Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
JD said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Εγώ προσωπικά σήμερα απολαμβάνω την ΑΜΟΙ έχοντας και εγγύση από Ελληνική αντιπροσωπεία (άντε να στείλεις 35 κιλά στην Γερμανία για επισκευή...) περίπου στα ίδια χρήματα με έναν Γερμανό καταναλωτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την αγορά μου...
Eννοούσα αν την παίρναμε από Γερμανία ή από αλλού στην Ευρώπη...

Γιατι να να τη στειλεις Γερμανια για επισκευη? Αν χαλασει στο Mediamarkt δεν απευθυνεσαι? Εγω παντως προτιμω να την παω στο Mediamarkt που ειναι διπλα στο σπιτι μου αν χαλασει παρα να την πηγαινοφερνω Αθηνα με courier (με εξοδα δικα μου φανταζομαι) μιας που μενω Θεσ/νικη.
Εννοούσα αν την παίρναμε από Γερμανία ή άλλη χώρα της Ευρώπης στην περίπτωση που δεν υπήρχε αντιπροσωπεία εδώ...

V

VIDEOMIX

Guest
Και εγώ πιστεύω πως μετά απο τον ντόρο, θα αναίβει η τιμή στο Μίντια μάρκτ. :wink:

Reaction score
0
Με πήραν τηλ από mediakarkt κ μου είπαν έγινε λάθος, συγνώμη πολύ κτλ κτλ κτλ γλυψίματα αλλά η τιμή είναι στα 2199 ευρώ.
Το θέμα λοιπόν είναι τι κάνω εγώ.
Για αρχή θα κάνω ακύρωση της παραγγελίας μου κ βλέπω στην συνέχεια. τι θα γίνει.
Είμαι πολύ απογοητευμένος με την αντιμετώπιση του mediamarkt αλλά αυτά έχει η ζωή. :(
Τουλάχιστον ξέρετε ότι εσείς που τελικά την πήρατε από το powerbuy κάνατε καλή κίνηση. :D

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Εγω θελω να δω εαν θα περασει κανεις σημερα για να μας δωσει την ΝΕΑ τιμη :wink:
Για πες μας την ρε Αντρέα γιατί εγώ την είχα ψάξει σε όλη τη Γερμανία και η καλύτερη τιμή χωρίς μεταφορικά ήταν 1.800€. Έτσι την πήρα και εγώ από το power buy μιας και με τα μεταφορικά μου πήγαινε μία η άλλη...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιχάλης Κορ. said:
Με πήραν τηλ από mediakarkt κ μου είπαν έγινε λάθος, συγνώμη πολύ κτλ κτλ κτλ γλυψίματα αλλά η τιμή είναι στα 2199 ευρώ.
Το θέμα λοιπόν είναι τι κάνω εγώ.
Για αρχή θα κάνω ακύρωση της παραγγελίας μου κ βλέπω στην συνέχεια. τι θα γίνει.
Είμαι πολύ απογοητευμένος με την αντιμετώπιση του mediamarkt αλλά αυτά έχει η ζωή. :(
Τουλάχιστον ξέρετε ότι εσείς που τελικά την πήρατε από το powerbuy κάνατε καλή κίνηση. :D
Χθες την ωρα που γραφατε ολα αυτα που γραψατε(περι αδικιας , κακης τιμης κτλ) σκεφτομουν τι θα σας εγραφα σημερα , μολις αποκαλυπτοταν η αληθεια.
Σημερα δεν εχω ορεξη να γραψω τιποτα.
Πρεπει επιτελους να μαθετε πως υπαρχουν ανθρωποι που νοιαζονται.
Τιποτα αλλο.

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Χθες την ωρα που γραφατε ολα αυτα που γραψατε(περι αδικιας , κακης τιμης κτλ) σκεφτομουν τι θα σας εγραφα σημερα , μολις αποκαλυπτοταν η αληθεια.
Σημερα δεν εχω ορεξη να γραψω τιποτα.
Πρεπει επιτελους να μαθετε πως υπαρχουν ανθρωποι που νοιαζονται.
Τιποτα αλλο.
Σε αυτό που γράφεις Ανδρέα Κ. έχεις απολύτο δίκιο.
Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα ευχαριστήσω κ με την σειρά μου τον Ανδρέα κ τον Νάσο. :D

Reaction score
0
Τελικά κανείς δεν απάντησε στην ερώτησή μου αν η επιεικώς απαράδεκτη εικόνα που διακρίνεται στην πρώτη φωτό που δημοσιεύτηκε (με σαφή εκτροπή προς το πράσινο) είναι και η αναμενόμενη με χρήση SD υλικού από την ΑΜΟΙ..

Πάντως στις φωτο που δημοσιεύει ο Μιχάλης, αν το υλικό είναι ίδιας προέλευσης, το πρόβλημα δεν υφίσταται, θα' λεγα μάλιστα ότι με ικανοποιεί..

Όσο για την τιμή, λογικό είναι να παρουσιάσει αύξηση τις επόμενες ημέρες, λόγω πίεσης που ασκείται από τους "ενδιαφερόμενους" αλλά και του απροσδόκητου ενδιαφέροντος για μία συσκευή, που κακά τα ψέματα, ελάχιστες πιθανότητες προτίμησης έχει από το κοινό του συγκεκριμένου καταστήματος..

Πάντως η αντίστοιχη BenQ 37'' DV3750(με 1080p native panel, αλλά με πάνελ της AUO και όχι Sharp κι ένα δέκτη λιγότερο, για να είμαστε και δίκαιοι) τιμάται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία 1422,50 ευρώ..

Προσωπικά πιστεύω ότι σ' ένα μήνα το πολύ η τιμή της ΑΜΟΙ θα βρίσκεται κάπου εκεί..

Όπως και να'χει νομίζω ότι πρόκειται για μία εξαιρετική αγορά ακόμα και στην τιμή των 1800-1900 ευρώ..

Η πτώση των τιμών είναι έτσι κι αλλιώς μοιραία στα τεχνολογικά προιόντα.

Ζητώ συγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους, σε καμία περίπτωση το μήνυμά μου αυτό δεν αποτελεί μομφή κατά του power buy του site σας..

Έύχομαι να την απολαύσετε οι όσοι τυχεροί την αποκτήσατε, καλές HD θεάσεις..

V

VIDEOMIX

Guest
Τέλος καλό, όλα καλά.
Απορώ όμως, πως το media markt θα αλλάξει την τιμή πώλησης σε αυτούς που έχουν κάνει προπαραγγελία και ενδεχωμένως σε κάποιους πελάτες του που έχουν προπληρώσει με μετρητά.

GTX

Reaction score
39
bter said:
Τελικά κανείς δεν απάντησε στην ερώτησή μου αν η επιεικώς απαράδεκτη εικόνα που διακρίνεται στην πρώτη φωτό που δημοσιεύτηκε (με σαφή εκτροπή προς το πράσινο) είναι και η αναμενόμενη με χρήση SD υλικού από την ΑΜΟΙ..
Ε όχι βέβαια! Λες ρε συ τόσα άτομα στη παρουσίαση να ενθουσιατήκαμε απο τέτοια εικόνα?? Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τί παίζει στην εν λόγω φωτογραφία. Είπαμε θέλει ρύθμισμα αλλά οχι κι έτσι :D :D :D

Όσο για την τιμή σε βρίσκω υπεραισιόδοξο για την πτωτική της πορεία, θα πέσει αλλά όχι κι έτσι.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
bter said:

Πάντως στις φωτο που δημοσιεύει ο Μιχάλης, αν το υλικό είναι ίδιας προέλευσης, το πρόβλημα δεν υφίσταται, θα' λεγα μάλιστα ότι με ικανοποιεί..

Όσο για την τιμή, λογικό είναι να παρουσιάσει αύξηση τις επόμενες ημέρες, λόγω πίεσης που ασκείται από τους "ενδιαφερόμενους" αλλά και του απροσδόκητου ενδιαφέροντος για μία συσκευή, που κακά τα ψέματα, ελάχιστες πιθανότητες προτίμησης έχει από το κοινό του συγκεκριμένου καταστήματος..

Πάντως η αντίστοιχη BenQ 37'' DV3750(με 1080p native panel, αλλά με πάνελ της AUO και όχι Sharp κι ένα δέκτη λιγότερο, για να είμαστε και δίκαιοι) τιμάται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία 1422,50 ευρώ..

Προσωπικά πιστεύω ότι σ' ένα μήνα το πολύ η τιμή της ΑΜΟΙ θα βρίσκεται κάπου εκεί..

Όπως και να'χει νομίζω ότι πρόκειται για μία εξαιρετική αγορά ακόμα και στην τιμή των 1800-1900 ευρώ..

Η πτώση των τιμών είναι έτσι κι αλλιώς μοιραία στα τεχνολογικά προιόντα.

Ζητώ συγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους, σε καμία περίπτωση το μήνυμά μου αυτό δεν αποτελεί μομφή κατά του power buy του site σας..

Έύχομαι να την απολαύσετε οι όσοι τυχεροί την αποκτήσατε, καλές HD θεάσεις..
H 3750 δεν έχει το pannel της ΑUO και ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΑ 1080p!!! Η ΑΜΟΙ έχει pannel ΑUO! Το pannel της ΑΜΟΙ είναι μια γεννιά νεότερο από αυτό της Benq...

Το έχουμε συζητήσει εκτενέστερα και μάλιστα μεταξύ αυτών των 2 τηλεοράσεων αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ΑΜΟΙ αν και ακριβότερη...

V

VIDEOMIX

Guest
GTXTC said:
bter said:
Ε όχι βέβαια! Λες ρε συ τόσα άτομα στη παρουσίαση να ενθουσιατήκαμε απο τέτοια εικόνα?? Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τί παίζει στην εν λόγω φωτογραφία. Είπαμε θέλει ρύθμισμα αλλά οχι κι έτσι  :D :D :D

Όσο για την τιμή σε βρίσκω υπεραισιόδοξο για την πτωτική της πορεία, θα πέσει αλλά όχι κι έτσι.
Παιδιά, η φωτογραφία ειναι απο κινητό και κακής ποιότητας. Ακόμη για την φωτογραφία μιλάμε; :? 8)

Reaction score
0
Τελικά αυτή η ΑΜΟΙ έγινε σαν Σκωτσέζικο Ντουζ ... χαρμολύπη :o...
κρίμα που είμαι έξω απο αυτές τις δυνατές συγκινήσεις
Καλές τηλεθεάσεις στους τυχερούς :D

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
GTXTC said:
bter said:
Ε όχι βέβαια! Λες ρε συ τόσα άτομα στη παρουσίαση να ενθουσιατήκαμε απο τέτοια εικόνα?? Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τί παίζει στην εν λόγω φωτογραφία. Είπαμε θέλει ρύθμισμα αλλά οχι κι έτσι :D :D :D

Παιδιά, η φωτογραφία ειναι απο κινητό και κακής ποιότητας. Ακόμη για την φωτογραφία μιλάμε; :? 8)
Οι 2 φωτογραφίες είναι από κινητό κ750ι με 2 megapixels ανάλυση κ μετά σμίκρυνση σε 800*600 για να μην είναι τεράστια τα αρχεία. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι το κανάλι είναι δορυφορικό και είναι αρκετά καλό ποιοτικά.

GTX

Reaction score
39
Μιχάλης Κορ. said:
Οι 2 φωτογραφίες είναι από κινητό κ750ι με 2 megapixels ανάλυση κ μετά σμίκρυνση σε 800*600 για να μην είναι τεράστια τα αρχεία. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι το κανάλι είναι δορυφορικό και είναι αρκετά καλό ποιοτικά.
Ναι βρε αλλα εμείς δε μιλάμε για τις δικές σου φώτο αλλά γι'αυτή
http://i67.photobucket.com/albums/h292/yaesu897/DSC00282.jpg

Reaction score
0
GTXTC said:
Μιχάλης Κορ. said:
Ναι βρε αλλα εμείς δε μιλάμε για τις δικές σου φώτο αλλά γι'αυτή
http://i67.photobucket.com/albums/h292/yaesu897/DSC00282.jpg
ααααααααααααααααααααα..............!!!!!!!!!!!!

:shock:

Reaction score
0
Εξηγήσεις για την χθεσιμοβραδινή μου γκρίνια:
Η δεύτερη ΑΜΟΙ με την οποία συμμετείχα στο powerbuy ήταν για ένα πολύ καλό μου φίλο, ψιλο (έως χονδρο-)άσχετο με το θέμα. Του πρότεινα την ΑΜΟΙ και παρ' όλο που του ξύνισε αρκετά η καταγωγή της με εμπιστεύτηκε (με βαριά καρδιά απ' ότι κατάλαβα). Χθες το πρωί μου τηλεφωνεί και μου λέει πως η Κινεζούλα τα έφτησε (δεν άναβε καν). Τον παρέπεμψα στην αντιπροσωπία από την οποία μου είπε πως είχε άμεση και την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση (άμεση αλλαγή της TV στον χώρο του), εγώ όμως για ευνόητους λόγους αισθάνθηκα λίγο άσχημα απέναντί του. Το βράδυ λοιπόν μου ξανατηλεφωνεί και με ενημερώνει για το θέμα της τιμής φορτώνοντάς με με εκφράσεις όπως 'μας πιάσανε Κώτσους κ.λ.π.
Ε, δεύτερο 'πλήγμα' σε λίγες ώρες, δεν ήθελα και πολύ για να γίνω Τούρκος!
Τέλος λοιπόν καλό, όλα καλά. Δικαιολογώ όμως απόλυτα όσους αντιδράσανε (εμου συμπεριλαμβανομένου) γιατί αν όντως δεν είχε γίνει λάθος θα παραήτανε χονδρό.
Από όλα αυτά κρατάω την πολύ καλή αντίδραση της αντιπροσωπίας

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης