QBox HD - DuoLabs ...Mega Review...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: QBox HD - DuoLabs ...Mega Review...

Ανεβαίνει η υποστήριξη πρός τον QBoxHD , νέο Boot image, νέο firmware 16 Ιουλίου ...

http://www.qboxsvn.com/

Added support for dynamically change the tuners position from one slot to another
the tuners can be inserted in any slot.
Note: At the moment two tuners of the same type are not supported.*Coming soon*
Fixed several critical bugs in e2:
Fixed initialization problem of some USB HDD.
Added features in e2:
Added new remote control device manager.
Added new patch for CrossEPG plugins.
Added Sudoku plugin.

Reaction score
0

Mhpos mporei na bohthisei kapoios me thn enhmerosh tou dekth mou qboxhd?as steilei ena pm parakalo

Reaction score
0

εγω προσωπικα τα boot updates τa κανω μεσω ethernet και το updater 1.04 το οποιο κατεβαζεις απο την επισημη ιστοσελιδα τους
το wi fi το εχω αφησει προς το παρον δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει

τα υπολοιπα με ενα usb stick

υπαρχουν βοηθηματα στη σελιδα τους για το πως κανεις ta updates

GDK

Reaction score
0

μπηκα στο side να αγορασω τον q box hd και δεν ειχε την επιλογη να διαλεξω αντι του DVB-T σε DVB S2. ουτε το ειχε εxtra να το παραγγειλω. γιατι;

Reaction score
0

το απογευμα θα σου στειλω το mail του rick απο την duolabs για να εχεις μια επικοινωνια

ποιο αμεση και να κανεις τις ερωτησεις σου

GDK

Reaction score
0

το απογευμα θα σου στειλω το mail του rick απο την duolabs για να εχεις μια επικοινωνια

ποιο αμεση και να κανεις τις ερωτησεις σου
ok ευχαριστω.

GDK

Reaction score
0

αυτη την ερωτηση την ειχα κανει και στο avclub:

διαβασα στα δορυφορικα νεα πως ο AZ box hd δειχνει τα ελευθερα hd fedds σε 4:2:2. γνωριζει κανεις αν μπορει να δωσει εικονα και ο Q-BOX HD σε 4:2:2;;

μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει;

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους.
Όσο και αν έχω προσπαθήσει να ενημερώσω τον δέκτη μου με τα τελευταία αρχεία για το filesystem με usb stick δεν τα έχω καταφέρει.Πρόβλημα αντιμετωπίζω επίσης με την ενημέρωση των plugin dvb και το πέρασμα σε αυτά των cl..es μου.Έχω μέσα το dvb της 24-7-09 και αγνοώ το πως θα μπουν τα cl..e, τα οποία είχα για τον dreambox σε cc..m.
Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος και είναιι κάπου στην Αθήνα(με το αζημίωτο..σε αυτό το απελπιστικό σημείο έχω φθάσει..)ας μου στείλει ένα πρόχειρο μέιλ του (msn ή yahoo) ώστε να μιλήσουμε και να το δει το μηχάνημα μπας και δούμε φως κι εμείς.Νιώθω ότι πέταξα τα λεφτά μου παιδιά, όπως έχει μουλαρώσει ο δέκτης.
Έχω boot 16-7-09 και filesystems 18-7-09.
Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0

Γειά σας παίδες

Μάλλον είμαι και εγώ από τους άτυχους που αγόρασαν τον qbox. Χιλάδες κολλήματα και δεν αναγνωρίζει και την κάρτα της NOVA καθόλου. Κάθε βοήθεια ή ιδέα δεκτή
Ευχαριστώ

Reaction score
0

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το qbox με το laptop με ethernet ; Έχει πρόβλημα με τις ΙΡ μάλλον.
Δημήτρης

GDK

Reaction score
0

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το qbox με το laptop με ethernet ; Έχει πρόβλημα με τις ΙΡ μάλλον.
Δημήτρης
πιο αργα θα δοκιμασω και γω να δω αν τα καταφερω και αν βρω ακρη θα σου πω.

Reaction score
0

οταν ξεκινας την εφαρμογη updater 1.04 πηγαινε file settings αριστερα θα εχει την ip του δικου σου pc και αριστερα θα εχει μια ασχετη
εγω πχ εχω 4 ip που απασχολω και μολις αλλαξα 5 την Ip στο κουτι και εβαλα 19..18..1.5 το ειδε αμεσως μολις εκανα τεστ
προτεινω οταν κανετε την αλλαγη καντε μια επανεκινηση στον δεκτη και να ειναι το καλωδιο συνδεμενο στο ρουτερ.
φιλικα

GDK

Reaction score
0

εμενα τελιωνει σε ..8. βαζω ..9 στον Q και.... τιποτα παλι!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.621
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds