PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
0
Εγώ θέλω να τονίσω πάντως ότι σε αντίθεση με τα Wii και xbox 360...........τα καταστήματα άρχισαν να βάζουν σε προσφορά το PS3 1 με 2 εβδομάδες μετά το launch σαν να ήθελαν να το ξεφορτωθούν...................
2 εβδομάδες μετά το launch το 360 είχε 20% κάτω στα carrefour και σε μεγάλες ποσότητες... προσφορές υπήρχαν και αλλού.
Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο , και λογικό στην αρχή να είναι λίγο πιο άκριβα.
Άντε, πίσω στο θέμα μας. Θα ματα-ξανα-ρωτήσω πάλι, για μία ακόμη φορά:
Τι ρόλο παίζουν οι πωλήσεις του launch σε μία κονσόλα; Πόσο επηρεάζουν την μετέπειτα πορεία της στην αγορά; Και αν δεν ξέρουμε, γιατί αραδιάζουμε αριθμούς;
Εχει ενδιαφέρον ότι πάει καλά στην Αγγλία, γιατί αν υποθέσουμε ότι δεν είναι η εξαίρεση στην EE, πρέπει να ανέβει ο αριθμός των πωλήσεων ps3 που λέγαμε στην αρχή.

Αλλά ανέφερα το link πιο πολύ γιατί έχουν ενδιαφέρον μερικά site που κάνουν τόσο χοντροκομένη προπαγάνδα ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

2 εβδομάδες μετά το launch το 360 είχε 20% κάτω στα carrefour και σε μεγάλες ποσότητες... προσφορές υπήρχαν και αλλού.
Και στην Ελλάδα λογικά θα πέσει στα 600ευρώ πολύ σύντομα ... πολλά πράγματα παίζουν ρόλο σε αυτό και λογικό στην αρχή να είναι λίγο πιο άκριβα .
Αλλά εγώ το ανέφερα πιο πολύ γιατί έχουν ενδιαφέρον μερικά site που κάνουν χοντροκομένη προπαγάνδα και παρολα αυτά υπάρχει ακόμα κόσμος που δεν τα έχει πάρει χαμπάρι.
Εντάξει το 360 το θυμάμαι και εγώ............το Wii όμως γιατί το αφήνεις απ'έξω? :crazy_2: ........και όσο για την προπαγάνδα............μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.......:mad_1:

Reaction score
0
Τι να αρχίσουμε ? ... δες απλά το link για το ukresistance και δεν θέλει πάνω από 10 sec να καταλάβεις .

Και μετά πες μου ΕΣΥ αν έχεις δει τέτοια πραγματα σε site υπερ του ps3, ή οποιουδήποτε άλλου μηχανανήματος.
Εγώ πάντος όχι , γιατί είναι ελάχιστα-άγνωστα και δεν τα αναμεταδίδει κανείς.

ΥΓ
Το wii δεν το παρακολουθώ καθόλου ... και πιθανότατα πουλάει τρελά αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω.

Reaction score
1
H προπαγάνδα είναι γεγονός, δεν τίθεται θέμα συζήτησης ...

Οσο για το wii φαίνεται ότι πουλάει τρελά , αλλά παντού βρίσκω διαθέσιμα τεμάχια ... Ψέμματα θα πω;

Α , μην το ξεχάσω , PS3 σ'αγαπώ , είσαι η τέλεια κονσόοοοόλα !!!

Reaction score
0
Α , μην το ξεχάσω , PS3 σ'αγαπώ , είσαι η τέλεια κονσόοοοόλα !!!
Άπα πα πα πα.....Μην λες τέτοια πράγματα....Θα τους θίξουμε την αγαπημένη τους κονσόλα...(xbox)

Reaction score
0
Paratiro poli sixna (se 3ena forum) na anaferoun pos agorasan 360 gia na exoun me kati na pezoun mexri na kikloforisi to PS3 ....
ta 360 tous ti ta kanane ?!?! ta kratisan giati prin kikloforisi to ps3 kikloforisan
ta piratika games (min mou pite oti einai simptosi)
me vasi to parapano gegonos opios tha kitaxi tis polisis gia na agorasi mia konsola, einai o kamenos

ti lete gia to XBOX 360 elite ? (pios tha to agorasi arage)
ego nomizo oti tha poulisei, mono an kanoun aposirsi ta palia 360.

Ala ke pali, to 2009 ti tha kanoun tha vgaloun to XBOX 360 ultra elite
gia na ipostirizoun hdmi 1,3 (1450p) ke BluRay !?!?!?

edo karavia kegonte kai o mario xtenizete mou fenete :)

Reaction score
164
Το wii δεν το παρακολουθώ καθόλου ... και πιθανότατα πουλάει τρελά αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω.
Γιατί; Το 360 γιατί το παρακολουθείς;
Ala ke pali, to 2009 ti tha kanoun tha vgaloun to XBOX 360 ultra elite gia na ipostirizoun hdmi 1,3 (1450p) ke BluRay !?!?!?
Γιατί; Το 1.3 υποστηρίζει 1450p;;;
Το 2009 πιστεύω ότι θα βγάλουν το Halo 4, το PGR 4, το Forza 3... :happy_8:
Εχει ενδιαφέρον ότι πάει καλά στην Αγγλία, γιατί αν υποθέσουμε ότι δεν είναι η εξαίρεση στην EE, πρέπει να ανέβει ο αριθμός των πωλήσεων ps3 που λέγαμε στην αρχή.
Και αν η ιστορία επαναληφθεί; Ξέρεις ποιά κονσόλα είχε το μεγαλύτερο launch όλων των εποχών στην Αγγλία;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Λίγο έλειψα και το κάνατε ....ρδέλο πάλι!!!:happy_9: :happy_9:

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναεπαναληφθεί..........στο λέω και στο υπογράφω συνάδελφε..........

Reaction score
164
Λίγο έλειψα και το κάνατε ....ρδέλο πάλι!!!:happy_9: :happy_9:
Κάααατσε ρε Μήτσο, αμέσως να μας μαλώσεις!
Άσε να μάθουμε για το... 1450p, γιατί μας έχει φλομώσει ο σΚαφάτος με του 1080! :happy_5:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
ti lete gia to XBOX 360 elite ? (pios tha to agorasi arage)
ego nomizo oti tha poulisei, mono an kanoun aposirsi ta palia 360.
Στα υπόλοιπα με κάλυψε ο unfo...
Στο συγκεκριμένο μπορώ να σου απαντήσω γρήγορα, όσοι θέλουν την κονσόλα για media center και δεν έχουν πάρει PS3. Όσοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι από 360 και θέλουν τα νέα καλούδια. Όσοι δεν έχουν κονσόλα και βρίσκουν το 360 ελκυστικότερο. Και μπορώ να συνεχίσω...

Νομίζω κανείς δεν μπορεί να μου προσάψει ότι ευνοώ το 360 ή τη MS (εδώ και σε όλα τα προηγούμενα ποστς). Παρόλα αυτά τους βγάζω το καπέλο, γιατί έχουν κάνει σχεδόν υποδειγματικό business plan για το 360.

Έβγαλαν ένα test bed (το πρώτο xbox) και το ξεζούμισαν για δεδομένα σε μια αγορά που είχαν ΜΗΔΕΝΙΚΗ παρουσία. Ταυτόχρονα μας έδωσαν και ένα πολύ καλό και φτηνό για την εποχή HTPC το οποίο συνεχίζει να βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω για τον χρήστη.
Το συμπέρασμα σήμερα: Κυκλοφόρησαν μια εν πολλοίς ημιτελή αλλά σχετικά φτηνότερη κονσόλα 1 χρόνο πριν τον ανταγωνισμό και με ό,τι υπήρχε τότε διαθέσιμο από hardware και software.
Η συνέχεια: Ο χρήστης θέλει HDMI (που έχει κι ο ανταγωνισμός)? Θα βάλουμε HDMI. Ο χρήστης θέλει οπτικό HD drive? Θα κυκλοφορήσουμε ένα κιτ. Ο χρήστης θέλει MPEG4 decoding? Θα βάλουμε.
Σήμερα, που είναι φτηνότερο και ευκολότερο, και όχι όταν φτιάχναμε την κοσνόλα, κάνοντας τη μια καθυστέρηση μετά την άλλη. Το αποτέλεσμα? Μεγαλύτερο user base και μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους για τη MS. Δηλαδή το πάνω χέρι. Όποια κονσόλα κι αν προτιμάτε, αυτό δύσκολα επιδέχεται αμφισβήτηση.

Ποια κονσόλα θα έπαιρνα τώρα? Μάλλον το PS3, κυρίως για το linux.
Ποια κονσόλα θα έπαιρνα σε λίγο καιρό? To elite βάζει σοβαρή υποψηφιότητα.

GTX

Reaction score
39
Paratiro poli sixna (se 3ena forum) na anaferoun pos agorasan 360 gia na exoun me kati na pezoun mexri na kikloforisi to PS3 ....
Και δε μου λες, τώρα που βγήκε το PS3 δε παίζουν πια με το 360??? Γιατί έχω και τα 2 αλλά στο PS3 ακόμα δεν έχω βρεί κανένα παιχνίδι της προκοπής.

ta 360 tous ti ta kanane ?!?! ta kratisan giati prin kikloforisi to ps3 kikloforisan
ta piratika games (min mou pite oti einai simptosi)
Το σπάσιμο του 360 έγινε πολύ πριν βγεί το PS3.

Reaction score
0

Και δε μου λες, τώρα που βγήκε το PS3 δε παίζουν πια με το 360??? Γιατί έχω και τα 2 αλλά στο PS3 ακόμα δεν έχω βρεί κανένα παιχνίδι της προκοπής.
Όντως.............για να δούμε και πως είναι το Full Auto............αν τα καταφέρει να έρθει.........:happy_7:

Το σπάσιμο του 360 έγινε πολύ πριν βγεί το PS3.
Το 360 έσπασε λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του...............

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κ

Όντως.............για να δούμε και πως είναι το Full Auto............αν τα καταφέρει να έρθει.........:happy_7:
Βρε γιαννη γιατι εχεις κολλησει ετσι με αυτο το Full Auto.?
Πρεπει να ειναι μεγαλη μαπα. Στο λεω για να μην πεταξεις τα λεφτα σου.
Μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω.
Παρε το Motorstorm που ειναι εγγυηση.:cool_4:

Reaction score
0
Το συμπέρασμα σήμερα: Κυκλοφόρησαν μια εν πολλοίς ημιτελή αλλά σχετικά φτηνότερη κονσόλα 1 χρόνο πριν τον ανταγωνισμό και με ό,τι υπήρχε τότε διαθέσιμο από hardware και software.
Η συνέχεια: Ο χρήστης θέλει HDMI (που έχει κι ο ανταγωνισμός)? Θα βάλουμε HDMI. Ο χρήστης θέλει οπτικό HD drive? Θα κυκλοφορήσουμε ένα κιτ. Ο χρήστης θέλει MPEG4 decoding? Θα βάλουμε.
Βγάλτο όπως νάναι γρήγορα να το πάρουν όσοι βιάζονται , και αν θέλουν οποσδήποτε μετά hdmi παίρνουν και άλλο, αν θέλουν σκληρό τον χρυσοπληρώνουν, αν θέλουν hd-dvd , online κλπ κλπ τα ίδια ....
Οτι χρειαστούν θα τους το δώσουμε στο μέλλον και θα τα κονομάμε, ενώ θα λέμε ότι είχαμε και την φτηνότερη κονσόλα.

Πέρα από την πλάκα, αυτό που έκανε η sony μπορεί να φαίνεται άσχημα γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις και επιπλέον κόστος στην αρχή, αλλά χτίζει και εμπιστοσύνη στον κόσμο .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κ

Του το έλεγα και εγώ αλλά μάλλον το έχει παραγγείλει ήδη οπότε θα περιμένουμε τις εντυπώσεις του.

(Περιμένω ειδικό thread που θα λέει πόσο χάλια είναι και θα κάνει προβλέψεις για το τέλος του PS3 "happy_1" )

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και γ

Μα εγώ πήρα το Full Auto γιατί δεν μου άρεσε ο χειρισμός του Motorstorm(το δοκίμασα φυσικά)...................:happy_8:

Του το έλεγα και εγώ αλλά μάλλον το έχει παραγγείλει ήδη οπότε θα περιμένουμε τις εντυπώσεις του.

(Περιμένω ειδικό thread που θα λέει πόσο χάλια είναι και θα κάνει προβλέψεις για το τέλος του PS3 "happy_1" )
Όντως, το έχω ήδη παραγγείλει από τις 3 Απριλίου και ακόμα να το στείλει το play.com :mad_2: ...............εννοείτε πως αν δεν είναι καλό θα ανοίξω ειδικό thread το οποίο θα βάλω και ως υπόμνημα για να καταλάβουν όλοι πόσο άχρηστο είναι το PS3........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα κ

Μα εγώ πήρα το Full Auto γιατί δεν μου άρεσε ο χειρισμός του Motorstorm(το δοκίμασα φυσικά)...................:happy_8:
Με το motion sensor on ή off? Στην πρώτη περίπτωση μου σπάει και εμένα τα νεύρα, στη δεύτερη όμως είναι απόλαυση.
Περί ορέξεως βέβαια ουδείς λόγος.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια

Με το motion sensor on ή off? Στην πρώτη περίπτωση μου σπάει και εμένα τα νεύρα, στη δεύτερη όμως είναι απόλαυση.
Περί ορέξεως βέβαια ουδείς λόγος.
Δυστυχώς με ενεργοποιημένο το motion sensor............όταν έμαθα ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις ήταν πια αργά :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .............αλλά μη το γρουσουζεύουμε ρε παιδιά.............μπορεί να αξίζει το Full Auto 2.......εκτός κι αν θέλετε να μην βγεί καλό για να χαραμίσω τα 50Ε μου..........:? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκό

Δυστυχώς με ενεργοποιημένο το motion sensor............όταν έμαθα ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις ήταν πια αργά :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .............αλλά μη το γρουσουζεύουμε ρε παιδιά.............μπορεί να αξίζει το Full Auto 2.......εκτός κι αν θέλετε να μην βγεί καλό για να χαραμίσω τα 50Ε μου..........:? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Θα γίνει υπέροχο σουβεράκι στο σαλόνι σου....

High definition σερβίρισμα ποτοκαλάδας...Θα είσαι πολύ μπροστά φίλε..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm