screen Gray vs White ....!!!!!!!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805
Re: Απάντηση: screen Gray vs White ....!!!!!!!

Για απολυτη συσκότιση μιλω Δημήτρη..
Με φως μεσα στο χώρο ουτε για πλακα...( ειδικα με προβολέα)
Μπορεί κανείς να το απαντήση αυτό; Σε συνθήκες σαλονιού;(με κλειστά τα φώτα εννοείται)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805

Για ποια οθονη μιλας..:118:
Για μαύρη. Την black diamond II ας πούμε. Μακάρι να είχαμε μια να κάνουμε συγκρίσεις.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: screen Gray vs White ....!!!!!!!

Για μαύρη. Την black diamond II ας πούμε. Μακάρι να είχαμε μια να κάνουμε συγκρίσεις.
Θελει φως αρκετο...

εμπειρικα...θελει 10φορες επανω απο εναν καλιμπραρισμενο προβολεα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805
Με όλο το σεβασμό αποκλείεται. Αυτό το διθυραμβικό review στηρίζεται σε έναν anthem d-ila (με μέγιστο ονομαστική φωτεινότητα 900 lumens αν δεν απατώμαι) και ένα sony. Η αλήθεια είναι ότι είδα κι αλλά ανάλογα review. Τα αρνητικά σημεία φαίνεται να είναι τα ίδια με αυτά που παραθέτεις για την γκρί οθόνη. Εκτός κι αν μας παραμυθιάζουν...

Reaction score
15.548
Απάντηση: screen Gray vs White ....!!!!!!!

Κοιτα...

Οτι κανει η γκρι οθονη κανει και αυτη ...επειδη ειναι ποιο μαυρη η λογικη λεει οτι χρειαζεται περισοτερο φως ωστε να μπορει να δειξει λευκο αξιοπρεπες ...τωρα για 900 λουμενς και καλιμπραρισμενα κοντα στα 500-600 το θεωρω δυσκολο να μπορει να δειξει λευκο κοντα στο 100% εκτος και αν μιλαμε για λευκο της ταξεως του 40%...

Το βιντεακι που εχουμε δει δειχνει καθαρα οτι ολα ειναι καμενα στην λευκη οθονη ....προσεξετο...
Εμφανες αρκετα ειναι στο χρωμα κοκκινο στο ποσο αλλαζει...

Reaction score
15.548

Θα διαβασω και το ρεβιου μιας και τωρα ειμαι στην δουλεια και δεν εχω χρονο για τετοια...

Reaction score
15.548

Δεν ειχα ασχοληθει καθολου με τις εν λογο οθονες....

Η black diamond II απο οτι ειδα στα γρηγορα βγαζει μια με gain 0.8 η οποια ειναι αρκετα μαυρη σαν οθονη γυρω στο 70% και μια με 1.4 gain η οποια ειναι γκρι σαν την firehawk ......

Καμια δεν ειναι μαυρη-μαυρη......

To review που εβαλες ειναι με την 1.4 γκρι οθονη που ειναι σαν την firehawk....

[reliops=Black Diamond II 110 Inch 1 4 Gain][youtube]UET0fynTKPY[/youtube][/reliops]

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805

η black diamond II 0.8 gain....

Που με λιγο προσοχη στο βιντεο θα δεις τι παζει.....
Πράγματι το review αναφέρεται στη γκρί. Η 1.4 μου φαίνεται αρκετά πιο γκρίζα απο τη firehawk, η 0.8 μου φαίνεται σχεδόν μαύρη. Πιστεύεις ότι οι προβολείς που παίζουν πάνω τους είναι 3000-4000 lumens; Με δεδομένο ότι στο σαλόνι μας (μου) το φως αντανακλάται παντού και οι τοίχοι είναι ανοιχτόχρωμοι, αν ισχύουν τα μισά απο όσα γράφονται θεωρητικά μιλάμε για λύση ιδανική (σε συνδυασμό με τον In 83, που βγάζει πολύ φώς και δεν έχει και μαύρο αναφοράς).
Θα ήθελα να δώ κάποια αντιπαραβολή με κάποια stewart πάντως. Είναι νομίζω ένα θέμα, αν σε μέσες συνθήκες θέασης μια ακριβή stewart μπορει να δώσει λιγότερα απο μια τέτοια λύση.

Reaction score
15.548

Απο το βιντεακι δεν μπορεις να εχεις αποψη ακριβης το ποσο ποιο σκουρα ειναι μια οθονη...θεωρω οτι ειναι αρκετα κοντα με την στιουαρτ...οπως επισης και η 0.8 η οποια σιγουρα δεν ειναι μαυρη και ειναι κοντα στο 70% του μαυρου....

Επειδη εσυ βλεπεις μαυρη την 0.8 γι'αυτο βλεπεις και την 1.4 ποιο σκουρα απο την στιουαρτ....

Οποτε αφου δεν ειναι μαυρη η 0.8 σημαινει οτι δεν χρειαζεται και 10 φορες παραπανο φως που σου ειπα σε αλλο μηνυμα μου...σιγουρα χρειαζεται λιγοτερο....αλλα πιστευω πως θελει πανω απο 1500 καλιμπρισμενο προβολεα...

Το σωστο ειναι να δουμε καποια για να ειμαστε ασφαλεις...
Αλλα αυτες οι οθονες ειναι σαν να αγοραζεις τηλεοραση μιας και ειναι σταθερες και θεωρω πως δεν αξιζει...και σιγουρα θα ειναι ευαισθητες....οποτε...

Απλα με αυτες ξεχνας αν ο προβολεας εχει πολυ καλο μαυρο...

Reaction score
15.548

Απο το βιντεακι δεν μπορεις να εχεις αποψη ακριβης το ποσο ποιο σκουρα ειναι μια οθονη...θεωρω οτι ειναι αρκετα κοντα με την στιουαρτ...οπως επισης και η 0.8 η οποια σιγουρα δεν ειναι μαυρη και ειναι κοντα στο 70% του μαυρου....

Επειδη εσυ βλεπεις μαυρη την 0.8 γι'αυτο βλεπεις και την 1.4 ποιο σκουρα απο την στιουαρτ....

Οποτε αφου δεν ειναι μαυρη η 0.8 σημαινει οτι δεν χρειαζεται και 10 φορες παραπανο φως που σου ειπα σε αλλο μηνυμα μου...σιγουρα χρειαζεται λιγοτερο....αλλα πιστευω πως θελει πανω απο 1500 καλιμπρισμενο προβολεα...

Αλλα αυτες οι οθονες ειναι σαν να αγοραζεις τηλεοραση μιας και ειναι σταθερες και θεωρω πως δεν αξιζει...και σιγουρα θα ειναι ευαισθητες....οποτε...

Το διατυπωσα λαθος..:116:...οι σταθερες οθονες ειναι οι καλυτερες..απλα αυτες και καλες να ειναι δεν θα μπορει ο κοσμος να την παρει μιας και βγαινουν μονο σταθερες.....για την ωρα τουλαχιστον....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805

Απο εδώ έβγαλα τα συμπεράσματα μου για το χρώμα κι όχι απο το βιντεάκι. Η 0.8 μου φαίνεται πολύ κοντά στο μαύρο και η 1.4 αρκετά πιο γκρί απο τη firehawk. Εσύ βλέπωντας το δείγμα πως θα χαρακτήριζες την 0.8;:203: Αποκλείουμε το σενάριο να πρόκειται για κάποιο ύφασμα πατέντα;

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: screen Gray vs White ....!!!!!!!

Απο εδώ έβγαλα τα συμπεράσματα μου για το χρώμα κι όχι απο το βιντεάκι. Η 0.8 μου φαίνεται πολύ κοντά στο μαύρο και η 1.4 αρκετά πιο γκρί απο τη firehawk. Εσύ βλέπωντας το δείγμα πως θα χαρακτήριζες την 0.8;:203: Αποκλείουμε το σενάριο να πρόκειται για κάποιο ύφασμα πατέντα;
Το ειδα και εγω εχτες αυτο και δεν σημαινει αποχρωση μιας και το συναντο καθε μεα στην δουλεια μου αυτο....

Στο βιντεακι και οταν εχει φωτισμο φενετε καθαρα το γυρω γυρω της οθονης(πλαισιο) που ειναι μαυρο και η οθονη μεσα σε αυτο γκρι σκουρο.
Δες ολο το βιντεακι και θα το δεις......επισης σε αυτο το βιντεακι εχει στην μια πλαυρα την 1.4 και στην αλλη που εχει το demo ειναι η 0.8......

μπερδεψα τα βιντεο....!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=USTU9O1Vw4M&feature=related

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.377
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ