Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
:142:...στην αναμπουμπούλα ο ...λύκος χαίρεται!!!
Μείνετε άπλυτοι καμμιά βδομάδα, (ακόμη προτιμότερο το parfume Eau de Kounav ) φάτε και κανένα σκόρδο, κι οι δακτύλιοι το Κρόνου σας προσμένουν!!!
πάντω έκανα και εγώ την προσπάθεια να πάω με κάτι φίλους και τελικά πήγαμε για καφέ και κοψίδια.... πολυ καλύτερα...Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που κρίνω και συγνώμη αν η άποψη μου προσβάλει κάποιους.
Πέρασα χθες έξω από το κατάστημα και τέτοια ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί.
Να περιμένει κόσμος στην ουρά και να αφήνει ο σεκοιυριτάς να περνάνε λίγοι λίγοι;
Η ουρά ήταν ατελείωτη.
Δεν υπάρχει καμία αξιοπρέπεια;
Εντάξει να πεινάς, να θες να ταισεις τα παιδια σου, αλλά για να πάρεις μία tv να πρέπει να υποστείς αυτό το πράγμα;
Αν έλεγαν στον κόσμο πριν μπείτε πρέπει να κάνετε και κωλοτούμπες, εγώ σου λέω ότι θα έκαναν.
Ήμαρτον !!!
Δεν λεγεται ξεφτιλα αυτο, παγκοσμιοποιηση λεγεται!Πέρασα χθες έξω από το κατάστημα και τέτοια ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί...
+1...
Να περιμένει κόσμος στην ουρά και να αφήνει ο σεκοιυριτάς να περνάνε λίγοι λίγοι;
Η ουρά ήταν ατελείωτη.
Δεν υπάρχει καμία αξιοπρέπεια;
Εντάξει να πεινάς, να θες να ταισεις τα παιδια σου, αλλά για να πάρεις μία tv να πρέπει να υποστείς αυτό το πράγμα;
Αν έλεγαν στον κόσμο πριν μπείτε πρέπει να κάνετε και κωλοτούμπες, εγώ σου λέω ότι θα έκαναν.
Ήμαρτον !!!
Ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες no name με 10 megapixel; :142:Περιμένετε γιατί ανήγει καο το electroworld απέναντι. Αυτός να δεις τι θα βάλει για να τους χτυπήσει στο στομάχι. Υπομονή!!!
Θυμηθείτε τη μυθολογία: ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του :144:Επίσης μέσα στο επόμενο δίμηνο ανοίγει και άλλο Saturn στο Γέρακα Αττικής.
Η πίτα μοιράζεται χωρίς να μεγαλώνει...
Αυτο τον καιρο ψαχνω για φτηνη 32αρα,χωρις πολλες απαιτησεις,για ποιο μοντελο μιλας;τωρα αυτη η Πανασονικ πλασμα 50 ΄' στα 577
και η LG 32 στα 349 ...??
.