minas
Πισιά
- Reaction score
- 4.125
Απάντηση: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, εννοώ ότι ανάβει το κόκκινο LED και δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας, κατά τα άλλα έχω εικόνα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συμπριφορά είναι από λάθος στο firmware. Ένα απλό fan: on/off/auto θα έλυνε όλα τα προβλήματα.
Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι σταματαει ο ανεμιστήρας στο standby (παρ' όλο που συμφωνώ ότι είναι πρόβλημα εάν το χρησιμοποιείς για torrents) αλλά ότι γυρνάει σε standby τη στιγμή που του ζητάω να παίξει ταινία. Ακόμα κι αν σταματήσω την ταινία δεν βγαίνει από "standby".Φίλε Μηνά
σε εμένα πρόβλημα θερμοκρασίας δεν παρουσίασε ποτέ έως τώρα η πλακέτα αλλά ο δίσκος μονο (και γι αυτό τον έχω χωρίς καπάκι και με ένα 6άρι να τον δροσίζει). Ο ανεμιστήρας του κουτιού από την άλλη σταματά σε μένα όταν το θέσω σε standby (αρνητικό κατ εμέ διότι αν δουλεύουν τα torrent ο δίσκος πέρνει φωτιά!). Επίσης για παρεμβολές δεν έχω προσέξει κάτι (αν και δεν βλέπω συχνά tv) αν και απέχει από την tv περί τους 80 πόντους....
Δυστυχώς αρχίζω να υποψιάζομαι ότι και η raidsonic δεν είναι ότι καλύτερο στο θέμα υποστήριξης :117:.
(Πάλι καλά που έχω συμβιβαστεί με το μηχανάκι και δεν πολυδίνω σημασία στα αρνητικά του).
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, εννοώ ότι ανάβει το κόκκινο LED και δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας, κατά τα άλλα έχω εικόνα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συμπριφορά είναι από λάθος στο firmware. Ένα απλό fan: on/off/auto θα έλυνε όλα τα προβλήματα.