Βαγγέλης Λάμπρου
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 277
Απάντηση: Sony VPL-VW90. Το 3D είναι εδώ!...
Τι έγινε; Είδατε το φιλέτο;:105:Παρακαλειται ο loggeo να επικοινωνησει αμεσα μαζι μας διοτι
η κατηγορια θα μεινει ορφανη απο Συντονιστη και ο ιδρυτης
θα σαπισει στον Κορυδαλλο:142:
Εμεις το παιζουμε με PS3 και με καλωδιο HDMI high speed 1.3:126:
Δεν υπάρχουν καλώδια HDMI 1.3 ή 1.4 πλέον, για τα παλιά που έχουν ξεμένει, μόνο με δοκιμή μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να δώσει σήμα 3D.Εκτός κι αν έχετε την ατυχία να χρησιμοποιείτε καλώδιο HDMI με προδιαγραφή κάτω από την 1.3b, οπότε θα χρειαστείτε και αλλαγή καλωδίου. Το απολύτως σίγουρο είναι ότι δεν απαιτείται ντε και καλά καλώδιο HDMI με την προδιαγραφή 1.4 για να παίξει κάποιος 3D.
The High Speed HDMI cable is designed and tested to handle video resolutions of 1080p and beyond, including advanced display technologies such as 4K, 3D, and Deep Color. If you are using any of these technologies, or if you are connecting your 1080p display to a 1080p content source, such as a Blu-ray Disc player, this is the recommended cable.
Αμ, δεν το είδαμε τελικά, το PS3 αρνήθηκε πεισματικά να παίξει το δισκάκι! :141:Τι έγινε; Είδατε το φιλέτο;:105:
Παναγιώτη χρησιμοποίησα δισκάκι μη επανεγγράψιμο και απενεργοποίησα την επιλογή finalize στο imgburn. Το πρόβλημα που έχεις με το Avatar, το είχα με τους "κεφτέδες". Πιστεύω ότι είναι αρκετά πιθανό να φταίει και η δομή του iso.Αμ, δεν το είδαμε τελικά, το PS3 αρνήθηκε πεισματικά να παίξει το δισκάκι! :141:
Το δισκάκι είναι μια χαρά, το βάλαμε στο Blu-ray player της PSA, το Pioneer LX91, μας έπαιξε κανονικά το αρχικό μενού, αλλά μετά βεβαίως μας έβγαλε το μήνυμα ότι το player δεν είναι 3D και δεν μπορεί να παίξει τη ταινία.
Είμαι σχεδόν σίγουρος για το τι φταίει, αλλά χρειάζομαι επιβεβαίωση. Επειδή μου είχαν τελειώσει τα 50άρια δισκάκια, αναγκάστηκα να κάψω το ISO αρχείο στο μοναδικό επανεγγράψιμο TDK των 50GB που διαθέτω. Στο δισκάκι βεβαίως δεν έκανα finalize, γιατί αυτομάτως το αποχαιρετώ. Αυτό πιστεύω ότι φταίει που αρνήθηκε το PS3 να το παίξει... :121:
Παναγιώτη χρησιμοποίησα δισκάκι μη επανεγγράψιμο και απενεργοποίησα την επιλογή finalize στο imgburn. Το πρόβλημα που έχεις με το Avatar, το είχα με τους "κεφτέδες". Πιστεύω ότι είναι αρκετά πιθανό να φταίει και η δομή του iso.
Τη version μου στην έστειλα. Αν θέλεις μπορώ να κάνω κι ένα extract το iso να σου πω τη δομή του. Για το ότι δεν έκανα finalize ειμαι 100% σίγουρος Παναγιώτη.Μα πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού υποτίθεται ότι χρησιμοποιήσαμε το ίδιο ακριβώς αρχείο ISO;! :118:
Παίζουν διαφορετικά αρχεία και δεν το έχω καταλάβει;! :121:
Πάντως είσαι σίγουρος ότι δεν ενεργοποίησες το finalize στο Image Burn στο δισκάκι που έκαψες;
Ειχα χρονια να σε δω να γραφεις με τοσο ενθουσιασμο:111:Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ
Η Sony έκανε πάλι το θαύμα της και παρουσίασε ένα προβολέα που με άφησε πραγματικά ά-φ-ω-ν-ο.
Απο τις ελάχιστες φορές, που όσο περνάει η ώρα τόσο να με τραβαει παραπάνω η μοναδική εικόνα που προσφέρει αυτη η συσκευή.
Το ιδιο είχα πάθει και με τον LED της Runco κοντα ένα χρόνο τώρα, αλλά αυτο είναι ρε παιδιά άλλο πράγμα. Καταρχήν είναι και ΓΑΜΩ τα παιχνίδια. Και σαν παιχνίδι δεν θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου, εεε, τα μάτια σου ήθελα να πω....
Γαμώτι δεν ξέρω τι έχω πάθει, συνήθως ενθουσιαζομαι με κάτι στην αρχή και μετα αρχίζω να ξεφουσκώνω. Αυτη τη φορα νιώθω το ακριβώς αντίθετο. Αισθάνομαι σαν τον Δημητράκη μου (ίσως και πιο μικρός) που του χάρισαν "αυτοκινητόδρομο" τα Χριστούγεννα. (Εμάς τη γενιάς των 70ς ο πλαστικός αυτοκινητόδρομος ήταν όλα "τα λεφτά" για δώρο)
Θέλετε μετρήσεις; Μάλιστα. Πάρτε τες.
Αλλά πιστέψτε με αυτη "η πλάκα" και η ευχαριστηση της κάθε σκηνής δεν μετριέται με κανένα γκρεισκέιλ....
Απλά απίστευτος ο 90άρης
Επειδή αυτό δε το πρόσεξα όταν ήρθα, το ps3 πήγαινε απαυθείας στον sony ή μεσω a/v?Έτσι ακριβώς. Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να χρειάζεται κάτι άλλο η νέα ναυαρχίδα της Sony για να αποδώσει 3D. Συνδέετε απλά ένα Playstation 3 και είστε έτοιμοι.
Σε 2D ναι,σε 3D-ΟΧΙ:137:Επίσης για το ps3 επιβεβαιώνω ότι παίζει 1080p άνετα και το slim σε αντίθεση με το απλό δίνει και DTSHD και TrueHD σε Bitstream.
Επειδή παράλληλα όμω και η τεχνολογία υγρών κρυστάλων που χρησιμοποιούν δεν είναι και τέλεια, ουσιαστικά το ON τους, τότε δηλαδή που είναι ανοιχτά, δεν αφήνουν το 100% να περάσει. Γι αυτό πρακτικά η πτώση φωτός είναι πάνω από 50%.
Δοκιμάσατε από μια σταθερή απόσταση θέασης (π.χ. 4 μέτρα) να μειώνετε προοδευτικά το ζουμ από 100 π.χ. ίντσες στις 50 και να δείτε αν θα χαθεί ή θα μειωθεί η αίσθηση του τρισδιάστατου;
Όχι(σε λογικά πλαίσια πάντα),αλλά οι τηλεοράσεις παρουσιάζουν την εικόνα ως εξής:Σαν να βλέπουμε απο ένα παράθυρο.Δλδ έχουμε μεγάλο βάθος πεδίου(η εικόνα πάει πρός τα πίσω) και ελάχιστα αντικείμενα προς τα εμάς,όπως και φυσικά το ότι βγαίνονυ λίγο έξω απ την οθόνη.Για τις 3D TV λένε πως πρέπει να είσαι στο 1 1/2 μέτρο από μια 50άρα, αλλιώς χάνεται η αίσθηση του βάθους.
Πρόσεχε πως θα είναι η δομή του δίσκου γιατί αν θυμάσαι τα δισκάκια με το home είχαν πρόβλημα αναπαραγωγής στο ps3.
:121:Αμ, δεν το είδαμε τελικά, το PS3 αρνήθηκε πεισματικά να παίξει το δισκάκι! :141:
Το δισκάκι είναι μια χαρά, το βάλαμε στο Blu-ray player της PSA, το Pioneer LX91, μας έπαιξε κανονικά το αρχικό μενού, αλλά μετά βεβαίως μας έβγαλε το μήνυμα ότι το player δεν είναι 3D και δεν μπορεί να παίξει τη ταινία.
Είμαι σχεδόν σίγουρος για το τι φταίει, αλλά χρειάζομαι επιβεβαίωση. Επειδή μου είχαν τελειώσει τα 50άρια δισκάκια, αναγκάστηκα να κάψω το ISO αρχείο στο μοναδικό επανεγγράψιμο TDK των 50GB που διαθέτω. Στο δισκάκι βεβαίως δεν έκανα finalize, γιατί αυτομάτως το αποχαιρετώ. Αυτό πιστεύω ότι φταίει που αρνήθηκε το PS3 να το παίξει... :121: