Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Reaction score
0
Απάντηση: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Πράγματα που δεν μου αρέσουν στο icybox

1) Kολλάει αν παίξει αρχεία βίντεο που εχουν ελλειψη καναλιού ήχου . Μετα απο προσπάθεια αναπαραγωγής τέτοιου βίντεο δεν παίζει τιποτα και θέλει reboot.
2) Αργό boot-αρισμα.
3) Το DTS downmix δεν υπάρχει ακόμα...
4) Υποστήριξη usb keyboard αλλα όχι mouse ( :( )
5) To remote control πράγματι είναι δυσχρηστο (gief mouse )

Tι μου αρέσει στο Ιcybox

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!
δηλαδή
παίζει τα πάντα, ας πούμε 95% των media αρχείων που έχω (έχω πολλά).
είδα και το dvd image του γάμου μου, που το εκανα mount σε Virtual dvd drive manager , το οποίο drive έκανα shared. Ξέρω είμαι τρελός.
Mου αρέσει που η κόρη μου και η γυναίκα μου το χρησιμοποιούν ανελλιπώς, είτε για σειρές είτε για κινούμενα σχέδια.

Κάποιες παρατηρήσεις.
Φαίνεται να λειτουργεί πιο άνετα σε εύρεση network & shared folders etc, όταν είναι σε Auto-IP (δηλαδή να πάρει IP από τον DHCP server του δικτύου μου.
Θα μου άρεσε να μου δείχνει για ποιό λόγο δεν μπορεί να αναπαράγει κάποιο αρχείο, πχ τι codec ή τι stream δεν αναγνωρίζει.
Θα ήθελα να μπορεί να φτίαξει έστω απλές playlist...

Reaction score
0

Με τους ελληνικούς υπότιτλους πως τα πάει;

Πρέπει να έχουν πχ. ίδιο όνομα με το αρχείο βίντεο ή τους επιλέγεις εσύ;
Αλλάζουν font και μέγεθος;
Αναδιπλώνουν στην οθόνη;
Είναι ευδιάκριτα;

Reaction score
0

Καλλώς τον....tp link wn821n...αυτο εχω εγω και δουλευει θαυμασια..λιγες ρυθμισεις απτο icybox και δουλευει..shutdown δεν νομιζω να γινεται με αυτο το firmware..ειναι απτα κυριοτερα προβληματα του..ποτε δεν ξέρεις βεβαια τι θα βγαλουν..
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να δώσει λίγες περισσοτερες πληροφορίες για το ποιες ρυθμίσεις χρειάζονται ώστε να λειτουργήσει σωστά το tp link wn821n??.
Σίγουρα δεν ειναι προφανεις αυτές οι ρυθμίσεις.. Επιπλέον όταν πηγαίνει κάποιος στο setup του Network του δίνει μόνο τις δύο επιλογές wired auto ip και manual wired ip..

Reaction score
0

Γνωρίζει κανείς τις διαφορές του καινούριου RAIDSONIC IB-MP305A-B σε συγκριτικά με το IB-MP309HW;
Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Γνωρίζει κανείς τις διαφορές του καινούριου RAIDSONIC IB-MP305A-B σε συγκριτικά με το IB-MP309HW;
Ευχαριστώ.
Απ'οτι γνωρίζω το 305 δεν παίρνει εσωτερικό δίσκο. Κατα τ'άλλα πρέπει να παίζει τα ίδια. Μόνο δικτυακά δεν ξέρω αν έχει διαφορές.

Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα για το IB-MP3010HW που έχω και δεν μπορώ να βρω κοινότητα στην ελλάδα που να ασχολείται?

Το IB-MP305A-B το έχει το e-shop σε προσφορά για τα μέλη από 139 μόνο 119Ε. Πολύ καλή τιμή νομίζω.

Reaction score
0

Παρεπιπτώντος μιας και το συζητάμε, μόλις παρήγγειλα για την κοπέλα μου το IB-MP305A-B. Απ'ότι είδα έχει και Audio downmix: DTS, Dolby Digital, WMA και AAC.
Αν και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι είδα ότι συζητιέται πολύ.

Σόρρυ για το off topic...

Reaction score
0
To 305 δεν ειναι NMT οπως το 309.
Εχει realtek 1073 chip και μοιαζει με το xtreamer και το egreat R1.
Θα σου προτεινα το καινουριο WD Live καλυτερα στην ιδια τιμη...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Παρεπιπτώντος μιας και το συζητάμε, μόλις παρήγγειλα για την κοπέλα μου το IB-MP305A-B. Απ'ότι είδα έχει και Audio downmix: DTS, Dolby Digital, WMA και AAC.
Αν και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι είδα ότι συζητιέται πολύ.

Σόρρυ για το off topic...
Το downmix είναι να σου αποκωδικοποιεί τους ψηφιακούς ήχους το μηχάνημα, χωρίς να χρειάζεται τη βοήθεια ενισχυτή.
Βέβαια τους μετατρέπει από πολυκάναλους σε stereo, αλλά μπορείς να δεις μια ταινία στην τηλεόρασή σου, χωρίς τη χρήση ενισχυτή.

Reaction score
2
Το ξαναείπαμε. Το xtreamer ΔΕΝ έχει το chip 1073, αλλά το καινούριο 1283 της Realtek, που είναι αντίστοιχο με τα καινούρια της Sigma.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Δηληδή σε τι υστερεί το 305? ή αλλιώς τι καλύτερο έχει το WD Live?

parisal: Δηλαδή αν δεν το έχει αυτό δεν ακούς ήχο απο πχ. mkv αρχεία ή σου δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα? (χωρίς ενισχυτή πάντα)
Το WD live δεν έχει απ'ότι είδα...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Δηληδή σε τι υστερεί το 305? ή αλλιώς τι καλύτερο έχει το WD Live?

parisal: Δηλαδή αν δεν το έχει αυτό δεν ακούς ήχο απο πχ. mkv αρχεία ή σου δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα? (χωρίς ενισχυτή πάντα)
Το WD live δεν έχει απ'ότι είδα...
Για το πρώτο, όσο καλύτερο και πιο καινούριο chip έχει ένα μηχάνημα, τόσο πιο εύκολα θα παίζει τα διάφορα αρχεία (και θα παίζει και πιο βαριά αρχεία που τα άλλα δεν θα τα παίζουν).

Για το δεύτερο, μέχρι πρότινος, πολύ λίγα μηχανήματα έκαναν downmix τον ήχο DTS, με αποτέλεσμα, αν δεν είχες ενισχυτή, να βλέπεις τις ταινίες αυτές χωρίς ήχο.

Τώρα πλέον τα περισσότερα μηχανήματα που βγαίνουν δίνουν σημασία σ'αυτό.

Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τις καινούριες τηλεοράσεις που παίζουν αρχεία .mkv, καμία όμως δεν υποστηρίζει ήχο DTS και ούτε τον αφήνει να περάσει από την ψηφιακή της έξοδο, οπότε πάλι χρειάζεσαι κάποιο media player.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!

Εντάξει ελπίζω με την αναπαραγωγή να μην έχω πρόβλημα. Και το δικό μου MP3010HW ένα τσιπ της realtek (RTD1262PA) έχει νομίζω και είναι αρκετά γρήγορο (βέβαια δεν υποστηρίζει mkv και πλέον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω και εγώ για κάτι άλλο).
Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να βγει καλό γιατί τώρα το παρρήγειλα και δεν έχω καμία όρεξη να ακυρώνω και να ψάχνω να βρω το WD. Επίσης δεν έχω και την καλύτερη γνώμη για την WD τουλάχιστον από το προηγούμενο μοντέλο που έχει...

και πάλι thanks!!! :107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο ακόμη;
Τι εννοείς δεν είναι ΝΜΤ. Τα άλλο τι chip έχει;
Επίσης το WD είδα έχει μυστήρια συνδεσμολογία...

Reaction score
0

Ρε παιδιά τη βοήθειά σας, αν και δεν είναι για το 309 αλλά για το 3010. Έχω βρει από το κουτί κανονικά το router μου, έχω συνδεθεί, βλέπει κανονικά το pc μου, αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει να βάλω ένα netuserID και ένα Password. Παλιότερα είχα αναγκαστεί να βάλω έναν κωδικό για την είσοδό μου στα windows (vista) και μαζί με το όνομα χρήστη τα χρησιμοποιούσα για τα παραπάνω. Τώρα όμως (με win7) ενώ βάζω τα ίδια δεν συνδέετε! Δεν ξέρω αν φταίει η αλλαγή των windows, γιατί είχα καιρό να χρησιμοποιήσω το κουτί ασύρματα, αλλά δεν πιστεύω. Τώρα τι να πω, αν γνωρίζει κάποιος ας πει καμιά ιδέα.
Ευχαριστώ!

Reaction score
0

γιατί στον ένα υπολογιστή acer με vista μπορώ να δω το icybox σαν σκληρό με ext format και στον άλλο υπολογιστή hp πάλι με vista δεν μπορώ??χωρίς καμία τροποποίηση στα windows και των δύο?τι να κάνω να τον δω και στον hp?πως ίσως μπορώ να του αλλάξω format?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.187
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ