- Reaction score
- 325
Βαρελάκι λες της βάση και όχι του βραχίωνα αν κατάλαβα καλά έτσι δεν είναι? το ότι μου φαίνετε βραχίωνας ποιο αριστερά στημένος από τι τον βλεπω στις φώτο παίζει κανά ρόλο η να τον αφήσω έτσι όπως είναι?
Θα το κοιτάξω. Thanks! Αν δεν έγραφες δεν θα μου πήγαινε το μυαλό αν και ήταν μπροστά στα μάτια μου και είχα απελπιστεί κιόλας και λεφτά δεν παίζαν μέχρι τέλος του μήαν για έξοδα σε μάστορες.
"βαρελακι" εννοω το κυλινδρικο εξαρτημα που σηκωνει και κατεβαζει τον βραχιωνα. Αυτο φαινεται να κρατα η μικρη βιδα που φαινεται να εξεχει στην τελευταια φωτογραφια που ανεβασες.Βαρελάκι λες της βάση και όχι του βραχίωνα αν κατάλαβα καλά έτσι δεν είναι? το ότι μου φαίνετε βραχίωνας ποιο αριστερά στημένος από τι τον βλεπω στις φώτο παίζει κανά ρόλο η να τον αφήσω έτσι όπως είναι?
Αφού η τρύπα έχει γίνει από το εργοστάσιο πάνω στο πλεξιγκλάς, πως γίνεται να είναι σε λάθος θέση ο βραχίονας και να ρυθμίζεται σωστά με τον προτράκτορα;.....Ο βραχίωνας τον βλέπω να είναι τοποθετημένος λίγο ποιο δεξιά από τι θα έπρεπε η μπορεί να έιναι και ιδέα μου.....
Εννοει γυρω απο τον αξονα της βασης του βραχιονα οποτε το στελεχος κλινει λιγο προς τα δεξια.Αυτο ειναι πιθανον αλλα οχι κατ'αναγκη κακο η προκαλει προβλημα διοτι το ενεργο μηκος δεν αλλαζει.Αφού η τρύπα έχει γίνει από το εργοστάσιο πάνω στο πλεξιγκλάς, πως γίνεται να είναι σε λάθος θέση ο βραχίονας και να ρυθμίζεται σωστά με τον προτράκτορα;
Με τι τη συγκρίνετε και τι λέτε αυτό; ΟΙ φωτό δεν είναι σημείο αναφοράς.
Στο manual, για mistracking & pοοr sound λέει για λάθος ρύθμιση κεφαλής/βραχίονα