- Reaction score
- 114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.
Βαλε ξανα τις συντεταγμενες σου αν χρησιμοποιεις usals.
Βαλε ξανα τις συντεταγμενες σου αν χρησιμοποιεις usals.
Johny κατι τρεχει με τις συντεταγμενες του Spider. Εδω ειμαι σε 39,37 (Ν) 22,28(Ε) και πιανει αλλα αντ΄αλλων. Βαζω 39.5 και 25,2 και ερχεται κανονικα!Βαλε ξανα τις συντεταγμενες σου αν χρησιμοποιεις usals.
HOW δηλαδης;Ε, ασ' το ετσι.
Αλλιως αμα θες να ασχολεισαι,ανεβα πανω και κανε reset το μοτερ.
Τον δορυφορο, ειτε Adonis1 τον ονομασεις, ειτε John78 ,ειτε βαλεις 300° η' οτιδηποτε αλλο, δεν εχει ουσιαστικη σημασια.Θέλω να προσθέσω ένα δορυφόρο που δεν υπάρχει στη μνήμη του δέκτη π.χ. τον Rascom QAF 1R @ 2.8° East ή θα πάω να μετονομάσω κάποιον που δεν λαμβάνω π.χ. Koreasat 5 @ 113.0°E ή θα τον προσθέσω στο τέλος στους Newsat .
Στην μεν πρώτη περίπτωση(μετονομασία) δεν υπάρχει η τελεία ώστε να μπορέσει να αποτυπωθεί σωστά η γεωστατική θέση του δορυφόρου (φωτο) επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις τις μοίρες ώστε ο δορυφόρος να μπει στη σωστή σειρά στη λίστα με τους δορυφόρους .
Όταν πας να προσθέσεις το νέο δορυφόρο στο τέλος της λίστας πάλι δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις τις μοίρες , ή τελικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα ?
Τι εννοείς? Σου λέω ούτε χτες ούτε σήμερα συνδέεται. Συμβαίνει κάτι?2 μερες ?
Οι λιγες ωρες φαινονται μερες,οποτε αν γινει μερες, θα φαινονται σαν μηνες ? :116:
Το έφτιαξα τελικά με το channel editor .Παντως επειδη και εμενα μου αρεσουν τα επιμελημενα πραγματα,ολα αυτα που ζητας, γινονται με τον channel editor.
και εμένα το ίδιο παιδιά....τι συμβαίνει???Τι εννοείς? Σου λέω ούτε χτες ούτε σήμερα συνδέεται. Συμβαίνει κάτι?
Mετα απο 2 βδομαδες.Kαλησπερα.Απο την Τεταρτη υπαρχει σκοταδι.Ποσες μερες χρειαζονται για την αναβαθμιση που λενε οτι γινεται? ξερει καποιος κατι?
+100 απλά απαράδεκτο.βλεπω μερικοι ξεκινισαν να κανουν ποστ σε μια κακια στιγμη του δεκτη μας μετα απο δυο χρονια hd θεασης γιατι η αληθεια ειναι αυτη !!!!
ε σε αυτους λεω να κανουν υπομονη και να κανουν και κανενα ποστ εδω στο forum
o δεκτης δεν ειναι μονο αυτο ειναι και αλλα οταν ξυπνήσουν ας τα κουβεντιασουμε![]()