PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Περιμενω το bioshock γιατι μου αρεσουν πολυ τα ατμοσφαιρικα και ετσι οπως το ειδα σε trailers δειχνει καταπληκτικο.
Φυσικα θελω Halo 3 για το διπλο (μονό οπως εγραψα παραπανω τα βαριεμαι) με φιλαρακια οπως λιωσαμε το 1 και το 2 , που πιστευω θα ειναι φοβερο.
Αντε ομως γιατι εχουμε μεινει πολυ καιρο στασιμοι.
Πότε βγαίνουν?...................γιατί ίσως αυτά και το hd-dvd add on μπορεί να είναι η αιτία για να πάρω το 360(το Elite φυσικά).................:happy_6:

Reaction score
0
Το Wii της Nintendo πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις στις ΗΠΑ.
Χάρη στο πρωτότυπο ασύρματο χειριστήριο, το Wii προσελκύει ένα ευρύτερο κοινό.
Η παιχνιδομηχανή νέας γενιάς Wii της Nintendo παρέμεινε το Μάρτιο πρώτη σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, με δεύτερο το Xbox 360 της Microsoft και τρίτο το PlayStation 3 της Sony, δείχνουν οι μετρήσεις της εταιρείας NPD. Σημαντική αύξηση στα συνολικά έσοδα της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών.

Όπως αναφέρει το Reuters, στη διάρκεια του Μαρτίου πωλήθηκαν στην αμερικανική αγορά 259.000 Wii, συγκριτικά με 199.000 Xbox 360 και 130.000 PS3.

Το βασικό πλεονέκτημα της κονσόλας της Nintendo είναι η χαμηλή τιμή των 250 δολαρίων, αλλά και το πρωτότυπο χειριστήριο με αισθητήρες κίνησης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρακέτα, σπαθί ή όπλο. Οι ακριβότερες εκδόσεις του Xbox 360 και του Playstation 3 τιμώνται στις ΗΠΑ 400 και 600 δολάρια αντίστοιχα.

Τις υψηλότερες πωλήσεις, πάντως, σημείωσε το PlayStation 2, το οποίο πούλησε το Μάρτιο 280.000 μονάδες, ξεπερνώντας την νεώτερη έκδοση της ίδιας κονσόλας. Η τιμή του έχει πέσει στα 130 δολάρια και μέχρι σήμερα έχει αγοραστεί από συνολικά 38 εκατ. Αμερικανούς.

Στην κατηγορία των φορητών παιχνιδομηχανών, πρώτο ανακηρύσσεται το Nintendo DS με 508.000 μονάδες τον Μάρτιο, αρκετά μπροστά από τα 180.000 PlayStation Portable (PSP).

Τα έσοδα από τις πωλήσεις βιντεομηχανών σχεδόν διπλασιάστηκαν το Μάρτιο σε ετήσια βάση και έφτασαν τα 257 εκατ. δολάρια, ενώ οι πωλήσεις παιχνιδιών αυξήθηκαν κατά 15% στα 574 εκατ.

Την πρώτη θέση στα τσαρτ των παιχνιδιών βρίσκεται το God of War II της Sony για το PS2, με 833.000 μονάδες, ακολουθούμενο από το Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter της UbiSoft και το Guitar Hero II της Activision Inc., και τα δύο για το Xbox 360.

news.in.gr
......ρε το wii :happy_5:

Reaction score
164
Wii will rock you! :cool_1:
Πάντα το έλεγα ότι το Wii είναι η καλύτερη παιχνιδομηχανή για μικρότερες ηλικίες (Φαντάζεσαι εμένα και τον πατέρα σου να παίζουμε τένις; Εσύ είσαι μικρό παιδί ακόμα... :happy_5: )

Reaction score
164
Όχι το 360! Είναι βαρύ, ακριβό και καλό. Να σου ρίξω ένα PS3 που είναι μόνο βαρύ και ακριβό; :happy_5:

Reaction score
0
Τίποτα δεν πετάμε παιδιά… αλλά σοβαρά τώρα, αν δεις το ps3 όχι μόνο δεν θα πάει η καρδιά σου να του κάνεις τίποτα, αλλά θα εύχεσαι να καεί μια ώρα αρχίτερα το 360 να ξεμπερδεύεις. :)

Reaction score
164
Τίποτα δεν πετάμε παιδιά… αλλά σοβαρά τώρα, αν δεις το ps3 όχι μόνο δεν θα πάει η καρδιά σου να του κάνεις τίποτα, αλλά θα εύχεσαι να καεί μια ώρα αρχίτερα το 360 να ξεμπερδεύεις. :)
Ναι, γιατί είναι και όμορφο, πανάθεμά το! :happy_5:
Έχω ένα μπάρμπεκιου ίδιο! :happy_5:

Reaction score
0
Αν το πάρεις όμως, και μετά από τόσο έκθεση στο 360, απλά θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό, χωρίς πλάκα.

Reaction score
4
Παντως σαν μηχανημα με φτιαχνει εμενα και το σαλονι μου το ps3 αν και το βριζω πολυ συχνα ειδικα με το θεμα του upscale(γκρρρ).
Πιστευω να αλλαξει το τελευταιο συντομα.
Το 360 το εχω στειλει στον ανηψιο απο κατω με την προυποθεση να το παρω οποτε το θελησω. Κατι που δεν εχει συμβει πολυυυ καιρο τωρα και δεν εχει λειψει καθολου και απο εμενα και απο το σαλονι μου.
Απλα το 360 ειναι πιο ντακουνια:happy_5: πιο κατι προς πειραγμενο pc , πιο σε πειραγμενο punto , κατι απο ζεφυρη:happy_5:, αλλα το αλλο ειναι πιο σαλονατο.
Αυτα ολα θα αλλαξουν πολυ συντομα ομως γιατι τελικα τα παιχνιδια παιζουν ρολο καιι περιμενω με τρελη ανυπομονησια τα Bioshock και halo 3 που εγω και φιλοι κανουμε αμαν να τα λιωσουμε:bravo:
Αν και οταν βγαλει κατι που να με τραβαει εκτος απο το σουπερ motorstorm (που ειλικρινα εχω σιχαθει ) τοτε ενταξει να κολλησω.
Αλλα και να μην κανει τιποτα και μονο για ταινιες το ps3 εχει μια γκλαμουρια που μου αρεσει να το κοιταζω διπλα στα αλλα μηχανηματα μου.:cool_4:

Reaction score
14
Εγώ από την άλλη το ps3 το θεωρώ το δεύτερο πιό άσχημο μηχάνημα ever μετά το "ανεπανάληπτο" πρώτο xbox..... Σαν προιόν telemarketing είναι...
Και αυτή η γυαλάδα....με μάγεψε...
Βέβαια μπορώ να το ξεκοιλιάσω και να κορνιζάρω τα πανέμορφα τρανζίστορς και τα ιμπρεσσιονιστικά καλώδια...Αλλά δεν θα το κάνω γιατί μου αρέσει να παίζω τα φοβερά παιχνίδι που έχει βγάλει...:happy_5:
Σοβαρά όμως ,τα έβγαλε τα λεφτά του σαν player..
Σαν κονσόλα είναι πραγματικά του μέλλοντος...
Τόσο που πρέπει να κοιτάξω πολύ μπροστά για να βρώ παιχνίδι..
Είναι για gamers με την αρετή της υπομονής...:happy_9:

Reaction score
164
Το πρώτο ΧΒΟΧ ήταν μακράν ό,τι πιο άθλιο έχω δει από design και πλαστικά. Χάλια, κυριολεκτικά, μαύρα! :happy_8:

Reaction score
4
Εγώ από την άλλη το ps3 το θεωρώ το δεύτερο πιό άσχημο μηχάνημα ever μετά το "ανεπανάληπτο" πρώτο xbox..... Σαν προιόν telemarketing είναι...
Και αυτή η γυαλάδα....με μάγεψε...
Βέβαια μπορώ να το ξεκοιλιάσω και να κορνιζάρω τα πανέμορφα τρανζίστορς και τα ιμπρεσσιονιστικά καλώδια...Αλλά δεν θα το κάνω γιατί μου αρέσει να παίζω τα φοβερά παιχνίδι που έχει βγάλει...:happy_5:
Σοβαρά όμως ,τα έβγαλε τα λεφτά του σαν player..
Σαν κονσόλα είναι πραγματικά του μέλλοντος...
Τόσο που πρέπει να κοιτάξω πολύ μπροστά για να βρώ παιχνίδι..
Είναι για gamers με την αρετή της υπομονής...:happy_9:
Γιωργαρα μου χρονια πολλα και οτι επιθυμεις:cool_4:
Να στα πω και απο κοντα οσο κοντα λεγεται αυτο:crazy_1:
Να σαι παντα καλα γιωργη!!!!

Reaction score
0
Συγνώμη, αλλά το 360 είναι ένα άσπρο πράγμα που δεν ταιριάζει πουθενά , με 4-5 κομμάτια και ένα σωρό καλώδια , εφόσον έχεις πάρει HD-dvd.
Βάλε και τον θόρυβο , και πραγματικά δεν μπορεί να το βάζεις πάνω από το ps3 όσο περίεργα γούστα ή προκατάληψη και να έχεις.

Και αν δεν σου αρέσει από κάποια μεριά , απλά το χώνεις σε ένα ράφι και είναι "θάνατος" από μπροστά ... ότι καλύτερο έχω δει ποτέ μου !!!
( απόλαυση να βάζεις τα δισκάκια και να να πατάς το eject, μην μου πεις ότι δεν σου αρέσει και έτσι!!!)

Reaction score
4
Κωστή μου σε ευχαριστώ πολύ !!! Έχεις πμ..
Νασαι καλα γιωργη:cool_4:
Λοιπον στο θεμα μας.
Το ps3 με εχει κανει εξω φρενων σαν player και με το pc και με ενα φτηνο blue ray μελλοντικα δεν το εχω αναγκη καθολου.
Ειμαι απο τους βλαμενους που περνουν οτι βγει γιατι καποιο αγγειο οπως λενε οι φιλοι μου εχει σπασει καποτε σε καποιο ατυχημα:happy_5:
Σαν παιχνιδομηχανη τι να πω, με ενα σοβαρο παιχνιδι και 20 demo ....μαλλον απογοητευση οπως εγραψα απο πανω.(το σιχαθηκα)
Σαν μουρη εμενα μου παει σε σχεση με το 360 που το βλεπω καπως.
Το 360 το βλεπω πιο "προχειρο" σε ολα του(για ενα σαλονι ειδικα) αλλα για αυτο δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν γιατι και δεν με ενδιαφερει και γιατι δεν εχει νοημα.
Οπως ειπα θα τα παρω ΟΛΑ σαν βλαμενος:happy_5:
Αυτο με κανει να εχω μια πολυ ψυχραιμη θεση πανω στον πολεμο που υπαρχει που πιστευω να το εχετε δει και εσεις για εμενα και να λεω πραγματικα οτι βλεπω και οτι νιωθω ΜΟΝΟ.
Σιγουρα δεν θα συμφωνουν ολοι μαζι μου και ειναι υγεια αυτο.
Δεν πα να καουν ολα........:happy_5: Να πατωσει και η sony και η MS εμενα θελω να μου βγαζουν απλα κατι καινουργιο για το προβλημα με τον εγκεφαλο που εχω που ελεγα πιο πανω:crazy_3:
Απλα θελω να μην με βαζετε σε κατηγορια γιατι με ολα αυτα απλα γελαω.:cool_4:

Reaction score
14
Συγνώμη, αλλά το 360 είναι ένα άσπρο πράγμα που δεν ταιριάζει πουθενά , με 4-5 κομμάτια και ένα σωρό καλώδια , εφόσον έχεις πάρει HD-dvd.
Βάλε και τον θόρυβο , και πραγματικά δεν μπορεί να το βάζεις πάνω από το ps3 όσο περίεργα γούστα ή προκατάληψη και να έχεις.

Και αν δεν σου αρέσει από κάποια μεριά , απλά το χώνεις σε ένα ράφι και είναι "θάνατος" από μπροστά ... ότι καλύτερο έχω δει ποτέ μου !!!
( απόλαυση να βάζεις τα δισκάκια και να να πατάς το eject, μην μου πεις ότι δεν σου αρέσει και έτσι!!!)

Τα πλήκτρα αφής είναι πολύ όμορφα... Το σχήμα του είναι για τα μπάζα...
Δεν μπορεί να μπεί σε κανένα rack με μηχανήματα και δείχνει παιχνίδι..
Θετικό που δεν έχει τροφοδοτικό...πολύ θετικό αισθητικά..
Λειτουργικά όμως έχω την αίσθηση πως η "γκουμούτσα" του 360 τραβάει σε μεγαλύτερες απαιτήσεις...
Έπρεπε να λείπει αυτό το τεράστιο playstation 3 με spiderman γραμματοσειρά και σαφέστατα έπρεπε να μην τρίζει..
Επειδή πλασάρεται για media station θα ήταν πιό σωστό αισθητικά να ακολουθήσει μια πιό ουδέτερη και "τετράγωνη " λογική με πολύ καλύτερα και πιο ακριβά υλικά κατασκευής...
Το χρώμα που αναφέρεις πολύ μικρή σημασία έχει...Με εξαίρεση το hd-dvd της Toshiba που είναι μαύρο και γυαλιστερό όπως και το ps3 όλα τα σοβαρά μηχανήματα που έχω είναι σε ασημί-σαμπανιζέ...(dvd player -ενισχυτής- προβολέας..)..
Ετσι λοιπόν το 360 ,που σε άλλη περίπτωση θα έδειχνε φτηνό για ένα σαλόνι όπως σωστά ανέφερε ο Κώστας, σε αυτή την περίπτωση το χρώμα του λειτουργεί καλά...και εξαφανίζει τον όγκο και την παρουσία του...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv