Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Reaction score
77
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Περιμέμουμε με αγωνία τις δοκιμές και τις εντυπώσεις,
από εσάς που θα πάρετε το 4100.
Για το 6500 θα περιμένουμε 1-2 μήνες

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Περιμέμουμε με αγωνία τις δοκιμές και τις εντυπώσεις, από εσάς που θα πάρετε το 4100.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17968

Διαβασε ολα τα posts και θα βρεις 2 αρκετα ενημερωτικα "reviews"...

Reaction score
0
παμε για τα μεσα Φλεβαρη μου φαινεται για release...
Δεν πειραζει, αρκει να βγει καλο !!

Reaction score
2
καλημερα
χθες παρελαβα το TViX-HD M6500A απο το mpc club. Παιζει τα παντα απο avi μεχρι mkv , m2ts . Το συνδεσα με εξωτερικο σκληρο δισκο στην amoi. Δεν προλαβα να βαλω το τελευταιο firmware και να κανω ολες τις ρυθμισεις αλλα απο λιγο που ειδα ειναι καταπληκτικο ...Ελληνικους υποτιτλους βλεπει με το SUTITLE CREATOR σε sub/idx μια χαρα Μολις βρω λιγο χρονο θα γραψχ πιο αναλυτικες παρατηρησεις.

Reaction score
77
Απάντηση: Re: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

καλημερα
χθες παρελαβα το TViX-HD M6500A απο το mpc club. Παιζει τα παντα απο avi μεχρι mkv , m2ts . Το συνδεσα με εξωτερικο σκληρο δισκο στην amoi. Δεν προλαβα να βαλω το τελευταιο firmware και να κανω ολες τις ρυθμισεις αλλα απο λιγο που ειδα ειναι καταπληκτικο ...Ελληνικους υποτιτλους βλεπει με το SUTITLE CREATOR σε sub/idx μια χαρα Μολις βρω λιγο χρονο θα γραψχ πιο αναλυτικες παρατηρησεις.
Ωχ! Αρχίζω να βιάζομαι....

Reaction score
0
περιμενω με ανυπομονησια....μονο ο κ.Συντονιστης να μας ενημερωσει για την διαδικασια οταν αρχισουμε....

NIX

Reaction score
0

Αν η τιμη που καληξουμε μεσω powerbuy ειναι καλη,ενδιαφερομαι και δηλωνω συμμετοχή.

Reaction score
2
Πρωτες εντυπώσεις απο το dvico 6500 (χωρις HDD) και την σύνδεση με την AMOI LCD .Το σύνδεσα με HDMI ( ηταν μεσα στην συσκευασια ) για εικόνα και με οπτικη για τον ήχο με τον ενισχυτή . To συνδεσα με εξωτερικο σκληρο δισκο (NTFS) και με USB STICK ( Παίρνει μέχρι δύο εξωτεριkούς σκληρούς). Τα ειδε ολα χωρις προβληματα. Εχει και usb σύνδεση για σύνδεση με υπολογιστή.

Το σετταρα με μόνιμη έξοδο εικόνας 1080p .Αν το βαλεις στην ρύθμιση του να επιλέγει μόνο του (AUTOEDIT), σε όσα αρχεία δοκίμασα μου έβγαζε μόνιμα 720p(ασχετως αν το υλικό ήταν 576p, 720p, 1080i , 1080p)

Το αποτέλεσμα ως προς την ποιότητα του video ήταν απλά απιστευτο. Φοβερή ποιότητα εικόνας, με πολύ καλά χρώματα. Πολλα καλουδια (FWD/RWD με επιλογή πολλών ταχυτήτων), zoom, . Πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου
στα .mkv αρχεία, HD με το free codec x.264 ,wmv, avi,mpg, m2ts (BLURAY).

Ελληνικους υποτιτλους βλεπει με το subtitle creatror (sub/idx) μια χαρα.
Με το 'Subtitle Mode' μπορω να αλλαξω το size και το position των αγγλικων srt υποτιτλων αλλα δεν μπορω μεχρι στιγμης να κανω το ιδιο και με τους Ελληνικους υποτιτλους . jpeg , MP3 επαιξε μια χαρα .
Ειδα το «shark tale” και το “I robot” σε 1080p και επαθα πλακα με τα χρωματα και την ποιοτητα εικονας.
Τιμη κοστους ηταν 379 ευρο μαζι με τα μεταφορικα (UPS express) και η συσκευασια περιλαμβανει και HDMI καλωδιο.
Γενικα το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Reaction score
0

Επειδη ψαχνομαι για αγορα Blue Ray, εξηγειστε μου με δυο λογια, το συγκεκριμενο μηχανημα για πιο λογο να το προτιμησω. Ειναι ευκολο στην χρηση του η απαιτει προχωρημενες κομπιουτεριστικες γνωσεις? Σε σχεση μενα PS3 που ειναι παραπλησιες οι τιμες τους τι παραπανω κανει? Κι επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα σας παρακαλω μη με παραπεμψετε σε καποιο ξενο site.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Επειδη ψαχνομαι για αγορα Blue Ray, εξηγειστε μου με δυο λογια, το συγκεκριμενο μηχανημα για πιο λογο να το προτιμησω. Ειναι ευκολο στην χρηση του η απαιτει προχωρημενες κομπιουτεριστικες γνωσεις? Σε σχεση μενα PS3 που ειναι παραπλησιες οι τιμες τους τι παραπανω κανει? Κι επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα σας παρακαλω μη με παραπεμψετε σε καποιο ξενο site.
To dvico 6500 χρησιμποποει το νεο SMP8635 processor που εχει την δυνατοτητα να παιζει blue ray /hd. Δεν εχω ολοκληρη ταινια blue ray να το τεσταρω αλλα σε demo m2ts (blue ray) επαιξε με τρομερη ποιοτητα εικονας

http://www.sigmadesigns.com/public/Products/SMP8630/SMP8630_series.html

Παντως σε σχεση με το Ps3 διαβασε καποια απο τα προηγουμενα θεματα .

Reaction score
2
μπορείς να μας πεις από που το αγόρασες εαν δεν σε πειράζει?
φθηνότερη τιμή που το βρίσκω Ευρώπη είναι Γερμανία από idealo.de 399€ χωρίς δίσκο και μεταφορικά

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas