Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Reaction score
77
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Τελικά τι θα κάνουμε, αγαπητοί συν-φορουμίτες?

Θα περιμένουμε ως τα τέλη Γενάρη για το 6500
ή θα πάρουμε το 4100/5100?

Reaction score
0
Εγω επιμενω να παμε για το 6500...γιατι να παρουμε κατι το οποιο ηδη αντικαθισταται...

Reaction score
0
Για κάποιον που δεν γνωρίζει, μπορείτε να αναφέρεται τι μηχάνημα είναι αυτό, τι προσφέρει, ποιά τα πλεονεκτήματά του κλπ; Μπορεί έτσι να ενδιαφερθούν και άλλα άτομα(μαζί κι εγώ) τα οποία να θέλουν κάποια συσκευή με τα χαρακτηριστικά που θα αναγράψετε.

Reaction score
0
Για κάποιον που δεν γνωρίζει, μπορείτε να αναφέρεται τι μηχάνημα είναι αυτό, τι προσφέρει, ποιά τα πλεονεκτήματά του κλπ; Μπορεί έτσι να ενδιαφερθούν και άλλα άτομα(μαζί κι εγώ) τα οποία να θέλουν κάποια συσκευή με τα χαρακτηριστικά που θα αναγράψετε.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Πηγαινε στο http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=39483

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Mεσα κι εγω αρκει να το δουμε και "ζωντανα", μολις κυκλοφορησει βεβαια

Reaction score
0
παιδια, εγω δηλωσα στο MPC γιατι η τιμη ειναι καταπληκτική !
379 (μαζι με μεταφορικα!)

Reaction score
0
Xρόνια Πολλά και απο εμένα σε όλους σας! Μετά και απο το άκυρο που έδωσε η Digital Connection για παράκαμψη του τελωνείου, με βλέπω για mpc... Αλήθεια το φορουμ κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία; Μπορεί κάποιος από τους δύο φίλους που το παραγγείλαν απο εκεί να μας πει αν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα κομμάτια;

Reaction score
0
Xρόνια Πολλά και απο εμένα σε όλους σας! Μετά και απο το άκυρο που έδωσε η Digital Connection για παράκαμψη του τελωνείου, με βλέπω για mpc... Αλήθεια το φορουμ κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία; Μπορεί κάποιος από τους δύο φίλους που το παραγγείλαν απο εκεί να μας πει αν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα κομμάτια;
απο οσο ξερω υπαρχουν!

Reaction score
0
Καλα ρε παιδιά....δεν μπορεί κανείς αν μπορώ να κάνω playlists στο μηχανάκι αυτό ( 4100ΧΧΧ)με αντεγραμμένα στο σκληρό δίσκο του 10 dvd? ΚΑΝΕΙΣ? επείγομαι!!!

Reaction score
0
Παρήγγειλα κι εγώ ένα από το mpcclub...
Ελπίζω να βγει καλό κι όχι μάπα σαν το Kiss που τελικά το πέταξα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas