Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

-Για να επανελθω στο θεμα.
Δεν γινεται ' διαφημιση ' των δικτυακων δυνατοτητων του δεκτη αλλα ενημερωση των ολων δυνατοτητων του δεκτη.
Μπορει να κρινει ο καθενας αναλογως.

-Εγω ειμαι κατοχος του δεκτη πολυ πριν κυκλοφορησει επισημα με συμβολη στα update του software.

Reaction score
32
Re: Spiderbox 9000HD.

Ειμαι νέος χρήστης του Spiderbox900HD και προσπαθώ να τον μάθω .....
Θα μπορουσε κάποιος χρηστης του Spiderbox900HD να μας ενημερώσει :

1. Πως βάζουμε στα favorites κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό (Menu, Channel manager ... αλλα οταν επιλέγουμε τα ραδιφωνικά κανάλια δεν γινεται τίποτα).

2. Υπαρχει η δυνατότητα σε κάποιο favorite να υπάρχουν μαζύ και τηλεοπτικά προγράμματα και ραδιοφωνικά ;;;;; η πρέπει να φτιάξουμε ενα (η περισσότερα ) favorite αποκλειστικά και μόνο για ραδιοφωνικά κανάλια ;;;;

3. Τα favorite ειναι μόνον 8 η υπάρχει τρόπος να γινουν περισσότερα ;;;

Ευχαριστω

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Johny ως αμεσα ενδιαφερομενος θελω να σε ρωτησω κατι: η υποστηριξη του δεκτη θα κρατησει καιρο ή θα ειναι τυπου Visionet κλπ, δηλ ο,τι πουλησαμε πουλησαμε παμε για αλλα; Ειμαι παθων βλεπεις!
Το cccam ειναι παρομοιο με του Dream; λες οτι υποστηριζει ΚΑΙ newcamd, γινεται αυτο;

Reaction score
114

Oχι δεν ισχυει αυτο.
Η εξελιξη ειναι μεγαλη και ποτε δεν μπορει να αποκλειστει η δημιουργια και νεου μοντελου.
Τα παρων μοντελα ομως θα συνεχισουν να εχουν υποστηριξη.
Ηδη δουλευονται πανω τους πολλα νεα πραγματα.
Οτι μπορει να προστεθει,θα προστεθει.
Υποστηριζει cccam και newcamd.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD.

Ειμαι νέος χρήστης του Spiderbox900HD και προσπαθώ να τον μάθω .....
Θα μπορουσε κάποιος χρηστης του Spiderbox900HD να μας ενημερώσει :

1. Πως βάζουμε στα favorites κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό (Menu, Channel manager ... αλλα οταν επιλέγουμε τα ραδιφωνικά κανάλια δεν γινεται τίποτα).

2. Υπαρχει η δυνατότητα σε κάποιο favorite να υπάρχουν μαζύ και τηλεοπτικά προγράμματα και ραδιοφωνικά ;;;;; η πρέπει να φτιάξουμε ενα (η περισσότερα ) favorite αποκλειστικά και μόνο για ραδιοφωνικά κανάλια ;;;;

3. Τα favorite ειναι μόνον 8 η υπάρχει τρόπος να γινουν περισσότερα ;;;

Ευχαριστω
Το ερωτημα σου εχει απαντηθει σε αλλο φορουμ αρα νομιζω οτι δεν χρειαζονται περαιτερω εξηγησεις.

Reaction score
114

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=54514&page=29

Eπειδη εχουν γραφτει πολλα ψεμματα αλλα και παραπλανητικες πληροφοριες,κανω αυτο το ποστ για τους κατοχους του Spiderbox αλλα και για αυτους που σκεφτονται πιθανη αγορα του.
Στη αρχη γραφανε οτι ειναι κλωνος του Mvision,τωρα γραφουν οτι οι δεκτες ειναι ιδιοι.Πριν γραφανε οτι εχουν μεγαλυτερη υποστηριξη,τωρα γραφουν οτι η ομαδα που φτιαχνει τα software ειναι η ιδια.
Μαλλον καπου θα πρεπει να κατασταλαξουν.

Εμεις παντως δεν ξερουμε κανεναν απο την Mvision, και αυτο που μπορω να πω ειναι οτι προσπαθουν να κανουν αντιγραφη τις προτασεις και τις σκεψεις τις δικες μου και του William-1 αλλα και του κοσμου.

http://www.alsat.co.uk/forum/showthread.php?t=307761

Ειναι μεγαλη μας τιμη παντως που προσπαθουν να μας αντιγραψουν γιατι αυτο δηλωνει την ανωτεροτητα μας.
Το κακο ειναι το θρασος που εχουν να μην το παραδεχονται και να δινουν παραπλανητικες πληροφοριες.
Ο σκοπος ειναι ενας,να βοηθησουν στην πωληση του Mvision σε βαρος του Spiderbox.
Hμασταν και θα ειμαστε πρωτοποροι.
Ολα τα επομενα patch, και με τη βοηθεια του Magic,που προστεθηκε στην ομαδα του Spiderbox,ενω πριν εφτιαχνε τα patch των Technomate, θα ειναι προσπαθεια εκπληρωσης των προτασεων ολων των κατοχων του δεκτη.

Reaction score
32
Re: Spiderbox 9000HD.

New Spiderbox Magic HD Patch 13/04/2010

--------------------------------------------------------------------------------

For spiderbox 7000HD/9000HD series.

Changelog:

CCcam:
Info button twice - now shows the version of CCcam used by the server you connect to.
CCcam connections improved. - 2.1.2 optimized, 2.1.3 and 2.1.4 coming soon.

Channel Manager:
When selecting channels for move/lock/delete the cursor now moves down automatically to the next channel.
"All" option added to delete function for TV/Radio in channel manager.

Satellite Search:
Remains on the scanned satellite regardless of the satellite it was on before a scan.

Reaction score
0

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ MVISION 300HD COMBO.ΣΕ ΤΙ ΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ? ΣΤΑ CCCAM ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ?ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ? ΠΟΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?

Reaction score
114

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ MVISION 300HD COMBO.ΣΕ ΤΙ ΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ? ΣΤΑ CCCAM ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ?ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ? ΠΟΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?
Αν θελεις κανε τον κοπο να διαβασεις το θεμα απο την αρχη και θα καταλαβεις αρκετα πραγματα.
Δεν νομιζω να εχεις δει για πολλους δεκτες να γραφουν τοσα πολλα και να μπαινουν σε τoσες λεπτομερειες.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Φίλε NIKOS1979, καλως ηρθες στο Avsite.gr.
μην γράφεις όμως με κεφαλαία, γιατι είναι σαν να φωνάζεις.

καλή συνέχεια...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μολις τον πηρα μετα...δωρου:135: αρχιζει η...βασανος:135:

Reaction score
114

εσυ εισαι ευχαριστημενος με τον δεκτη?θα τον αλλαζες?
Θα πρεπει να παρεις ως δεδομενο οτι δεν υπαρχει πληρης δεκτης.
Και σιγουρα υπαρχουν δεκτες που δεν πληρουν σωστα ουτε
τις βασικες λειτουργιες τους.
Βασικοτερες προυποθεσεις για μενα ειναι η καλη εικονα ,η λειτουργια του μοτερ και του Diseq,το blind scan αλλα και η παρουσια emu σε εναν HD δεκτη.
Διαθετω μοτερ και μπορω να 'ζησω' με τα FTA καναλια των δορυφορων και με μερικες ευκαιριακες μεταδοσεις (feed).
Oυτε η λειτουργια ενος δεκτη ως media player με συναρπαζει ,μιας και η υποδοχη usb της τηλεορασης μου μπορει να αναπαραγει ταινιες ολων των αρχειων.
Βεβαια οσα περισσοτερα μπορει να προσαρμοσει ενας δεκτης ,τοσο το καλυτερο, και ας μην τα χρησιμοποιησεις και ποτε.
Εχω δει οτι οι απαιτησεις του κοσμου ειναι μεγαλες ,ειναι καλο αυτο, και αυτες προσπαθουν να επιτευχθουν σε καθε νεο patch-αναβαθμιση.
Μονο και μονο οτι υπαρχει καποιο πλανο αλλα και γινονται προσπαθειες αυτο μου αρκει, ακομα και ας μην καταφερουν να πραγματοποιηθουν ολες.
Θα ξερω οτι εγινε προσπαθεια αλλα δεν ηταν δυνατον.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

εχω και εγώ αυτόν τον δέκτη και οπως έχω προαναφέρει παρουσιάζει ιδιαίτερα καλή απόδοση ποιότητας στα κανάλια SD ακόμη και χαμηλού (όχι πολύ...) bit rate. Στα HD ειναι αψογος.
Με εχει εξυπηρετήσει με την απλότητα της χρήσης του και των λειτουργιών του, όχι μόνο εμένα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Δεν υποστηρίζει αυτα που έχει ο AZBox HD (multimedia κλπ), ή όπως ο Dreambox 8000 HD, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ο χρήστης θελει κάτι πιο απλό και λειτουργικό, χωρίς να μπαίνει σε αλλες διαδικασίες.

Παίζει καλά, γράφει PVR, και είναι και φτηνός, να ήταν και combo...

Τελος πάντων, ενα πράγμα με εχει ενοχλήσει και δεν ξέρω γιατι δεν το διορθώνουν. Οταν επιλέγεις την λίστα των καναλιών και επιλέξεις ταξινόμηση πχ. κατα πάροχο ή ελευθερα κανάλια ή ότιδήποτε, όταν πατάς να δείς το κανάλι και ξαναμπαίνεις στη λίστα χαλάει η προηγούμενη επιλογή ταξινόμησης που είχες δώσει και επιστρέφει στην αρχική του, με αποτέλεσμα , αντε πάλι η διαδικασία απο την αρχή...
Ας το διορθώσουν, δεν είναι κάτι το σημαντικό....:126:

Εχω δοκιμάσει το PVR του και δουλεύει μια χαρά.

Reaction score
114

Θα κυκλοφορησει προσεχως, εστω και λιγα κομματια, Combo Spiderbox S-T HD.
Oσο για το save στην επιλογη της ταξινομησης, ειναι μεσα στη λιστα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Θα κυκλοφορησει προσεχως, εστω και λιγα κομματια, Combo Spiderbox S-T HD.
Άντε ντε,... το λέω και το ξαναλέω...αυτό περιμένω τόσο καιρό !

Reaction score
1.188

Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον μηχάνημα!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Άντε ντε,... το λέω και το ξαναλέω...αυτό περιμένω τόσο καιρό !
Διαφωνω πληρως με την λειτουργια τετοιας συσκευης! Το φανταζεσθε να ειναι αναμμενος ο δορυφορικος δεκτης ολημερις για να βλεπεις τιβι, με την καταναλωση και τις θερμοκρασιες που ανεβαζει; Και κυριως τη ζημια που θα παθουν τα οχι και εξαιρετικα κυκλωματα του; αξιζει για επι πλεον 50€ (ξεχωριστος δεκτης) να θυσιασεις ενα πολυ καλο μηχανημα οπως ειναι o Spider; ΠΟΤΕ!

Komsht ειναι οντως ΠΟΛΥ ενδιαφερον μηχανημα - πολυ απλο και Ντρηματο!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

lakiss51 φανταζομαι το "ντρημάτο" το εννοείς με τις επιπλέον λειτουργίες που έχει, γιατι σαν λειτουργικό είναι αποκλειστικής λειτουργίας και όχι Linux, γιαυτό είναι και απλό στην χρήση του...:109:

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Διαφωνω πληρως με την λειτουργια τετοιας συσκευης! Το φανταζεσθε να ειναι αναμμενος ο δορυφορικος δεκτης ολημερις για να βλεπεις τιβι, με την καταναλωση και τις θερμοκρασιες που ανεβαζει; Και κυριως τη ζημια που θα παθουν τα οχι και εξαιρετικα κυκλωματα του; αξιζει για επι πλεον 50€ (ξεχωριστος δεκτης) να θυσιασεις ενα πολυ καλο μηχανημα οπως ειναι o Spider; ΠΟΤΕ!

Komsht ειναι οντως ΠΟΛΥ ενδιαφερον μηχανημα - πολυ απλο και Ντρηματο!
O συγκεκριμενος δεκτης δεν ανεβαζει σχεδον καθολου θερμοκρασια.Ακομα και οταν βρισκεται σε επιπλο με αλλες συσκευες αρκει να υπαρχει ενας στοιχειωδης αερισμος αριστερα-δεξια-πανω.
Τα κυκλωματα του αντιθετως, ειναι αρκετα εξαιρετικα.
Οποιος δεν φοβαται να χασει την εγγυηση, μπορει να τον ανοιξει να δει την κατασκευη του αλλα και τα υλικα.
Δεν σημαινει οτι επειδη δεν κοστιζει 500 Ε ,εχουν γινει τετοιου ειδους περικοπες.....
Αντιθετως θα ελεγα.
Απλως το κερδος για καποιους, ειναι μικροτερο, αν θελετε να μιλησουμε πραγματικα.
Σκοπος ειναι ο δεκτης ,γι αυτο κυκλοφορησε και ο 7000 HD, ειναι να απευθυνεται σε ολα τα στρωματα των κοινωνικων ταξεων αλλα και για ολες τις χωρες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.660
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april