσεις ήρθαν και είναι στο Τελωνείο!

Αναμένεται οι διαδικασίες εκτελωνισμού να ολοκληρωθούν αύριο ή την Δευτέρα.

Από την Τρίτη θα ξεκινήσει η διανομή!

Αύριο θα ανακοινώσω αναλυτικά πώς θα γίνει η διανομή!

Άντε τώρα και για το επόμενο Power-buy!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm