Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Reaction score
77
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Τελικά τι θα κάνουμε, αγαπητοί συν-φορουμίτες?

Θα περιμένουμε ως τα τέλη Γενάρη για το 6500
ή θα πάρουμε το 4100/5100?

Reaction score
0
Εγω επιμενω να παμε για το 6500...γιατι να παρουμε κατι το οποιο ηδη αντικαθισταται...

Reaction score
0
Για κάποιον που δεν γνωρίζει, μπορείτε να αναφέρεται τι μηχάνημα είναι αυτό, τι προσφέρει, ποιά τα πλεονεκτήματά του κλπ; Μπορεί έτσι να ενδιαφερθούν και άλλα άτομα(μαζί κι εγώ) τα οποία να θέλουν κάποια συσκευή με τα χαρακτηριστικά που θα αναγράψετε.

Reaction score
0
Για κάποιον που δεν γνωρίζει, μπορείτε να αναφέρεται τι μηχάνημα είναι αυτό, τι προσφέρει, ποιά τα πλεονεκτήματά του κλπ; Μπορεί έτσι να ενδιαφερθούν και άλλα άτομα(μαζί κι εγώ) τα οποία να θέλουν κάποια συσκευή με τα χαρακτηριστικά που θα αναγράψετε.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Πηγαινε στο http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=39483

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Mεσα κι εγω αρκει να το δουμε και "ζωντανα", μολις κυκλοφορησει βεβαια

Reaction score
0
παιδια, εγω δηλωσα στο MPC γιατι η τιμη ειναι καταπληκτική !
379 (μαζι με μεταφορικα!)

Reaction score
0
Xρόνια Πολλά και απο εμένα σε όλους σας! Μετά και απο το άκυρο που έδωσε η Digital Connection για παράκαμψη του τελωνείου, με βλέπω για mpc... Αλήθεια το φορουμ κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία; Μπορεί κάποιος από τους δύο φίλους που το παραγγείλαν απο εκεί να μας πει αν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα κομμάτια;

Reaction score
0
Xρόνια Πολλά και απο εμένα σε όλους σας! Μετά και απο το άκυρο που έδωσε η Digital Connection για παράκαμψη του τελωνείου, με βλέπω για mpc... Αλήθεια το φορουμ κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία; Μπορεί κάποιος από τους δύο φίλους που το παραγγείλαν απο εκεί να μας πει αν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα κομμάτια;
απο οσο ξερω υπαρχουν!

Reaction score
0
Καλα ρε παιδιά....δεν μπορεί κανείς αν μπορώ να κάνω playlists στο μηχανάκι αυτό ( 4100ΧΧΧ)με αντεγραμμένα στο σκληρό δίσκο του 10 dvd? ΚΑΝΕΙΣ? επείγομαι!!!

Reaction score
0
Παρήγγειλα κι εγώ ένα από το mpcclub...
Ελπίζω να βγει καλό κι όχι μάπα σαν το Kiss που τελικά το πέταξα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος