ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Διαφωνω.Αντριους για κατι τετοιο σε κοβω....και 235/1 φυσικα...
Ετσι πρεπει να βλεπουμε κυριοι...με τετοιες οθονες για να παρουμε τα μεγιστα..
Διαφωνω.
Το 2,35:1 δεν βλεπω τι θα προσφερει σε διαγωνιους των 100" που βλεπουν οι περισσοτεροι.
Επισης χρειαζεται και αναμορφικος φακος για 2,35 με τα μειονεκτηματα του.
Οι καμπυλες οθονες σε μικρες διαστασεις και αποστασεις θεασης μονο κακο θα κανουν.
Οποιοι καθονται στα ακρα του καδρου θα βλεπουν λαθος.
Επισης πρεπει να υπολογισουμε οτι οι προβολεις μας δεν εχουν ομοιομορφια στο φως τους,οποτε μπορει τ`αποτελεσματα να ειναι τραγικα.
Γιαννη δεν μπορούμε να δουμε τις φωτογραφίες που παραθέτεις χωρις εγγραφή....
Δεν τις ποστάρεις καλύτερα;;;
Επειδη μαλλον δεν το γνωριζεις ο Αντριους μπορει να παιξει και 150 ανετα σε 235/1 .....ο χωρος του απο οτι εχω καταλαβει ειναι τελειος για σινεμα....Διαφωνω.
Το 2,35:1 δεν βλεπω τι θα προσφερει σε διαγωνιους των 100" που βλεπουν οι περισσοτεροι.
Επισης χρειαζεται και αναμορφικος φακος για 2,35 με τα μειονεκτηματα του.
Οι καμπυλες οθονες σε μικρες διαστασεις και αποστασεις θεασης μονο κακο θα κανουν.
Οποιοι καθονται στα ακρα του καδρου θα βλεπουν λαθος.
Επισης πρεπει να υπολογισουμε οτι οι προβολεις μας δεν εχουν ομοιομορφια στο φως τους,οποτε μπορει τ`αποτελεσματα να ειναι τραγικα.
Επειδη μαλλον δεν το γνωριζεις ο Αντριους μπορει να παιξει και 150 ανετα σε 235/1 .....ο χωρος του απο οτι εχω καταλαβει ειναι τελειος για σινεμα....
100" σε 235/1 ειναι σαν να εχεις 115" περιπου 16/9 οθονη...!!!!
Τωρα το ποσο καλο η κακο κανουν,καλο ειναι να το δουμε πρωτα....
Βεβαια μιλαμε για νορμαλ αποστασεις θεασεις....
Επισης αν βλεπεις απο ακρη οθονης και στις κοινες οθονες υπαρχει αλιωση...
Αυτες οι οθονες(κοιλες)ειναι για εκεινους που θελουν το μεγιστο που μπορουν να παρουν απολαμβανοντας απο το κεντρο της οθονης.
Σε μια οθονη 100" 235/1 καμπυλη μπορουν να δουν καλα 2 ατομα..
Επισης η ανομοιομορφια φωτεινοτητας διορθωνετε καπως απο μια κοιλη οθονη.....συνηθως οι προβολεις δινουν ποιο πολυ φως στο κεντρο...μιλαω για καλους προβολεις παντα
Δεν μπορεις να εχεις τετοια οθονη και να παιζεις με προβολεα του 2χιλιαρου.........ειναι λογικοτατο.....
Για πες μας ιντσες-gain οθονης-αποσταση θεασεις-μαρκα-τιμη......και με τι προβολεα παιζεις φυσικα.....3 ατομα μπορουν να δουν ανετα στη δικη μου παντως και επαναλαμβανω χωρις καθολου pincushion.
oσο αφορα το hotspot μπορω να πω οτι αν βλεπαμε 4 ατομα οι 2 ακρηνοι θα εβλεπαν ενα 10% χειροτερα αλλα αν παμε πιο μπροστα βλεπουμε σχεδον το ιδιο.το δοκιμασα.
Ναι αλλα δεν μιλαμε για τον Ανδρεα και τις αναγκες του.Επειδη μαλλον δεν το γνωριζεις ο Αντριους μπορει να παιξει και 150 ανετα σε 235/1 .....ο χωρος του απο οτι εχω καταλαβει ειναι τελειος για σινεμα....
Με σημαντικη μειωση στο 16:9 ομως.Ενω μπορεις να εχεις το ιδιο πλατος σε καδρο 16:9 και να εισαι καλυτερα.100" σε 235/1 ειναι σαν να εχεις 115" περιπου 16/9 οθονη...!!!!
Ερχεσαι στα λογια μου.Επισης αν βλεπεις απο ακρη οθονης και στις κοινες οθονες υπαρχει αλιωση...
Αυτες οι οθονες(κοιλες)ειναι για εκεινους που θελουν το μεγιστο που μπορουν να παρουν απολαμβανοντας απο το κεντρο της οθονης.
Σε μια οθονη 100" 235/1 καμπυλη μπορουν να δουν καλα 2 ατομα..
Οχι Κωστα συνηθως οι προβολεις εχουν ανομοιογενη ανομοιομορφια φωτεινοτητας ασχετο κοστους.Επισης η ανομοιομορφια φωτεινοτητας διορθωνετε καπως απο μια κοιλη οθονη.....συνηθως οι προβολεις δινουν ποιο πολυ φως στο κεντρο...μιλαω για καλους προβολεις παντα
Για πες μας ιντσες-gain οθονης-αποσταση θεασεις-μαρκα-τιμη......και με τι προβολεα παιζεις φυσικα.....
Για να εχουμε μια πληρη εικονα......