Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Reaction score
2
Παιδιά επειδή και εμένα θα με ενδιέφερε μια τέτοια αγορά μήπως μπορείτε να διευκρινήσετε λίγο τα χαρακτηριστικά του και για εμάς τους amateurs?Καταρχάς παίζει ελληνικούς υπότιτλους?Το έχει δοκιμάσει κανείς γενικώς?Είναι αξιόπιστη συσκευή?

Λοιπόν στο 123market.gr κοστίζει 377.71 χωρίς δίσκο.

Αν κάνουμε ομαδική αγορά και είμαστε αρκετοί πιστεύω ίσως να πέσει και στα 330!Η εγγύηση σύμφωνα με το site είναι κανονική δηλαδή 1 χρόνο και σε περίπτωση προβλήματος το αναλαμβάνουν εκείνοι.

Βέβαια στο πρώτο site του Post μας βγαίνει περίπου 265...Είναι φτηνότερα αλλά αν πάθει κάτι?

Οι έμπειροι σε τέτοιες συσκευές να μας πουν 2 λόγια για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της!

Reaction score
2
Εντάξει έψαξα αρκετά και νομίζω ότι πρόκειται για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μηχάνημα!

Βέβαια είδα και στη σχετική ανακοίνωση στο επίσημο site της εταιρίας κάποια προβλήματα που παρουσιάζει κυρίως λόγω θερμοκρασίας τα οποία βέβαια λύνονται με διάφορες πατέντες.Ενδιαφέρομαι και εγώ!Συνολικά πόσοι είμαστε που ενδιαφερόμαστε?

ΥΓ:Ενδιαφέρομαι για τη συσκευή χωρίς δίσκο...

Reaction score
427
Παιδιά επειδή και εμένα θα με ενδιέφερε μια τέτοια αγορά μήπως μπορείτε να διευκρινήσετε λίγο τα χαρακτηριστικά του και για εμάς τους amateurs?Καταρχάς παίζει ελληνικούς υπότιτλους?Το έχει δοκιμάσει κανείς γενικώς?Είναι αξιόπιστη συσκευή?

Λοιπόν στο 123market.gr κοστίζει 377.71 χωρίς δίσκο.

Αν κάνουμε ομαδική αγορά και είμαστε αρκετοί πιστεύω ίσως να πέσει και στα 330!Η εγγύηση σύμφωνα με το site είναι κανονική δηλαδή 1 χρόνο και σε περίπτωση προβλήματος το αναλαμβάνουν εκείνοι.

Βέβαια στο πρώτο site του Post μας βγαίνει περίπου 265...Είναι φτηνότερα αλλά αν πάθει κάτι?

Οι έμπειροι σε τέτοιες συσκευές να μας πουν 2 λόγια για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της!
440 ευρώ έχει στο 123market

Reaction score
384
γιατι προβληματικό?εγω το εχω εδω και 2 μηνες σχεδον(παιζει με INFOCUS IN82 μεσω ONKYO 905) και εκτος καποια μικρα προβληματακια-που δεν υπαρχουν πλεον μετα την τελευταια αναβαθμιση μεσω internet-παιζει super.Μηπως μου ξεφυγε κατι?
http://www.tvix.co.kr/ENG/boards/PressRelease.aspx?act=RD&itemid=416

Επειδη ολα θα τα γυρισετε πισω στο τελος, καλυτερα να περιμενετε.

Reaction score
2
Σωστά με διόρθωσε ο φίλος sothoms!

Δεν νομίζω ότι αξίζει τελικά η αγορά από το 123market.

Στο pixmania το έχει 417 ευρώ παραθέτω και το link:

http://www.pixmania.com/gr/gr/758095/art/dvico/deasoei-mediaplayertvix-h.html

Φίλε DIMITRIS,πιστεύεις ότι τα ηλ.καταστήματα θα επιστρέψουν την προβληματική σειρά πίσω στην dvico?Και εμείς πως θα γνωρίζουμε κάτι τέτοιο?Αποκλείουμε το ενδεχόμενο πχ το pixmania να πουλήσει όλα τα προβληματικά 6500 και μετά την αγορά τους να μπλέξουμε σε ομαδικες επιστροφές κτλ?Σου τα ρωτάω όλα αυτά καθώς γενικώς ότι έχω πάρει από ιντερνετ δεν έχει χρειαστεί να το επιστρέψω(ευτυχώς!).

Reaction score
427
Όντως αυτό είναι ένα θέμα.
Άντε να ξέρουμε τώρα ποια hardware version θα πάρουμε εμείς.

Reaction score
2
Νομίζω πως από σήμερα το site ανακοίνωσε νέο firmware update και νέο hardware.Η main board είναι πλέον καινούργια και όσοι είχαν την προβληματική μπορούν μετά από επικοινωνία με την dvico να την αντικαταστήσουν.Ας το ελέγξει και κάποιος άλλος για να είμαστε σίγουροι.Και να αποφασίσουμε επιτέλους αν θα γίνει η όχι η αγορά...

Reaction score
2
Επικοινώνησα με Pixmania και ρώτησα:

1.Αν τα M6500A που έχουν είναι της προβληματικής σειράς
2.Αν θα έχουμε κάποια καλύτερη τιμή σε περίπτωση που πάρουμε 20-30 κομμάτια.

Σας παραθέτω την απάντηση:

"Kalimera sas,

Euxaristoume gia to minima sas.

Mas enimerosan i texniki pos to DVICO M-6500A pou epithimite einai to sosto pou litourgei. Den iparxei kanena provlima.

Kapia kaliteri timi tha boresoume na sas kanoume, aplos tha xriasti na epikinonisete me ton kirio xxxxxxxx sto email [email protected]

20-30 kommatia den exoume diathesima gia tin ora, opote tha xriasti na mas idopoiisete pio noris oste na paragiloume (kai auto me ton kirio xxxxxxxxx).

Euxaristoume,

Me ektimisi,

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Pixmania"

Μάγκες ακούω ποιοί είναι μέσα...!!!

Reaction score
1
Και εγώ μέσα, αρκεί να είναι το μοντέλο με το νέο hardware. Το λέω γιατί μου φαίνεται παράξενο στις 5/4 να ανακοινώνεται η αλλαγή και στις 7/4 το pixmania να έχει τα νέα κομμάτια.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Αφου δεν εχουν τοσα και θα παραγγειλουν τωρα, σιγουρα τα περισσοτερα θα ειναι (λογικα) απο τη νεα παρτιδα. Αν ειναι χωρις σκληρο, ειμαι κι εγω μεσα...

Reaction score
2
Μέχρι τώρα είμαστε 5.Ελπίζω να μαζευτούμε καμιά 20αριά για να πετύχουμε και μια χαμηλότερη τιμή...Εννοείται πως θα επικοινωνήσουμε ξανά με pixmania και θα απαιτήσουμε να είναι ΟΛΑ από τη νέα παρτίδα...

Reaction score
2
Ρε παιδιά τι γίνεται?Ενώ στην αρχή του topic ενδιαφέρονταν όλοι ξαφνικά είμαστε μόνο 5 άτομα!!!Εγώ το μέχρι το Πάσχα θέλω να απολαμβάνω τα mkv μου στην tv!Τι έγινε και δεν υπαρχει καθόλου ενδιαφέρον?

Reaction score
1
Να είσαι βέβαιος ότι ενδιαφέρονται πολλοί.

Αλλά, οι περισσότεροι δεν είναι διατεθειμένοι να γίνουν beta-testers, και μάλιστα επί πληρωμή, σε ένα προϊόν που με βάση τα όσα γράφονται δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στην αγορά.

Προσωπικά, θα μπορούσα να δώσω και 1000 ευρώ για ένα τέτοιο κουτάκι, αν έκανε όσα ισχυρίζεται, απροβλημάτιστα. Για το συγκεκριμένο, δεν δίνω ούτε 100.

Reaction score
11
Παιδιά, επειδή κι εγώ είχα δηλώσει ενδιαφέρον, στην πορεία όμως έκανα ένα HTPC οπότε δεν με ενδιαφέρει πλέον.
Είμαι λίγο ανυπόμονος. Τι να κάνω;
Εύχομαι καλές αγορές στους υπόλοιπους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas