Project ''Projectορας''

melina

Cargo 200
Reaction score
45.016
Οπως έχω γράψει και σε κάποιο πιο παλιό post ο τοίχος έχει βαφτεί στο metro gray της benjamin moore.
Για την ώρα τα έχω όλα μπροστά μου μέχρι να έρθουν τα έπιπλα που αντικαθιστούν εκείνο το πράγμα στη γωνία που έλεγα στην αρχή.

12.JPG

Εχω ένα θέμα με το κεντρικό. Η σύζυγος θέλει να βάλουμε ένα καναπεδάκι εκεί απέναντι ανάμεσα στα δύο R/L ηχεία. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το θέλω, χρειάζεται, και υπάρχει ήδη. Εχω σκεφτεί, και έχω πάρει ήδη τα υλικά, να το κρεμάσω ψηλά πάνω από την οθόνη. Το σκέφτομαι ακόμη. Δεν είναι καθόλου εύκολο οι τρύπες στο μπετόν στο ταβάνι και αν πάει κάτι στραβά άντε πάλι μερεμέτι...και θα το έχω εκεί να κρέμεται πάνω από κεφάλια, ψυχολογικά όχι και ότι καλύτερο, 20 κιλά είναι το ρημάδι. Από την άλλη κρεμασμένο σε τρία σημεία από τρία συρματόσχοινα με όριο θραύσης τα 250 κιλά, βύσματα οροφής κατάλληλα, μάπες ναυτικές ανοξείδωτες...δεν πέφτει...θα δούμε, θα το αποφασίσω μέσα στη βδομάδα που έρχεται γιατί από την παράλλη έρχονται και τα έπιπλα και θέλω να είμαι έτοιμος. Βέβαια το ρημάδι πάει και όρθιο...σκέψεις....

13.JPG

melina

Cargo 200
Reaction score
45.016
Μένει ακόμη το θέμα πηγή που το ψάχνω...stay tuned!

Μην πείτε για subwoofer τίποτα ακόμη....εν καιρώ, αν και μπορώ να πω ότι το κεντρικό κατεβαίνει αρκετά χαμηλά από ότι φαίνεται και ταρακουνάει το χώρο!

Μόλις πάρω μια ανάσα θέλω να προχωρήσω και σε ένα καλιμπράρισμα με τον γνωστό ύποπτο.

Αν και δεν το κλείνω εδώ το Project, με την αφορμή αυτής της σύντομης παρουσίασης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μέσα από το φόρουμ βοήθησαν με τις συμβουλές τους για την υλοποίηση του. Και μην ξεχνάτε, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.133
Απάντηση: Project 'Projectορας'!

Δυο επισημάνσεις Βασίλη: άρχισε να μην θέλεις το καναπεδάκι στη μέση. :smile:
Περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει, παρά θα λύσει.

Και δεύτερη: όσο χαμηλά και να κατεβαίνει το κεντρικό, την πληροφορία του .1 την χάνεις.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.016
Προετοιμάζω το έδαφος για 2 πολυθρόνες απέναντι με το κεντρικό στη μέση, μάλλον στο όρθιο.
Είναι δύσκολες αυτές οι διαπραγματεύσεις...καλύτερα να περνάω κανάλια στην οροφή όλη μέρα :biggrin:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.133

Βάλε το κεντρικό οριζόντια και δυο τέτοια ανάμεσα:

Reaction score
19

με γεια το νεο πλειερ Βασιλη,θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος με αυτο και δοκιμασε και ενα 7αρι usb hub θα τους δει ολους τους δισκους

melina

Cargo 200
Reaction score
45.016
Ευχαριστώ Γιώργο να΄σαι καλά.
Οπως είδες θα μπει ένα nas στη μέση οπότε για αρχή μας καλύπτει αυτό, παίρνει δύο εσωτερικούς μέχρι 4 ΤΒ ο καθένας, κανά 2-3 εξωτερικούς, και μετά έχει το dune θέσεις....και από τον 500gb που είμαι τώρα μέχρι να φτάσω να θέλω 7αρι hub θα χρειαστώ...τη βοήθεια σας :biggrin:

Πάντως χθες ήθελα να δοκιμάσω ένα dvd το The graduate που το είχα δει πριν λίγες μέρες στο samsung που σου έδωσα ώστε να συγκρίνω από μνήμης εικόνα σε τέτοιου είδους βίντεο και το dune δεν το έπαιξε...:tongue:

Reaction score
19

Βασιλη dvd δεν ειχα δει κανενα στο Β1 αν και εχω αρκετα οπως δεν εχω δει και στο οππο,
ειπαμε οτι χρειαστεις εδω ειμαστε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.133

20 τετραγωνικά, ε? Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το δικό μου, αλλά εμφανίζεται ως εξαντλημένο.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.016
κατεβαίνουμε σε μέγεθος βλέπω σιγά-σιγά :roflmao:

υπάρχει κάποιο rule of thumb για να προσδιοριστεί το μέγεθος του σαμπ;
Σκέφτομαι πως αν ξέρω τι μέγεθος ψάχνω να παραφυλάω στις αγγελίες και μόλις βγει κάτι σχετικό και σχετικά φθηνό να το πάρω για να κάνω πρόβες και να καταλάβω τι παίζει και όταν θα έχω αποκτήσει σχετική εμπειρία να ψαχτώ σε κάτι πιο ποιοτικό και καινούργιο. Βαδίζει σωστά το σκεπτικό ή να ρίξω άκυρο;

Reaction score
15.548

το πρωτο λινκ που εβαλα στο post πιο πανω ειναι εφαμιλλο με του Γιαννη και με λιγοτερα χρηματα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.133
Απάντηση: Re: Project 'Projectορας'!

Δηλαδή χρειάζονται 2 15ιντσοι κώνοι για να γίνει δουλειά :frown:
Όχι βέβαια. Διαφορετική σχεδίαση το συγκεκριμένο. Δεν έχει bass reflex, αλλά λόγω σχεδίασης έχει πολύ καλό έλεγχο. Βέβαια από την άλλη κατεβαίνει "μόνο" μέχρι τα 25 Hz.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.016
Απ: Project 'Projectορας'!

Μου ελειψαν και ξαναγυρισαν!
Λιγο πιο ψηλα η οθονη χωρις να ειναι ενοχλητικο ομως λογω της ξαπλωμενης θεσης θεασης.
Γλυτωνω ομως τον μπελα του sub για πολυ καιρο και η ελειψη κεντρικου δεν ειναι τοσο εντονη.
Απομενει μια μικρη οθονη μονιτορ για τα δικτυακα και ενα χαλαρο πικαπ για τους λιγους δισκους που υπαρχουν.

uploadfromtaptalk1361697858131.jpg

Από το κινητό μου τηλέφωνο.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Bill εν καιρό κάτι θα βρούμε... εδώ είμαστε....για αλλαγές..:wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752