- Reaction score
- 0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.
Guys, υπάρχει περίπτωση να βγεί κάποιο combo μοντέλο στο προσεχές μέλλον;
Guys, υπάρχει περίπτωση να βγεί κάποιο combo μοντέλο στο προσεχές μέλλον;
Θα ήθελα να πω πάντως ότι όσο αναφορά τους επίγειους δέκτες αγκαλιάστε τα Ελληνικά καταστήματα
Οι τιμές είναι καλές και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κινηθείτε προς τα εκεί
Θα σας έλεγα να προτιμήσετε τα δορυφορικά καταστήματα και όχι τα πολυκαταστήματα γιατί οι άνθρωποι εκεί γνωρίζουν το αντικείμενο
Προφανώς το manual scan κάνει σαρωση ΜΙΑ μόνο συχνότητα γι'αυτο και τα αποτελέσματα που έχεις.Τί θεωρείται καλύτερο και πιό αξιόπιστο ? blind search ή manual ?
Δοκίμασα με την manual στον Eutelsat W1 και κατέβασε 66 κανάλια.Στην συνέχεια έβαλα blind search και κατέβασε γύρω στα 400 (δεν έχω δεί αν τα πιάνω όλα) :121:
Από την άλλη κατέβασα τον Astra 28,2 με blind search αλλά διαπίστωσα πώς η συχνότητα 12441.00 V που εκπέμπουν τα BBCi δεν υπήρχε και αναγκάστηκα να την βάλω manual για να μου τα κατεβάσει :133:.
Συμφωνω με ολα τα παραπανω.Τί θεωρείται καλύτερο και πιό αξιόπιστο ? blind search ή manual ?
Δοκίμασα με την manual στον Eutelsat W1 και κατέβασε 66 κανάλια.Στην συνέχεια έβαλα blind search και κατέβασε γύρω στα 400 (δεν έχω δεί αν τα πιάνω όλα) :121:
Από την άλλη κατέβασα τον Astra 28,2 με blind search αλλά διαπίστωσα πώς η συχνότητα 12441.00 V που εκπέμπουν τα BBCi δεν υπήρχε και αναγκάστηκα να την βάλω manual για να μου τα κατεβάσει :133:.
Kαλησπερα
Νεος με τον spiderbox περασα το darkmann αλλα δεν μπορω να ρεσεταρω τα κλειδια.
Παταω μενου παω στο usb αλλα δεν μπορω να βρω το reset keys.
Μπορει κανεις να βοηθησει?Τι κανω λαθος?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ολα τα patch h' firmware του DARKMAN ειναι.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα εχω ακομη μια απορια.
το τελευταιο firmware ειναι του darkmann και το patch ειναι απο το zen η κανω λαθος?