Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Η προσφορα που βλεπω εγω ειναι -30Ε και οχι 30%.
John den milaei gia tin prosfora tou site alla gia tin prosfora tou site sta meloi tou avsite. Misotimis o combo . An den hmoun anergos tha ton xtupaga.

Sorry den mou epitrepei i suskeuh ta ellinika.

Reaction score
19
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

ναι συγνωμη το λαθος ηταν δικο μου,αλλα και 30e μειον δεν ειναι λιγα,μου ηρθε και τωρα κανω setup

Reaction score
0
Tον πήρα σήμερα από το SATplus.gr.
Καταρχήν δεν έχει 0/12 V,μιας και ρώτησα πιο πριν.
Δεν είχε και το manual μέσα στο κουτί,το οποίο βέβαια ποτέ δεν διαβάζω.
Ακόμα και ποιότητα εικόνας δεν κορυφαία,είναι όμως πράγματι πολύ καλή.

Μια ερώτηση που μπορούμε να βρούμε το τελευταίο firmware;
Αυτό που έβαλε τελευταία ο johnny78 ,το έχουν βγάλει από την σελίδα.

Reaction score
1

τι να το κανεις το manual (manual) ειναι ο χωρος εδω :142:

οτι θες εδω ειναι τα παιδια να σε βοηθήσουν και θα σου ανεβάσουν και την αναβάθμιση

το 0/12 ομως τι ειναι που λες αν θες για εξήγησε το

εγω δεν εχω τον combo εχω τον απλο ομως και δεν ξερω αν λυπει κάτι στον combo?

Reaction score
88
Και εγώ έχω πλέον στα χέρια μου τον combo από το SatPlus. Απλά τον σύνδεσα και αργότερα που θα έχω ελεύθερο χρόνο θα τον δω.

Reaction score
0

Φίλε john θα με ενδιέφερε να ακούσω την γνώμη σου για το τεστ του Digital TV, στον Spiderbox...

ΥΓ φίλε greekgreek με πιάνει νοσταλγία με το avatar σου... (είμαι από σαντορίνη)

Reaction score
0

τι να το κανεις το manual (manual) ειναι ο χωρος εδω :142:

οτι θες εδω ειναι τα παιδια να σε βοηθήσουν και θα σου ανεβάσουν και την αναβάθμιση

εγω δεν εχω τον combo εχω τον απλο ομως και δεν ξερω αν λυπει κάτι στον combo?
Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε manual, δεν το έχω διαβάσει ποτέ σε κανένα δέκτη που έχω πάρει.
Το 0/12 το συνδέεις με διακόπτη (έτσι λέγεται ο διακόπτης 0/12V ) ,το οποίο ή δίνει 0/12V ή δεν δίνει και με τη χρήση και δεύτερου καλωδίου μπορείς να βάλεις δυο διακόπτες diseqc.
Η πλειοψηφία των δεκτών δεν έχει 0/12V.

Reaction score
0

Φίλε john θα με ενδιέφερε να ακούσω την γνώμη σου για το τεστ του Digital TV, στον Spiderbox...

ΥΓ φίλε greekgreek με πιάνει νοσταλγία με το avatar σου... (είμαι από σαντορίνη)
Μου άρεσε πάρα πού αυτή η εικόνα για αυτό και την έκανα avatar,η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει στην Σαντορίνη.

@stargreek: Ευχαριστώ πολύ για το manual.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε manual, δεν το έχω διαβάσει ποτέ σε κανένα δέκτη που έχω πάρει.
Το 0/12 το συνδέεις με διακόπτη (έτσι λέγεται ο διακόπτης 0/12V ) ,το οποίο ή δίνει 0/12V ή δεν δίνει και με τη χρήση και δεύτερου καλωδίου μπορείς να βάλεις δυο διακόπτες diseqc.
Η πλειοψηφία των δεκτών δεν έχει 0/12V.

α μαλιστα Thanks για τις πληροφοριες:126:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Μου άρεσε πάρα πού αυτή η εικόνα για αυτό και την έκανα avatar,η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει στην Σαντορίνη.

Καλοοοοο αμα πας δεν θα ξεκολας στο λεω εγω που εχουμε και τα ιδια χρονια.Τιποτα να εισαι καλα οσο για τα αλλα στο σιτε αυτο εχει τα παντα

Reaction score
20.683

Έξοδος 0/12V για τον έλεγχο διακόπτη 0/12V. Παλιότερα ήταν ίσως περισσότερο χρήσιμη, αλλά σήμερα που υπάρχουν πολυδιακόπτες diseqc 10/16 θέσεων, και υποστήριξη από τους δέκτες, ίσως όχι τόσο...

Reaction score
0

το 0/12V είναι ένα σήμα που δίνει ο δέκτης για να ελέγχεις με το συγκεκριμένο διακόπτη (0/12V) δύο άλλους διακόπτες. οι δύο διακόπτες συνδέονται στις δύο εισόδους του διακόπτη 0/12V. όταν ο δέκτης δεν δώσει τάση στην έξοδό του (0V) τότε ο διακόπτης 0/12V πάει στη θέση 1 και αφήνει να περάσουν μόνο τα σήματα που έρχονται από τον διακόπτη που είναι συνδεδεμένος στη θέση 1. όταν ο δέκτης δώσει σήμα 12V τότε ο διακόπτης 0/12V, πάει στη θέση 2 και αφήνει να περάσουν μόνο τα σήματα που έρχονται από τον διακόπτη που είναι συνδεδεμένος στη θέση 2. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις δύο διακόπτες συνδεδεμένους στο ίδιο καλώδιο καθόδου.
Μια άλλη εφαρμογή του 0/12V είναι τα ασύρματα card splitters που συνδέονται στην RS-232 του δέκτη και τροφοδοτούνται από την τάση 12V της εξόδου.
Οι διακόπτες 0/12V χρησιμοποιούνταν πάρα πολύ τα παλαιότερα χρόνια και δεν υπήρχε σχεδόν κανείς δέκτης που να μην έχει την συγκεκριμένη έξοδο. Όμως μετά την έλευση του πρωτοκόλλου DiSEqC 1.1 που κάνει την ίδια δουλειά και καλύτερα (ο διακόπτης 1.1 σε συνδιασμό με την εντολή 1.1, μπορούν να χειριστούν μέχρι και 4 διακόπτες αντί 2 του 0/12V), ο διακόπτης 0/12V και η αντίστοιχη έξοδος στους δέκτες, σχεδόν έχουν εξαφανιστεί από την αγορά. Στην εφαρμογή με διακόπτες 0/12V το δεύτερο καλώδιο είναι μόνο για την τροφοδοσία του διακόπτη 0/12V και όχι για την μεταφορά σήματος (τα σήματα κατεβαίνουν όλα από το ίδιο καλωδίο).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός