S
sothink
Guest
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει ακουσει κανεις τα roundfussors
του κ.ζαινεα. τι γνωμη εχετε γι αυτα?
του κ.ζαινεα. τι γνωμη εχετε γι αυτα?
Μου αρεσουν κ εμενα πολυ, ειδικα αν καλυψουν ολοκληρο τοιχο.Είναι ακριβούτσικα θα έλεγα, ιδίως αν χρειάζεται πολλά τεμάχια ο χώρος, αλλά όμορφα...
Επίσης, ο κατασκευαστής τους είναι πολύ εξυπηρετικός και προτείνει σωστές λύσεις τοποθέτησης, το κατέχει το αντικείμενο.
Για χαμηλές συχνότητες, χρειάζονται άλλες λύσεις.
ΥΓ δε τα έχω "ακούσει".
αψογα!thanks
πως ξερη τι χρειαζεται;τα ειχα ακουσει σε κακο χωρο πριν και μετα.
απο οσες αλλαγες ειχε κανει ο κατοχος του συστηματος (ενισχυτες, σιντια, καλωδια , στησιματα, κουρτινες κλπ) ηταν η πιο εντυπωσιακη και η μονη που ειχε αποτελεσμα.
ενω εκεινο το συστημα με ορφεα v2 δεν μου αρεσε ποτε, οταν το ακουσα με αυτα τα "τασακια" επαθα την πλακα μου (με την διαφορα) και μαλιστα μου αρεσε εκτοτε.
απο οτι μου χε πει τοτε το παλικαρι , ο Ζαινεα ηξερε παρα πολυ καλα το προιον του και οχι μονο, ηξερε ποσα χρειαζονται και που θα μπουν (και πως) και στην τελικη αναλυση ισως να μην ειναι τοσο ακριβα για αυτα που προσφερουν.
νομιζω οτι πλεον υπαρχουν και αρκετα φινιρισματα.
στα χαμηλα ισως να μην δουλεουν αμεσα , ωστοσο στην προκειμενη περιπτωση μια βαβουρα που υπηρχε μεσαια και χαμηλομεσαια (που εκανε το ακουσμα κουραστικο και εξαφανιζε το χαμηλο) εφυγε και η διαφορα ηταν εντυπωσιακη
Thanx Αλέξανδρε, μάλλον εκεί θα καταλήξω αν και έλεγα να αποφύγω το πολυστυρένιο γιατί φθείρεται. Επίσης μου κέντρισε το ενδιαφέρον ότι το R1 λειτουργεί και σαν "προσαρμοζόμενη μπασοπαγίδα" αλλά δε βλέπω να τεκμηριώνεται με κάποιον πειστικό τρόπο.Δημήτρη....
http://www.vicoustic.com/VN/Homecinema/ProdutoInfo.asp?Id=26
Νομίζω τα φέρνει και η athenspro...