- Reaction score
- 110.878
Προσπάθησε να μην έχεις.Οταν βλεπω ταινιες μ αρεσει να εχω ενα μικρο απαλο αναμμενο φως στο χωρο πολυ μικρο
Η διαφορά στο μαύρο είναι αρκετά μεγάλη.
Προσπάθησε να μην έχεις.Οταν βλεπω ταινιες μ αρεσει να εχω ενα μικρο απαλο αναμμενο φως στο χωρο πολυ μικρο
Έχω elite σταθερή και είμαι ευχαριστημένος.http://www.avart.gr/?product=elite-screens-te106hw2-e24-235x132-ηλεκτροκίντη-169-elite-screens
αν (ξανα)κανω την υπερβαση αυτη αξιζει το κοστος?
Οκ οποτε ξεκαθαριζει το πραγμα 106 η 110' με προεντατηρες τελοςΚαι ιδίως όταν βλέπει 3D.
Όσο πιό κοντά είναι ο φακός στην οθόνη, όσο περισσότερο φακό χρησιμοποιούμε δηλαδή, τόσο περισσότερες παραμορφώσεις έχουμε.Η αποσταση του προβολεα πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πλησιεστερα της οθονης! Οσο πιο πισω τον εχεις, τοσο περισσοτερο φωτεινοτητα χανεις στην telephoto θεση του φακου. Και πιστεψε με, αν και φωτεινος ο προβολεας, θα τη χρειαστεις την φωτεινοτητα σε λιγο καιρο που η λαμπα θα μειωσει την φωτεινοτητα της.
Ηταν στην εισοδο hdmi του προβολεα δρν νομιζω πως γινεται να μην ηταν hdmi..ετσι δεν ειναι;Μήπως το πρώτο δεν ήταν hdmi; Ξαναλέω, το hdmi μεταδίδει ψηφιακό σήμα, δηλαδή δεδομένα. Όπως ένα πρόγραμμα για τον υπολογιστή δεν γίνεται... καλύτερο αν το dvd player έχει καλύτερα καλώδια, έτσι και η εικόνα ή μεταδίδεται σωστά ή καθόλου.
Κοιτα να σου πω τον ειδα την ιδια στιγμη στο ιδιο καρε της ταινιας στην ιδια οθονη κ οντως ειχε διαφοραΝαι, hdmi θα ήταν. Τότε θα ήταν η εντύπωσή σου ότι έβλεπες διαφορά, εφόσον δεν μπορούσες να το δεις και δίπλα δίπλα ;-)
Ο 9200 έχει αρκετό ζουμ και lens shift, δύσκολα θα τον κρεμάσεις σε ακατάλληλο μέρος! Ρυθμίζεται δηλαδή το πού θα πέσει η εικόνα. Αλλά εννοείται ότι πριν κάνεις τρύπες θα το δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς...
Απίθανο να είχε διαφορά αν δεν είχε αλλαχτεί κάποια ρύθμιση.Κοιτα να σου πω τον ειδα την ιδια στιγμη στο ιδιο καρε της ταινιας στην ιδια οθονη κ οντως ειχε διαφορα
Ναι σωστο θα το κανω οντως αυτοΒαλτον στην μεση περιπου του zoom σε ενα τραπεζακι , βρες την θεση στο περιπου ,βαλε την βαση στο ταβανι ,βαλε τον προβολεα , ααα και παρε 120 οθονη !
Αληθεια ειχε διαφορα με μονη αλλαγη το καλωδιοΑπίθανο να είχε διαφορά αν δεν είχε αλλαχτεί κάποια ρύθμιση.
Πάρε αυτό που έχω (είχε γύρω στα 15€ όταν το είχα πάρει), και ένα καλό που λες.Το καλωδιο θα ειναι 7-8 μετρα κ θα βαλω οχι το ακριβοτερο αλλα ενα καλο
Γιατι αυτο; Γιατι οταν ειχα δει τον sony 40 στην αρχη με ενα πλακε φτηνο καλωδιο κ μετα με ενα καλο κ φυσικα ακριβοτερο καλωδιο ειδα διαφορα οποτε κ πειστηκα να παρω καλο καλωδιο χωρις υπερβολες
φαληρο,γιατι;Που μενεις?
Ναι ισχυει. Απο τον ενισχυτη θα βγαινει μονο ενα hdmi που θα πηγαινει στον προβολεα.Παρηγγειλα τελικα μια οθονη elite screen 110' μοντελο saker με εντατηρες
Πηρα κ blue ray sony 7000 ελπιζω να διαβαζει τις ταινιες μου απο ntfs usb stick
Και τωρα θελω να κανω μια ερωτηση
Μου ειπαν πως ο προβολεας θα ενωθει με hdmi με τον av ενισχυτη μου marantz sr5010 και μετα το blueray η και το playstation 3 θα συνδεθει με τον marantz για να εχω εικονα απο ολα με τον προτζεκτορα
Ισχυει;
[DOUBLEPOST=1450043473][/DOUBLEPOST]Φαλη
φαληρο,γιατι;