Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Βαλε ξανα τις συντεταγμενες σου αν χρησιμοποιεις usals.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βαλε ξανα τις συντεταγμενες σου αν χρησιμοποιεις usals.
Johny κατι τρεχει με τις συντεταγμενες του Spider. Εδω ειμαι σε 39,37 (Ν) 22,28(Ε) και πιανει αλλα αντ΄αλλων. Βαζω 39.5 και 25,2 και ερχεται κανονικα!

Reaction score
114

Ε, ασ' το ετσι.
Αλλιως αμα θες να ασχολεισαι,ανεβα πανω και κανε reset το μοτερ.

Reaction score
114

Αναλογα με το μοτερ, απο κατω του υπαρχει ενα κουμπι η' μια σχισμη που πρεπει να πατησεις.

Reaction score
0

Θέλω να προσθέσω ένα δορυφόρο που δεν υπάρχει στη μνήμη του δέκτη π.χ. τον Rascom QAF 1R @ 2.8° East ή θα πάω να μετονομάσω κάποιον που δεν λαμβάνω π.χ. Koreasat 5 @ 113.0°E ή θα τον προσθέσω στο τέλος στους Newsat .
Στην μεν πρώτη περίπτωση(μετονομασία) δεν υπάρχει η τελεία ώστε να μπορέσει να αποτυπωθεί σωστά η γεωστατική θέση του δορυφόρου (φωτο) επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις τις μοίρες ώστε ο δορυφόρος να μπει στη σωστή σειρά στη λίστα με τους δορυφόρους .
Όταν πας να προσθέσεις το νέο δορυφόρο στο τέλος της λίστας πάλι δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις τις μοίρες , ή τελικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα ?

Reaction score
0

Υπάρχει κάποιο θέμα με το Service+? Υις 2 τελευταίες μέρες δε συνδέεται.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Antonis στο "πληκτρολογιο" παντως υπαρχει η τελεια.

Georgema, μη μου πεις οτι απο "εκει" βλεπεις!;)

Reaction score
114

2 μερες ?
Οι λιγες ωρες φαινονται μερες,οποτε αν γινει μερες, θα φαινονται σαν μηνες ? :116:

Reaction score
114

Θέλω να προσθέσω ένα δορυφόρο που δεν υπάρχει στη μνήμη του δέκτη π.χ. τον Rascom QAF 1R @ 2.8° East ή θα πάω να μετονομάσω κάποιον που δεν λαμβάνω π.χ. Koreasat 5 @ 113.0°E ή θα τον προσθέσω στο τέλος στους Newsat .
Στην μεν πρώτη περίπτωση(μετονομασία) δεν υπάρχει η τελεία ώστε να μπορέσει να αποτυπωθεί σωστά η γεωστατική θέση του δορυφόρου (φωτο) επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις τις μοίρες ώστε ο δορυφόρος να μπει στη σωστή σειρά στη λίστα με τους δορυφόρους .
Όταν πας να προσθέσεις το νέο δορυφόρο στο τέλος της λίστας πάλι δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις τις μοίρες , ή τελικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα ?
Τον δορυφορο, ειτε Adonis1 τον ονομασεις, ειτε John78 ,ειτε βαλεις 300° η' οτιδηποτε αλλο, δεν εχει ουσιαστικη σημασια.
Παντως επειδη και εμενα μου αρεσουν τα επιμελημενα πραγματα,ολα αυτα που ζητας, γινονται με τον channel editor.

Reaction score
0

2 μερες ?
Οι λιγες ωρες φαινονται μερες,οποτε αν γινει μερες, θα φαινονται σαν μηνες ? :116:
Τι εννοείς? Σου λέω ούτε χτες ούτε σήμερα συνδέεται. Συμβαίνει κάτι?

Reaction score
0

Παντως επειδη και εμενα μου αρεσουν τα επιμελημενα πραγματα,ολα αυτα που ζητας, γινονται με τον channel editor.
Το έφτιαξα τελικά με το channel editor .

Reaction score
19

το service+ εχει προβλημα θα επανελθει σε λιγες μερες,οσοι εχουν ακομα υποστηριξη nuevo αυτο λειτουργει κανονικα

Reaction score
0

Kαλησπερα.Απο την Τεταρτη υπαρχει σκοταδι.Ποσες μερες χρειαζονται για την αναβαθμιση που λενε οτι γινεται? ξερει καποιος κατι?

Reaction score
114

Kαλησπερα.Απο την Τεταρτη υπαρχει σκοταδι.Ποσες μερες χρειαζονται για την αναβαθμιση που λενε οτι γινεται? ξερει καποιος κατι?
Mετα απο 2 βδομαδες.

Reaction score
0

Σ'ευχαριστω που μου απαντησες.Σκετη απογοητευση!!

Reaction score
1

βλεπω μερικοι ξεκινισαν να κανουν ποστ σε μια κακια στιγμη του δεκτη μας μετα απο δυο χρονια hd θεασης γιατι η αληθεια ειναι αυτη !!!!

ε σε αυτους λεω να κανουν υπομονη και να κανουν και κανενα ποστ εδω στο forum

o δεκτης δεν ειναι μονο αυτο ειναι και αλλα οταν ξυπνήσουν ας τα κουβεντιασουμε :)

Reaction score
1

επισις να πω οτι το φορουμ πρεπει να αλλαξει εσι οπως εγινε χωρις να βλεπουμε ποιοι ειναι οn line και γενικα αυτη η αλλαγη για εμενα ειναι λαθος :(

εδω γραφουν καποια παιδια που εχουν κατι σοβαρο να μα πουν και να βοηθησουν!!!

αυτοι ειναι μακρια απο την παραπληροφορηση του ακατονομαστου av club και πρεπει η αλλαγη να γινει συντομα γιατι δεν βλεπω προκοπή δυστυχώς

λυπαμαι που το λεω αλλα το Forum πρεπει να αλλαξει και να γινει τουλαχιστον οπως πριν!!!!!!!

δεν ειμαι εγω ο υπεύθυνος αλλα ελπζω να ακουσουν και να διαβασουν αυτοι που πρεπει!!!

Reaction score
1.600

βλεπω μερικοι ξεκινισαν να κανουν ποστ σε μια κακια στιγμη του δεκτη μας μετα απο δυο χρονια hd θεασης γιατι η αληθεια ειναι αυτη !!!!

ε σε αυτους λεω να κανουν υπομονη και να κανουν και κανενα ποστ εδω στο forum

o δεκτης δεν ειναι μονο αυτο ειναι και αλλα οταν ξυπνήσουν ας τα κουβεντιασουμε :)
+100 απλά απαράδεκτο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.174
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe