Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.067
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Κι για να συμπληρώσω, και καθόλου να μην υπήρχαν τα ελληνικά, καλύτερα θα ήταν. Λιγότερες πιθανότητες "επιπλοκών", γενικώς...

Reaction score
114

οπως ειπωθηκε και παραπανω τους περισσοτερους αν οχι ολους τους ενδιαφερουν τα ντοπια.ελληνικα,ελληνικοι υποτιτλοι και τα σχετικα.τα αλλα ειναι μπαρουφες.ο δεκτης φτιαχτηκε για το λογο αυτο και ετσι εγινε γνωστος.αποδειχθηκε πως αλλα εταζε και αλλα κανει.μαλλον δεν κανει τιποτα η κανει πολυ λιγα.με την τωρινη κατασταση να τον παρεις να τον κανεις τι?καποιοι εδω που εχουν συμφεροντα θα αντιδρασουν αλλα η αληθεια ειναι αυτη.και να δουμε αν θα τον ξανααγορασει κανεις.οχι πως ειναι κακος σαν μηχανημα με εξαιρεση την υπερθερμανση αλλα αφου δεν παιζει κ με την γνησια καρτα εξαιτιας του παντρεματος ειναι σχεδον αχρηστος.

Σεβαστη η αποψη σου.
Παντως το μονο συμφερον που υπηρχε και υπαρχει ειναι να βλεπει ο κοσμος το κατι παραπανω.
Δες και το θεμα με τα Supersport.
Θα μπορουσε να κρατηθει κρυφο,για την διασφαλιση του μη κλειδωματος τους.
Οσο πιο πολυ γνωστο γινεται ........
Επισης δες αυριο που παιζει ο Aρης σε HD.
κτλ. κτλ. ........
Ο δεκτης απευθυνεται σε χομπιστες και οχι σε επαγγελματιες.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

οπως ειπωθηκε και παραπανω τους περισσοτερους αν οχι ολους τους ενδιαφερουν τα ντοπια.ελληνικα,ελληνικοι υποτιτλοι και τα σχετικα.τα αλλα ειναι μπαρουφες.ο δεκτης φτιαχτηκε για το λογο αυτο και ετσι εγινε γνωστος.αποδειχθηκε πως αλλα εταζε και αλλα κανει.μαλλον δεν κανει τιποτα η κανει πολυ λιγα.με την τωρινη κατασταση να τον παρεις να τον κανεις τι?καποιοι εδω που εχουν συμφεροντα θα αντιδρασουν αλλα η αληθεια ειναι αυτη.και να δουμε αν θα τον ξανααγορασει κανεις.οχι πως ειναι κακος σαν μηχανημα με εξαιρεση την υπερθερμανση αλλα αφου δεν παιζει κ με την γνησια καρτα εξαιτιας του παντρεματος ειναι σχεδον αχρηστος.

To οτι θα έρθει η μέρα που θα υπεραπισθώ τον Spiderbox δεν το πίστευα. Να που γίνεται όμως.
1 Άνθρωπέ μου ΠΟΙΟΣ σου είπε (όταν έψαχνες για ΕΛΛΗΝΙΚΑ δορυφορικά και υπότιτλους και ότι άλλο τέλος πάντων λες) να πάρεις τον Spiderbox ; Γιατί δεν την λες σε εκείνον.

2 ΤΩΡΑ ανακάλυψες αυτά που λες ; Τώρα που απλά ΔΕΝ έχει ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΚΟ ; Σαν τις μωρές παρθένες ; Και διαμαρτύρεσαι κιόλας ; Είσαι ωραίος ρε φιλαράκο.

3 ΜΕ ποιον δέκτη τον συνέκρινες και έβγαλες και συμπεράσματα για το άμα είναι καλός και υπερθερμαίνεται.

Σίμος

ΥΓ : Άσε μας ρε mrg2. Άσε μας στην τρέλα μας.

Reaction score
1

παιδια δεν πιραζει ο καθενας εχει την γνωμη του

μπορει να εκφραζετε οπως θελει και να λεει οτι θελει παντα μεσα στους κανονες του forum:126:

Reaction score
1

Το service+ θα εμφανιστεί και στο πακέτο digiturk 7E κάποια στιγμή εάν γίνει θα ενημερώσω:145:
επισις μην ξεχνατε τα Αγγλοφωνα απο 25,5Ε οπως και JCC SPORTS απο εκει

γιαυτους που βλεπουν τον δορυφορο

Reaction score
0

Από σήμερα το πρωί όλα είναι κάτω. Nuevos είναι connected αλλά χωρίς ημερομηνία ή αποσυνδεδεμένος. S+ connected αλλά στον hot όλα σκοτάδι. Πρώτη φορά αυτό. Είναι θέμα μετάβασης ή τέλος?

Reaction score
114

Προσωρινο.
Δες κανα ποδοσφαιρο

Αρης - Ατλετικο Μ.
SPORT TV 2 -SPORT TV HD 30*W
Al Jazeera Sport+8 13*E
Supersport 16*E

AEK- ΧΑΙΝΤΟΥΚ
Supersport 4 16*E
OBN 4*W

Reaction score
0

Αχ ρε Γιάννη είμαι μόνο hot, πάω κατευθείαν για διακόπτη και σταθερό 13,16,19 με 80αρι και ότι πιάσει...:105:

Reaction score
114

Αχ ρε Γιάννη είμαι μόνο hot, πάω κατευθείαν για διακόπτη και σταθερό 13,16,19 με 80αρι και ότι πιάσει...:105:
Al Jazeera Sports 13*E
στο +8 ο Αρης

Reaction score
173

Θελω να γκρινιαξω αλλα δεν εχω λογο. :142:

Να ας πουμε οτι θα τα βαλω με το μοτερ μου που δεν παει καλα στον 30W. Αλλα απο Δευτερα κατα το βραδακι θα σκιζει ολο το τοξο και παλι :602:

Reaction score
0

οπως φαινεται και απο τα posts πολλοι φιλοι μιλανε για το service down.αρα δεν ενοχλει μονο εμενα η αλλαγη αλλα και πολλους αλλους.οσο για το γιατι τον αγορασα δεν θελει και πολλες απαντησεις.αλλα μην ξεχναμε πως ο δεκτης διαφημιζεται παντου σαν spider+gift ετησιο και βαλε αν εμβαθυνεις στο ψαξιμο.το δωρο το δινει η εταιρεια οχι εγω.αρα δεν αν εγω σας κανω κατι δωρο δεν θα σας το παρω πισω αυριο το πρωι.για να ξερουμε τι λεμε.οσο για το θεμα με τι τον συγκρινα για την θερμοκρασια του ανεκδιηγητου φιλου παραπανω η απαντηση ειναι με την τοστιερα μου.και αλλοι τοσοι εχουν σχολιασει το ζεσταμα,αν εσυ δεν το βλεπεις προσεχε μην καεις.

Reaction score
1

δηλαδη φιλε δεν πρεπει να εισαι ικανοποιημενος απο την αγορα που εκανες απο οτι καταλαβαινω
επισις το μιαλο μου παει οτι κατι περισσοτερο ηθελες απο τις 13 (δηλαδη πιο πολλα απο τα greek γιατι τωρα τα βασικα παιζουν)

φανταζομε δεν εχεις εγκατασταση περα απο hotbird (δεν ειναι κακο αυτο δεν ειναι αργα)και ισος γιαυτο δεν καταλαβαινεις απο service+

τωρα για την θερμοκρασια που λες οχι και τοστιερα ρε φιλε τι ειναι Dreambox!!!

Reaction score
0

Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις:

1. Εχω dreambox 7000 και Spiderbox 9000. Στον Dream με τα διάφορα "αντίμετρα" της κυρίας συνεχώς παγώνει η κάρτα και θέλει συνεχή restart (Cccam 2.0.7). Οσοι έχετε τη κάρτα της κυρίας σε spider έχετε αντίστοιχα προβλήματα?
2. Ο κύριος Newcamd δουλεύει γιά τη κυρία? Οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόβλημα?

Reaction score
114

Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις:

1. Εχω dreambox 7000 και Spiderbox 9000. Στον Dream με τα διάφορα "αντίμετρα" της κυρίας συνεχώς παγώνει η κάρτα και θέλει συνεχή restart (Cccam 2.0.7). Οσοι έχετε τη κάρτα της κυρίας σε spider έχετε αντίστοιχα προβλήματα?
2. Ο κύριος Newcamd δουλεύει γιά τη κυρία? Οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόβλημα?

Xρησιμοποιησε το oscam με τις καταλληλες μετατροπες οπως εχει γραφτει και σε αλλο θεμα.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=86808

Αν δεν μπλοκαρετε σκοπιμως,παιζει στον Spiderbox.

Reaction score
114

οπως φαινεται και απο τα posts πολλοι φιλοι μιλανε για το service down.αρα δεν ενοχλει μονο εμενα η αλλαγη αλλα και πολλους αλλους.οσο για το γιατι τον αγορασα δεν θελει και πολλες απαντησεις.αλλα μην ξεχναμε πως ο δεκτης διαφημιζεται παντου σαν spider+gift ετησιο και βαλε αν εμβαθυνεις στο ψαξιμο.το δωρο το δινει η εταιρεια οχι εγω.αρα δεν αν εγω σας κανω κατι δωρο δεν θα σας το παρω πισω αυριο το πρωι.για να ξερουμε τι λεμε.οσο για το θεμα με τι τον συγκρινα για την θερμοκρασια του ανεκδιηγητου φιλου παραπανω η απαντηση ειναι με την τοστιερα μου.και αλλοι τοσοι εχουν σχολιασει το ζεσταμα,αν εσυ δεν το βλεπεις προσεχε μην καεις.

Στην αρχη ειχες προβλημα με τη γεφυρα,που ειναι θεμα που δεν αφορα τον δεκτη αλλα το PC και τις γνωσεις σου.
Μετα ειχες προβλημα με την ωρα και επρεπε να τον κλεινεις απο πισω.
Στην συνεχεια προβλημα με την καρτα της Νοβα.
Τωρα το προβλημα ειναι οτι σου ζεσταινεται και το gift.
Kαταρχην δεν σεβεσαι τον χρονο που καταναλωσαν καποιοι για το διαβασμα αλλα και τη λυση των προβληματων σου,αν ηταν και αληθινα τελικα.
Μετατροπες -διορθωσεις σε συσκευες γινονται,σε ανθρωπινους χαρακτηρες οχι.
Μαλλον μπορει ο καθενας να βγαλει το συμπερασμα του για το ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα σου.
Και αφου εισαι τοσο απογοητευμενος,κανε καποιον αλλο χαρουμενο και βαλ' τον στις Μικρες Αγγελιες.

http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=173

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Στην αρχη ειχες προβλημα με τη γεφυρα,που ειναι θεμα που δεν αφορα τον δεκτη αλλα το PC και τις γνωσεις σου.
Μετα ειχες προβλημα με την ωρα και επρεπε να τον κλεινεις απο πισω.
Στην συνεχεια προβλημα με την καρτα της Νοβα.
Τωρα το προβλημα ειναι οτι σου ζεσταινεται και το gift.
Kαταρχην δεν σεβεσαι τον χρονο που καταναλωσαν καποιοι για το διαβασμα αλλα και τη λυση των προβληματων σου,αν ηταν και αληθινα τελικα.
Μετατροπες -διορθωσεις σε συσκευες γινονται,σε ανθρωπινους χαρακτηρες οχι.
Μαλλον μπορει ο καθενας να βγαλει το συμπερασμα του για το ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα σου.
Και αφου εισαι τοσο απογοητευμενος,κανε καποιον αλλο χαρουμενο και βαλ' τον στις Μικρες Αγγελιες.

http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=173

+1

Reaction score
65

να τα παρουμε λιγο με την σειρα:

το δεκτακι ειναι καταρχην καλοκατασκευασμενο και εμπνεει αξιοπιστια.
ειναι πληρης σε συνδεσεις,εχει ucas reader,2 CI,απλο και σωστο μενου,υποστηριζει τα παντα σχετικα με το δικτυο,γραφει αψογα και εχει παρα πολυ καλη εικονα.
κολληματα δεν υπαρχουν και αλλαζει γρηγορα καναλια .γενικοτερα ειναι ενα σβελτο μηχανακι.
επισης για να διαβασει σωστα και χωρις κολληματα την καρτα Κ της νοβα,θα πρεπει να κανουμε off το δικτυο για να μην εχουμε μπερδεματα(λογικο..).
απο κει και περα οτι παραπανησιο προσφερεται,ειναι καλοδεχουμενο.
εαν τωρα το +,το παρουμε ως "συμβολαιο",μαλλον δεν το πιασαμε καλα,διοτι ολοι γνωριζουμε οτι αυτα τα πραγματακια,εγγυηση δεν εχουν απο κανεναν και για κανεναν..
στην τελικη,δεν νομιζω οτι αυτο το + επιβαρυνει την τιμη του δεκτη.
προσωπικα και μετα απο 1,5 μηνα παρεα με το μηχανακι,δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος.

Reaction score
1

To δεκτακι είναι μια χαρά βρήκε με Gift για ένα χρόνο μας το έκανε 2 χρόνια όσοι είμαστε παλιοί με τον δέκτη ακόμα πιο κερδισμένοι

Έχει κανείς τους μεγάλους feedhunders να παραμιλάνε με ειδικό πρόγραμμα που προσθέσαμε μέσα με όρια(για ταχύτητα) γιατί το ζητήσαμε(που επίσης αυτό κερδισμένοι βγαίνουν όλοι οι άλλοι που έχουν φτιάξει πλήρες εγκατάσταση έστω με άλλο δέκτη για να παρακολουθήσουν τις κρυφές μεταδόσεις ποδοσφαίρου καθώς και κάθε αλλού σπορ)

Τις ταινιούλες μας τις βλέπουμε από το εξωτερικό δίσκο μας

Συχνότητες τις κατεβάζουμε όλες εκεί που ακριβοί δέκτες δεν μπορούν ούτε για πλάκα(όχι όλοι μερικοί )

Η τιμή είναι σε επίπεδα λογικής και όχι τρέλας

Συνεργάζεται με όλους τους τύπους εγκαταστάσεων (μοτέρ ,Lnb πολλά και ότι θέλει ο κάθε χρήστης)

Απαντήσεις έχουμε πάντα σε ότι απορία έχουμε

Το βρίσκουμε πλέον και στην Ελλάδα για να βοηθηθούν αυτοί που έχουν πρόβλημα με τις αγορές εξωτερικού

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.265
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale