SATURN

PGM

Reaction score
0
SONY 40V4000 FULL HD 579 ευρω!

αυτη η οθονη αξιζει την αγορα της .........Ειμαι σε φαση αγορας 37/40αρας τηλεορασης

υ.γ Πολυ ωραιο φορουμ .....

Reaction score
0
...στην αναμπουμπούλα ο ...λύκος χαίρεται!!!
Μείνετε άπλυτοι καμμιά βδομάδα, (ακόμη προτιμότερο το parfume Eau de Kounav ) φάτε και κανένα σκόρδο, κι οι δακτύλιοι το Κρόνου σας προσμένουν!!!
:142:

Τί είναι το ρεζίλι μπροστά σε νέα τηλεόραση!!!

Πλάκα πλάκα η προσφορά 40" FullHD + PS3 για 880€ είναι απλά καταπληκτική. Μην ξεχάσετε το HDMI όσοι επιβιώσετε. :116:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: SATURN

καλησπερα σε ολη την παρεα.
μολισ γυρισα ακι εγω απο το κατάστημα , και εχω να πω ότι μολισ τελειωνουν καποιες που είχαν στην προσφορά τους (φυλλαδιο) αμεσως , βάζουν αλλες.
συγκεκριμενα γνωρισα τον υπευθυνο στις τηλεοράσεις (θοδωρης ) και ειναι και ψηλος και γομαρακι και μου ειπε οτι η προσφορα στις 40" sony ειχε τελειωσει στις 12 και καθε λιγο βγαζει και αλλη προσφορά , στις 2 το μεσημερι που εφευγα εβαλε τις LG42LY99 100ΗΖ στα 690 ευρωπουλα , έκανα την κρατηση και με περιμενουν μεχρι το βραδυ να την παρω ,έχοντας κρατησει το ονομα μου .
Διαβαζοντας όμως το φορουμ διαπιστωσα ότι η αναφερομενη ειναι παλαιο μοντελο .O DANAOS το έγραψε .
τι λέτε να κάνω?
εγω βασικα θα ήθελα 42" , ποια η αποψη σας για : sony 40x3500 - philips 42Pfl9703d---LG 42LG6000 ή 42LF76 ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Reaction score
0
Απάντηση: SATURN

Eξ αιτιας του "Κρόνου" πηγα στη δουλεια μου σημερα σε 65 λεπτα!!!!!!!!! (ανω Καλαμακι-Τερμα Αμφιθεας)..... γκκκκκρρρρρ......

Πατεις μς πατω σε, ακομα και στις 7 το απογευμα...... συνθηκες σκλαβοπαζαρου.... η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....... τους βλεπω απο το γραφειο μου.....

Reaction score
427
Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που κρίνω και συγνώμη αν η άποψη μου προσβάλει κάποιους.
Πέρασα χθες έξω από το κατάστημα και τέτοια ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί.
Να περιμένει κόσμος στην ουρά και να αφήνει ο σεκοιυριτάς να περνάνε λίγοι λίγοι;
Η ουρά ήταν ατελείωτη.
Δεν υπάρχει καμία αξιοπρέπεια;
Εντάξει να πεινάς, να θες να ταισεις τα παιδια σου, αλλά για να πάρεις μία tv να πρέπει να υποστείς αυτό το πράγμα;
Αν έλεγαν στον κόσμο πριν μπείτε πρέπει να κάνετε και κωλοτούμπες, εγώ σου λέω ότι θα έκαναν.
Ήμαρτον !!!

Reaction score
0
Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που κρίνω και συγνώμη αν η άποψη μου προσβάλει κάποιους.
Πέρασα χθες έξω από το κατάστημα και τέτοια ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί.
Να περιμένει κόσμος στην ουρά και να αφήνει ο σεκοιυριτάς να περνάνε λίγοι λίγοι;
Η ουρά ήταν ατελείωτη.
Εντάξει να πεινάς, να θες να ταισεις τα παιδια σου, αλλά για να πάρεις μία tv να πρέπει να υποστείς αυτό το πράγμα;
Αν έλεγαν στον κόσμο πριν μπείτε πρέπει να κάνετε και κωλοτούμπες, εγώ σου λέω ότι θα έκαναν.
Ήμαρτον !!!
πάντω έκανα και εγώ την προσπάθεια να πάω με κάτι φίλους και τελικά πήγαμε για καφέ και κοψίδια.... πολυ καλύτερα...
Α! στον γυρισμό γύρω στις δώδεκα το βράδυ, το μαγαζί ήταν ακόμα ανοιχτό!:111: και με κόσμο (οχι τον πρωινο ή απογευματινό βέβαια) και είχαν ελληνική μουσική και καλα σαν πάρτυ...
τώρα δεν ξέρω αν όλοι αυτοί περίμεναν να ψωνίσουν αλλα αν έτσι είναι τότε δεν ξέρω τι να πω....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: SATURN

Πέρασα χθες έξω από το κατάστημα και τέτοια ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί...
Δεν λεγεται ξεφτιλα αυτο, παγκοσμιοποιηση λεγεται!
Γιναμε σαν αυτους που κοροιδευαμε, δυστυχως!:117:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
...
Η ουρά ήταν ατελείωτη.
Ήμαρτον !!!
+1

Reaction score
2

δεν πειράζει.... 3000 περισσότερες τηλεοράσεις 16/9 στην αγορά, ακόμα πιό κοντά η εκπομπή 16/9....

...κοιτα που το πήγα πάλι ο κερατάς....

Reaction score
84
Περιμένετε γιατί ανήγει καο το electroworld απέναντι. Αυτός να δεις τι θα βάλει για να τους χτυπήσει στο στομάχι. Υπομονή!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514

Επίσης μέσα στο επόμενο δίμηνο ανοίγει και άλλο Saturn στο Γέρακα Αττικής.
Η πίτα μοιράζεται χωρίς να μεγαλώνει...

VG

Reaction score
0
Περιμένετε γιατί ανήγει καο το electroworld απέναντι. Αυτός να δεις τι θα βάλει για να τους χτυπήσει στο στομάχι. Υπομονή!!!
Ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες no name με 10 megapixel; :142:

Reaction score
14
καλά απαντήστε μου σε μία ερώτηση...

η μαμά του media markt είναι η media-SATURN

η μαμά του SATURN ποιά είναι???

Και τα δύο παράλληλα μπορούν να χωρέσουν σε μια αγορά που δεν είναι δα και των εκατομμυρίων αγοραστών???

Reaction score
0
Re: Απάντηση: SATURN

Επίσης μέσα στο επόμενο δίμηνο ανοίγει και άλλο Saturn στο Γέρακα Αττικής.
Η πίτα μοιράζεται χωρίς να μεγαλώνει...
Θυμηθείτε τη μυθολογία: ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του :144:

Reaction score
5.672
λεω να στειλω τον πεθερο μου να παρει την 50 που χτυπιεται για τβ να ηρεμησω λιγο .γνωμες ?

Reaction score
119
τωρα αυτη η Πανασονικ πλασμα 50 ΄' στα 577

και η LG 32 στα 349 ...??

.
Αυτο τον καιρο ψαχνω για φτηνη 32αρα,χωρις πολλες απαιτησεις,για ποιο μοντελο μιλας;
Aν και ειμαι επαρχια βεβαια αλλα ισως κανω δουλεια με αντικαταβολη...:122:
Δεν παιζει καποιο site ακομα, αν δε κανω λαθος.

Reaction score
0
Εγώ πάντως τσίμπησα σήμερα την 50αρα παανσονικ στα 777 (το 577 δεν ήταν σωστό) και αυτή τη στιγμή σερφάρω από τον καναπέ μου σε 50αρι μόνιτορ.
Σίγουρα η καλύτερη αγορά που έκανα μέσα στο 2008. Μέχρι τις 12 η ώρα υπήρχαν ακόμη κομμάτια, αν και όχι πολλά. Και το κλίμα γενικά ήρεμο, καμιά σχέση με τον πανικό της προηγούμενης εβδομάδας

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef