SONY PS3

Reaction score
0
Λοιπόν για να μπεί ένα τέλος νομίζω στη συζήτηση κόστους.

Xbox 360
Κονσόλα+Live+HD-DVD+HDD+Bat Pack
400+60+180+100+15=755

PS3
Κονσόλα+BT Headset+Remote+HDMI
660+50+25+30=765

Έχω προσπαθήσει να τα κάνω όσο πιο ισοδύναμα γίνεται και δίκαια, μη το κουράσουμε τώρα, όχι μπορείς να βρείς HDMI με 10 ευρώ ή να βάλεις άλλες μπαταρίες κτλ. Νομίζω έχω κρατήσει μια ισορροπία και για τις 2 πλευρές.
Το συμπέρασμα που βγάζω εγω είναι οτι πάνω κάτω έχουν την ίδια τιμή.

Άρα αν θέλετε να βρούμε διαφορές ας κοιτάξουμε αλλού :happy_4:
Η Sony δίνει πακέτο όλα σε ένα (σχεδόν) ενώ η MS κάνει ευκολίες πληρωμής :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Η Sony δίνει πακέτο όλα σε ένα (σχεδόν) ενώ η MS κάνει ευκολίες πληρωμής :happy_5:
χαχαχαχαχα......όντως έτσι είναι......:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
0
Προφανώς αστειεύσαι έτσι; Για ξαναδιάβασε 10 φορές αυτό που έγραψες και έλα ξαναπέσμου. Και μετά καθαρόγραψε εκατό φορές την φράση "Δεν θα ξανασυγκρίνω μήλα με αυτοκίνητα".
Δες εδώ, σε xbox forum...

Xbox Live = peer to peer / PS3 = Dedicated Servers
http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=516206

Reaction score
14
Κάνα Κωνσταντάρα θα βγάλουν σε blu-ray οι άχρηστοι έλληνες??
Να σκανάρουν τα πολύ καλά φιλμς ( και σε περιεχόμενο και σε παρουσίαση) με 16x9 εικόνα αναφοράς??

Δώστε μου καμιά σφαλιάρα που λέω μ@λ@κίες μεσημεριάτικα.....

Reaction score
0
Απάντηση: SONY PS3

Εγώ που δεν ενδιαφέρομαι για το PS Store είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη Sony(τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα).....................το μόνο που θέλω είναι δωρεάν online play και αφού υποστηρίζεται επίσημα η Ελλάδα είμαι μια χαρά...........................:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
164
Μαλλον σκληρος αλλα με τα 400 του 360 κατι δεν βγαινει......
Γι αυτό ρώτησα...
Αν και αν μιλάμε για παιχνιδοκονσόλες, το HD-DVD δεν χρειάζεται... Αλλά τέλος πάντων...

Reaction score
4
Γι αυτό ρώτησα...
Αν και αν μιλάμε για παιχνιδοκονσόλες, το HD-DVD δεν χρειάζεται... Αλλά τέλος πάντων...
Παντως δεν μιλαμε για παιχνιδοκονσολες πια γιατι αυτο που στοχευε η Microsoft και η Sony το πετυχαν. Δηλαδη να φτιαξουν ενα ολοκληρωμενο συστημα ψυχαγωγιας .
Με ιντερνετ , παιχνιδια , ταινιες και ηχο.
Ο πολεμος βασικα εκει ειναι.
Και οταν ειχε μπει η microsoft γυρω στο 2000 δεν θυμαμαι καλα ηταν ο στοχος να μην αφησει την sony μονη της σαν μονοπωλιο να μπει στα σαλονια μας σαν πακετο ψηφιακης διασκεδασης.
Αυτος ηταν και ο λογος που πρωτη η microsoft εβαλε το συστημα , πουλαω με ζημια ετσι ωστε να κερδισει μεριδιο αγορας απο την σονυ με σκοπο να φτασουν μαζι να τα πουλανε και οπως και εγινε.:cool_4:

Reaction score
0
Δες εδώ, σε xbox forum...

Xbox Live = peer to peer / PS3 = Dedicated Servers
http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=516206
Το "άρθρο" αυτό που παραθέτεις είναι γνώμες άσχετων σε forums και όχι facts. Είναι δυνατόν να μην έχει η MS dedicated servers για online gaming; Σκέψου λίγο σε παρακαλώ πριν ενστερνιστείς γνώμες που λέγονται "ελαφρά τη καρδία".

Reaction score
0
Το αναφέρει ένας developer αν δεις, αλλά δεν υπάρχει και διαφωνία από κανέναν , παρότι είναι xbox forum...

Ούτε εγώ το περίμενα , αλλά τελικά ΝΑΙ είναι δυνατόν !!! και επιβεβαιώνετε στην πράξη.
(τουλάχιστον προς το παρόν, και μιλάμε για matchplay σε παιχνίδια με αρκετούς παίκτες ταυτόχρονα , όπου παίζει ρόλο)

GTX

Reaction score
39
Το HDD τι είναι;

Παίδες έχετε δίκιο έκανα λάθος!!!! :oops::oops::oops:

Το μήνυμα μου λοιπόν με τα κόστη ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!!!!
Αφού ο βλάκας έβαλα και την τιμή του σκληρού ενώ η έκδοση με τα 400 τον περιλαμβάνει (φαντάσου να μη το είχα κιόλας :crazy_1:).

Άρα αυτό που μπορούμε να πούμε είναι

Το 360 είναι 100 ευρώ πιο φτηνό

ή για να μην έχει να πει και τίποτα ο Blizard περί HDMI κτλ βάζουμε την Elite έκδοση και έχουν την ίδια τιμή ή τον καινούριο μεγάλο σκληρό :happy_8::happy_8:

Reaction score
0

ή για να μην έχει να πει και τίποτα ο Blizard περί HDMI κτλ βάζουμε την Elite έκδοση και έχουν την ίδια τιμή ή τον καινούριο μεγάλο σκληρό :happy_8::happy_8:
xexexexexexexe :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
0
Πιο απλά, 400 ευρώ το xbox premium και 50 το live για ένα χρόνο = 450 , ενώ με 180ευρώ για το HD-dvd κάνουν 630.
Αν θες και μεγαλύτερο σκληρό φτάνεις τα 750 ... ευτυχώς για όσους δεν έχουν αγοράσει και θέλουν και hdmi επιπλέον ,θα έρθει σε λίγο το elite με μόνο 710 ευρώ.
(το ps3 τα είχε σχεδόν όλα αυτά με 500$-600$ στην Αμερική , με 600 ευρώ Ευρώπη και Ελλάδα 660)

ΥΓ
Δεν βάζουμε το wireless - card reader ή το μεγαλύτερο (αλλά και μη αναβαθμίσιμο) σκληρό του Elite.
Ούτε το hdmi ή kit φόρτισης για απλοποίηση και επειδή ίσως κάποιος τα έχει.
(και δεν βάζω καθόλου το headset του 360 των 20 ευρώ το πολύ, για πολλούς και διάφορους λόγους.)

Reaction score
164
Δεν βάζουμε το wireless - card reader ή το μεγαλύτερο (αλλά και μη αναβαθμίσιμο) σκληρό του Elite.
Γιατί δεν αναβαθμίζεται ο σκληρός του Elite;

Περιπτώσεις αγοραστών:
-Πατέρας θέλει να πάρει παιχνιδομηχανή στο παιδί του. Φυσικά θέλει να δώσει όσο το δυνατόν λιγότερα. Απλά παιχνίδια να παίζει. Ή πιτσιρικάς που θέλει να πάρει κονσόλα με το χαρτζιλίκι του.
XBOX 360 core+κάρτα μνήμης=300€+35€=335€
Playstation 3: 660€
Το PS κοστίζει τα διπλάσια.

-Ψιλοψαγμένος gamer. Θέλει και το online gaming και ασύρματο χειριστήριο να παίζει από μακρυά.
XBOX 360 premium+1 χρόνος live=400€+50€=450€ Αν θέλει WiFi +80€=530€
Playstation 3: 660€
Το PS κοστίζει 210 ή 130€ παραπάνω με WiFi.

-Gamer που τα θέλει όλα, θέλει να βλέπει και ταινίες, θέλει το ένα, θέλει το άλλο...
XBOX 360 Elite+1 χρόνος live+HD-DVD=480€ (υποθετικά)+50€+200€=730€
PS3+remote=660€+25€=685€
Το PS κοστίζει 45€ λιγότερα. Ή 125€ με WiFi.

Σε όλα αυτά παραβλέπουμε τις σημαντικά καλύτερες υπηρεσίες του XBOX Live! (περισσότερα demos, arcades, ταινίες)

Reaction score
0
..συγνωμη σας εχω μιλησει για το wii που δινει και δωρο 1 taperware γεματο κεφτεδακια???:happy_8:

Reaction score
49
Μια και μαζευόμαστε σιγά-σιγά, τι θα λέγατε να ανταλλάξουμε ονόματα χρήστη για να μπορούμε να κάνουμε κάποιες AVsite-κόντρες on-line???:happy_4: :happy_4:

Αν βέβαια βρούμε χρόνο (και μάλιστα ταυτόχρονα....) :pc: :pc:

Reaction score
0
Ούτε εγώ το περίμενα , αλλά τελικά ΝΑΙ είναι δυνατόν !!! και επιβεβαιώνετε στην πράξη.
(τουλάχιστον προς το παρόν, και μιλάμε για matchplay σε παιχνίδια με αρκετούς παίκτες ταυτόχρονα , όπου παίζει ρόλο)
Πάμε πάλι....Για να δώ αν τζάμπα παιδεύομαι να εξηγήσω πέντε πράματα...

Τα First Party Games των Sony & Microsoft έχουν όλα dedicated servers (τουλάχιστον όσα χρειάζονται. Δεν υπάρχει λόγος πχ να βάλεις D/S στο Tomb Raider Legend).

Τα third party games κρίνονται σε ένα case-by-case basis και ανάλογα με τα αναμενόμενα κέρδη, προxωρά και το στήσιμο ενός D/S. Γιατί, μην γελιέστε, ο D/S σημαίνει λεφτά, όχι μόνο για στήσιμο αλλά και για συντήριση. Οπότε μην μου λές ότι δεν έχεις lag στο Motorstorm. Χαίρω πολύ. Σε third πάρτυ απαιτητικό θέλω να σε δώ, εκεί μετράει.

Το αναφέρει ένας developer αν δεις, αλλά δεν υπάρχει και διαφωνία από κανέναν , παρότι είναι xbox forum...
Για ενημέρωσε με please ποιός developer είναι αυτός και σε ποιά εταιρία δουλεύει. Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε. Και διάβαζε σωστά και τα Posts όσων διαφωνούν με αυτές τις εικασίες.

Reaction score
0

Μια και μαζευόμαστε σιγά-σιγά, τι θα λέγατε να ανταλλάξουμε ονόματα χρήστη για να μπορούμε να κάνουμε κάποιες AVsite-κόντρες on-line???:happy_4: :happy_4:

Αν βέβαια βρούμε χρόνο (και μάλιστα ταυτόχρονα....) :pc: :pc:
Εγώ ακόμα δεν πήρα router........:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876