sony VPL-HW40ES vs epson EH-YW9200w

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Οι προεντατήρες είναι για να μην κάνει ζάρες η οθόνη σου. Αν μπορείς να βάλεις σταθερή τόσο το καλύτερο.
Μέχρι τις ίντσες που σου προτείνουμε ή που σκέφτεσαι δεν χρειάζεσαι υλικό με μεγάλο gain.
Αν προβάλεις σε χώρο με ανοιχτόχρωμους τοίχους σκέψου και την γκρίζα οθόνη.

Reaction score
220
Well done φιλε μου,και καλοριζικος.Θα περασει πολυς καιρος για να αισθανθεις την αναγκη για καλυτερη εικονα απ'αυτη που θα σου δωσει ο Εpson 9200.Για οθονη παρε στην αρχη μια φθηνη χειροκινητη στις 110' για να δεις πως θα προσαρμοστει στις απαιτησεις του ματιου σου και του χωρου σου,και στη συνεχεια,αποφασιζεις για ακριβοτερες λυσεις.

Reaction score
1.469
Well done φιλε μου,και καλοριζικος.Θα περασει πολυς καιρος για να αισθανθεις την αναγκη για καλυτερη εικονα απ'αυτη που θα σου δωσει ο Εpson 9200.Για οθονη παρε στην αρχη μια φθηνη χειροκινητη στις 110' για να δεις πως θα προσαρμοστει στις απαιτησεις του ματιου σου και του χωρου σου,και στη συνεχεια,αποφασιζεις για ακριβοτερες λυσεις.
Σε ευχαριστω πολυ
Πηγα σε ενα απο τα δυο μαγαζια που μου ειπες ειδα κ αποφασισα

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Και 120" να παρεις θα εισαι μια χαρα. Ο προβολεας ειναι υπερφωτεινος και εχει καταπληκτικη αναλυση και κινηση ωστε να μην εχεις προβλημα. Εγω τον εχω στις 140" στα 6 μετρα και πηγα τον καναπε πιο κοντα. Ακομα και στα 4 μετρα που καθομουν για να τεσταρω δεν ειχα προβλημα (αν και καποιες γρηγορες καταδιωξεις σε ζαλιζουν λιγο για να λεμε και την αληθεια). Καλες θεασεις!!

Reaction score
1.469
Και 120" να παρεις θα εισαι μια χαρα. Ο προβολεας ειναι υπερφωτεινος και εχει καταπληκτικη αναλυση και κινηση ωστε να μην εχεις προβλημα. Εγω τον εχω στις 140" στα 6 μετρα και πηγα τον καναπε πιο κοντα. Ακομα και στα 4 μετρα που καθομουν για να τεσταρω δεν ειχα προβλημα (αν και καποιες γρηγορες καταδιωξεις σε ζαλιζουν λιγο για να λεμε και την αληθεια). Καλες θεασεις!!
Σε ευχαριστω πολυ
110 η 120 ιντσες θα παρω με πιθανοτερες τις 110 στα 3,50-3,80 που θα βλεπω
Δεν εχω αποφασισει τι οθονη θα παρω ομως τι ποιοτητα μαρκα με εντατηρες η οχι κτλ
Εχω λιγο μπερδευτει με αυτο το θεμα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.889
Πόσα χρήματα θα διαθέσεις;

Reaction score
1.469
Πόσα χρήματα θα διαθέσεις;
Καλωδιο hdmi κ πανι να πω 800€;
Βασικα δεν θελω ουτε να δωσω οσα να ναι γιατι δεν γινεται αλλα ουτε κ να χαντακωσω τον προβολεα κ το συστημα γενικοτερα

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.889
Στην Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει οθόνη με προεντατήρες σ' αυτά τα χρήματα.

Στο εξωτερικό πρέπει να υπάρχει.

Αν μπορείς βάλε σταθερή ή πάρε μια απλή με λίγα χρήματα.

Reaction score
1.469
Σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις σταθερή;
Οχι δυστυχως
[DOUBLEPOST=1449664688][/DOUBLEPOST]
Στην Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει οθόνη με προεντατήρες σ' αυτά τα χρήματα.

Στο εξωτερικό πρέπει να υπάρχει.

Αν μπορείς βάλε σταθερή ή πάρε μια απλή με λίγα χρήματα.
Την λυση να την παρω απο εξωτερικο γιατι καποια λιγες που κοιταξα βρηκα σημαντικη διαφορα μεσω smazon πχ κ τιμης ελλαδας
Η δεν παιζει κ να συμβιβαστω με οτι υπαρχει απο ελλαδα;
Υπαχει κ η λυση του αγιου βασιλη...! :)

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.889
Κάποιος που έχει πάρει από εξωτερικό ας ενημερώσει παρακαλώ.

Reaction score
15.548
Γεια σας τελικα αγορασα τον epson 9200
Τωρα τι προτεινεται για πανι,καλωδιο hdmi?
Η θεση θεασης θα ειναι γυρω στα 3,5 μετρα,τι ιντσες προτεινετε;106 η θα ειναι υπερβολη στα 3,5μ;
Βεβαια στο μαγαζι μου παν 106-110 ιντσες κ να τραβηξω κι αλλο τον κσναπε πισω...κερδιζοντας κανα 20 ποντους
Ποιοτητα πανιου;δεν μπορω να δωσω πολλα χρηματα...τι προτεινετε;
καλοριζικος ο 9200 εξαιρετικη επιλογη και οικονομικος για την εικονα που παιρνεις...

για οθονη(μην λες πανι) με εντατηρες ....τι αποσταση θα εχει ο προβολεας απο την οθονη ?

Reaction score
1.469
καλοριζικος ο 9200 εξαιρετικη επιλογη και οικονομικος για την εικονα που παιρνεις...

για οθονη(μην λες πανι) με εντατηρες ....τι αποσταση θα εχει ο προβολεας απο την οθονη ?
Δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο μπορω να τον βαλω σε αποσταση απο 1μ εως 9μ
Βασικα περιμενω να μου πουν απο το καταςτημα που τον πηρα

Reaction score
1.469
image.jpeg στο σαιτ της epson εχει μια εφαρμογη υπολογισμου των αποστασεων κτλ αλλα μου βγαλε κατι τρελα νομιζω νουμερα

Reaction score
15.548
οθονη 110"ειναι καλα για 3,5μ θεαση ....αποσταση φακου - οθονης στα 3.6-3.8 μ

θα ελεγα γκρι οθονη ....

Reaction score
1.469
οθονη 110"ειναι καλα για 3,5μ θεαση ....αποσταση φακου - οθονης στα 3.6-3.8 μ

θα ελεγα γκρι οθονη ....
Γκρι οθονη;τι θα κερδισω με αυτο;επισης ο προβολεας θα παιζει tv κ playstation
Οταν βλεπω ταινιες μ αρεσει να εχω ενα μικρο απαλο αναμμενο φως στο χωρο πολυ μικρο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio