Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

το service ηταν δωρο περα απο το Nuevo και τωρα ανοιγει το digitalb
οσοι αγορασαν τον δεκτη οταν επρεπε ξερουν και καλα μαλιστα
επειδη ξερουμε και οπως λες καλα φιλε τεο ,
τωρα που ληγει το Nuevo σε κανα μηνα δηλ εχουμia ελπιδα για καμια "σιωπηρη" παραταση ;)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

επειδη ξερουμε και οπως λες καλα φιλε τεο ,
τωρα που ληγει το Nuevo σε κανα μηνα δηλ εχουμia ελπιδα για καμια "σιωπηρη" παραταση ;)
Τι κανα μηνα; ΑΥΡΙΟ! αλλα εδω και καιρο ας ειναι καλα οι ψιψινες - η αποσβεση εγινε και εχω ενα δεκτη με αριστη εικονα και την "ευκολια" που θελω - περαν τουτου ψαχνομαι για αναβαθμιση εν οψει αγορας δευτερου δεκτη για την πολη, αλλα ολοι οι "καλοι" ειναι λινουξ και βαρειεμαι τωρα, πισω-πισω, να ...μαθαινω!

Reaction score
0

Οι ψιψίνες και τα κοκοκόψαρα "κολλάνε" τρελά...Και δε ξέρω και τι φταίει. Υπάρχει περίπτωση να φταίω εγώ? Να ξανακάνω εγκατάσταση το firmware μπας και δεν έκατσε καλά?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οι ψιψίνες και τα κοκοκόψαρα "κολλάνε" τρελά...Και δε ξέρω και τι φταίει. Υπάρχει περίπτωση να φταίω εγώ? Να ξανακάνω εγκατάσταση το firmware μπας και δεν έκατσε καλά?
Οπως σου ξαναειπα Γιωργο, σε μενα ελαχιστα εως μηδαμινα (ξερεις απο που). Ομως, απ΄οτι διαβαζω αλλου, για τετοια δουλεια μονον οι λινουξ (και δη οι Ντρημ) ειναι σιγουροι - και γι αυτο την "κανω" σιγα σιγα!

Μολις μπηκε η 16/4 τερμα το Νουεβο - αυτο θα πει ..εξυπηρετηση! Αντι να το αφησουν οπως ειναι λογω ελλειψης του σερβις, κοβουν και το καλο! Θα με ξαναδει ο...Νταρκμαν!

Reaction score
1

service +

5 channels now open on 0.8W 11278V 24500
Canal+ First
Canal+ Series
Canal+ Hits
Canal+ Drama
Canal+ Fotball

----------------------------

Added:
10809V 24500
TV3 (N)
Adult

Some Polsat HD channels on.
---------------------------------

Added on 0.8W

11862H 28000

Eurosport 2
Discovery World
Discovery Science
Travel Channel
VH1

HD channels on 12015H 30000

Animal Planet HD
Discovery HD
BBC HD
History HD

SCT Channels on Hotbird 11727V 27500 now open.
--------------------------------

Thor/Interlsat 0.8W
11310V 24500
BBC Knowledge
Cartoon Network
Nordic TCM
Boomerang

Reaction score
114

Οπως σου ξαναειπα Γιωργο, σε μενα ελαχιστα εως μηδαμινα (ξερεις απο που). Ομως, απ΄οτι διαβαζω αλλου, για τετοια δουλεια μονον οι λινουξ (και δη οι Ντρημ) ειναι σιγουροι - και γι αυτο την "κανω" σιγα σιγα!

Μολις μπηκε η 16/4 τερμα το Νουεβο - αυτο θα πει ..εξυπηρετηση! Αντι να το αφησουν οπως ειναι λογω ελλειψης του σερβις, κοβουν και το καλο! Θα με ξαναδει ο...Νταρκμαν!
Την αισθηση αδικιας που βγαζεις δεν την καταλαβαινω.......
Ειχες για 1 χρονο nuevo κ' service+ και τωρα συνεχιζεις και εχεις service+

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Την αισθηση αδικιας που βγαζεις δεν την καταλαβαινω.......
Ειχες για 1 χρονο nuevo κ' service+ και τωρα συνεχιζεις και εχεις service+
Δεν ειμαι αχαριστος Γιαννη, αλλα δεν θα μπορουσαν, δεδομενης της ελλειπους λειτουργιας του σερβις, να αφηναν το Νουεβο; Ολοκληρωσε το σερβις και κοψε το πρωτο, μην αφηνεις τους πρωτους, σχεδον, πελατες σου τυφλους. Προσωπικα βεβαια απο αρχης στραφηκα και σε αλλες λυσεις, αλλα ειναι πολλοι (το 90%+) που πηραν τον δεκτη λογω δωρου, και τωρα ψαχνονται!

Reaction score
1

δεν καταλαβαίνω γιατί να ψάχνονται έχουν στα χέρια τους έναν δέκτη εύκολο στη χρήση παίζει το cccam άψογα και οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να κάνουν τις κινήσεις τους Pay και στο επιβεβαιώνω εγώ το καλύτερο πακέτο είναι χαρτί άμα ψαχτείς λίγο !!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

δεν καταλαβαίνω γιατί να ψάχνονται έχουν στα χέρια τους έναν δέκτη εύκολο στη χρήση παίζει το cccam άψογα και οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να κάνουν τις κινήσεις τους Pay και στο επιβεβαιώνω εγώ το καλύτερο πακέτο είναι χαρτί άμα ψαχτείς λίγο !!
Γιατι αν καλομαθεις στο τζαμπα...
Παντως και για pay που λες ειναι λιγο "θεμα" το να βρεις σταθερο ψψψαμ, γιατι κυκλοφορουν πολλοι λυκοι εξω!

Reaction score
0

Παντως και για pay που λες ειναι λιγο "θεμα" το να βρεις σταθερο ψψψαμ, γιατι κυκλοφορουν πολλοι λυκοι εξω!
+1:116:

Reaction score
114

Δεν ειμαι αχαριστος Γιαννη, αλλα δεν θα μπορουσαν, δεδομενης της ελλειπους λειτουργιας του σερβις, να αφηναν το Νουεβο; Ολοκληρωσε το σερβις και κοψε το πρωτο, μην αφηνεις τους πρωτους, σχεδον, πελατες σου τυφλους. Προσωπικα βεβαια απο αρχης στραφηκα και σε αλλες λυσεις, αλλα ειναι πολλοι (το 90%+) που πηραν τον δεκτη λογω δωρου, και τωρα ψαχνονται!
Eσυ αν θυμαμαι καλα απο αυτα που ειχες γραψει οτι ειχες στραφει σε αλλη λυση πριν παρεις ακομη τον δεκτη.
Για το 'gift' του 1 χρονου,μετα το περασμα του,λογικα υπηρχαν 3 εκδοχες.

1.Tελειωνει και ο καθενας δεν κανει τιποτα η' κανει οτι αλλο νομιζει.......
2.Ανανεωνεται.......
3.Συνεχιζει δωρεαν.......

Συμβαινει το νο.3 ,οποτε ποιο το θεμα σου ?
Μαλλον κατι καναλια σου λεπουν........
Δεν ηταν ποτε προσδιορισιμο και παντα θα ειναι εναλλασσομενο.

Reaction score
114

Η επιλογη ser**r στον καθε δεκτη υπαρχει για να εχει καποιος και την επιλογη του exchange και οχι του pay.
Kαι οχι αλλη συζητηση γι' αυτα,μιας και ξερετε για την αναζητηση του google και ηδη εχουμε περασει τη λεπτη γραμμη των κανονισμων.

Reaction score
0

Σου απαντησε ο "αλλος";
δεν ξαναστειλα...
προς το παρων ειναι ακομη με το ψψσαμ το οτι νανε...
θα σε παρω σε καποια φαση τηλ μετα τις γιορτες να τα πουμε...
καλη ανασταση σε ολους

Reaction score
0

χρόνια πολλά και καλά σε όλους.Ξέρει κάποιος να μου πει πως θα ανοίξω τα¨πορτοκάλια¨από και το Ευρο##t το Ουγγρικό στις 19?

Reaction score
0

Τον άνοιξα μετά από καιρό και με περίμενε μιά "έκπληξη". Οχι αθλητική αλλά στα άλλα επίπεδα έκπληξη...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

δηλαδή?
Aν δεν εχεις τον δεκτη αστα, αν εχεις...τοτε το ξερεις ηδη!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με νεες συχνοτητες SKY ITALIA
Tωρα που οι συχνοτητες του SKY πηγαν σε 29900 3/4, ο δεκτης αδυνατει να συντονισθει, παρ' ολο που κανω τυφλη ανιχνευση αλλα και χειροκινητα!
Συμβαινει και σε σας αυτο, υπαρχει λυση;

Reaction score
114

Tωρα που οι συχνοτητες του SKY πηγαν σε 29900 3/4, ο δεκτης αδυνατει να συντονισθει, παρ' ολο που κανω τυφλη ανιχνευση αλλα και χειροκινητα!

Οχι.
Εχω ηδη ετοιμασει νεα λιστα καναλιων να ανεβασω με ολες τις νεες συχνοτητες και τις αλλαγες τους αλλα και fav με τα καναλια

Reaction score
0

Τι εννοεί ο ποιητής; Τι θα έπρεπε να ξέραμε ήδη; Ένα πμ θα ήταν χρήσιμο

Aν δεν εχεις τον δεκτη αστα, αν εχεις...τοτε το ξερεις ηδη!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound