Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

να πω και εγω την γνωμη μου.
οχι οτι εχω εμπειρια αλα θα πω την γνωμη του αρχαριου χρηστη.
αν δεν ειχε το gift δεν θα ρο παιρνα.
δεν θα επαιρνα κανενα δεκτη,γενικοτερα δηλαδη.
ο συγκεκριμενος απο την στιγμη που αρχισα να ασχολουμαι και να διαβαζω, αντιλαμβανομαι οτι ειναι απο τους καλους,εχει πραγματι πολυ καλη εικονα,ζεσταινεται αρκετα εως πολυ πραγματι ,αλλα δεν ειμαστε και υποχρεωμενοι να τον ακουμπαμε για να δουλεψει (χεχε)
και επιπλεον ηταν η αιτια και αφορμη να ασχοληθω με ενα πολυ ενδιαφερον αντικειμενο αυτο των δορυφορικων ληψεων.
το δωρακι τωρα.
σαφως και ειναι ικανοποιητικο σε καθε περιπτωση.
εχω και εγω την εντυπωση πως ειναι πραγματι δωρο και πως δεν εχει ενσωματωθει στην τιμη καποια επιπλεον χρεωση.
φυσικα ευχομαι και εγω να εμπλουτιστει λιγακι,(εχθρος του καλου ειναι παντα το καλυτερο ε?)αλλα ακομα και αν παραμεινει ως εχει, παλι θα πιστευω οτι εκανα μια πολυ καλη αγορα.

Reaction score
1

λοιπον για να καταλαβετε
τι κανει ο δεκτης

οσοι βλεπετε 10 μοιρες Ε

καντε απο μονοι σας το εξης πειραμα καθε μερα εστω για πλακα

5 λεπτα υποθεση

βαλτε το απογευματακι εκει με τον καφε σας

την λειτουργια blind search

και βαλτε να σκαναρει απο 12640Η μεχρι 12750Η(αυτο κανει 1λεπτο)

σχεδον καθε μερα θα βλεπετε Free ενα αθλητικο γεγονος περα απο ολα τα αλλα που βλεπετε

τα ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ και αυτα αλλαζουν ολες τις ωρες δηλαδη οχι μονο 1 αλλα παρα πολλα γεγονοτα

Reaction score
1

πρωτη φορα βλεπω να σου δινουν 20-30HD καναλια απο διαφορους μεσο Gift και να βγαινουν μερικοι και να εχουν προβλημα

να σου εχουν φτιαξει το emu να βλεπεις και Bulsat καθως και τα emu της ΓΑΛΛΙΚΗς ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ:111:

που αλλοι δεκτες ακομα ψαχνοντε !!!

παιδια θα τρελεθουμε στο τελος !!!

δεν μπορειτε να πατε σε αλλους δορυφορους!!!:145: φτιαξτε εγκαταστασεις

οποιος το καταλαβε το καταλαβε :109:

Reaction score
1.612

θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Ειναι σημαντικό να γνωρίζουμε ΠΡΙΝ προβούμε σε μια αγορά, τι ακριβώς να περιμένουμε και κάτω απο ποιές συνθήκες. Ο συγκεκριμένος δέκτης εκτός των default χαρακτηριστικών του που είναι η πραγματική εξαιρετική εικόνα, το gui και το blind search δίνει κάποια έξτρα πραγματακια τα οποία ποτέ κανείς δεν διαφήμισε ως μόνιμη παροχή ή οτιδήποτε σχετικό...οποιος θέλει να ασχοληθεί ας ασχοληθεί...

Reaction score
1

επειδη ρωτησε ενας φιλος το aljazeera HD απο 7W NILESAT θα το βλεπει με Moter και 1 μετρο TECATEL

στις 26E εχουμε 3 επιλογη για τα jcc αλλα θα τσεκαρω και το βραδυ να δω αν ειναι στην θεση τους

Reaction score
1

ΕΠΙΣΙς τις ημερες του champions Liege απο 21 Ε επειξε ελευθερο 1 παιχνιδι και τις δυο ημερες

θα μου πεις τωρα τι σχεση εχε με τον spiderbox!!

εχει γιατι σε τηλεφωνικη συνδεση που ειχα με φιλο δεν μπορουσε να το κλειδωσει με αλλο δεκτη

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=66464&page=84
post 833 εικονα απο spiderbox

Reaction score
1

πειρα φορα σημερα :142:

εχτες το παιχνιδι της ΑΕΚ αν λεμε τωρα το ειχε η Nova αλλα τελικα το ειχε ο ANTENNA!!OK

επειξε απο 4 μοιρες δυτικα ελευθερο

πιοι το κατεβασαν αυτο αλλο ενα ερωτημα εγω απο εκει το ειδα

πρεπει να ξεκινησουμε τελικα μια κουβεντα πως θα βλεπουμε

αν δεν λετε και εσεις θα καταντησω σπαστικος στο τελος:142:

ναι 4W με ενα μετρο απο Αθηνα μια χαρα ενας δορυφορος που δεν εχει και παρα πολυ ενδιαφερον

γιατι να μην ειμαστε ετοιμοι για καθε ενδεχομενο!!!

για αυτο λεω για εγκαταστασεις τεχνικους καλους εχουμε στην χωρα μας δεν εχετε να παρα να τολμησετε σε σωστες εγκαταστασεις

Reaction score
0

τι σχεση εχει το οτι ειχα προβλημα με την γεφυρα?καμια.απο την αρχη ηταν ζεστος και το λενε τοσοι.το αν δεν σεβομαι τον χρονο που καταναλωσαν αλλοι να με βοηθησουν που μονοι τους προσφερθηκαν φαινεται.ασχετα αν δεν λυθηκε ποτε το προβλημα.οποιος πει καποια παρατηρηση για το δεκτη για σενα john78 γινεται εχθρος αυτοματα φαινεται και απο την συμπεριφορα σου με ολους τους προλαλησαντες.το forum δεν ειναι promotion για να πουλας κατι αν δεν το καταλαβες αλλα μαλλον ετσι σε συμφερει.εφυασες μεχρι και να λες πως δεν εχω το δεκτη...φαντασου..χρονο για χασιμο εγω δεν εχω αλλα εσυ μαλλον εχεις πολυ.η επαρση σου περισσευει.ανιδιοτελεια χρειαζεται οχι μαγκιες.13 μοιρες μονο βλεπω για το φιλο παραπανω.προς το παρον μονο αυτο με ενδιαφερει αν και παλιοτερα ειχα και 16. οσο για τις αγγελιες τον εαυτο σου να παραπεμψεις για να πουλας τους δεκτες σου οπως και στις τηλεπωλησεις.ποιος χαρακτηρας χρειαζεται διορθωση ο δικος σου φυσικα.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.070

Για το ζέσταμα είναι και το μόνο που θα συμφωνήσω, εξάλλου εγώ το ανέφερα πρώτος εδώ (αν δεν κάνω λάθος δηλαδή). Από την άλλη δυστυχώς ο περιορισμός σε ένα και μόνο δορυφόρο δεν αφήνει πολλά περιθώρια ελιγμών, και διαφορετικών επιλογών. Οποιονδήποτε* δέκτη κι αν είχες αυτή τη στιγμή...

*ΥΓ. Αν δεν με πιστεύεις, ψάξε το λίγο, τι νίλα έχουν πάθει όλοι οι "εμπλεκόμενοι" με τα "ελληνικά" τους τελευταίους μήνες...

Reaction score
114

τι σχεση εχει το οτι ειχα προβλημα με την γεφυρα?καμια.απο την αρχη ηταν ζεστος και το λενε τοσοι.το αν δεν σεβομαι τον χρονο που καταναλωσαν αλλοι να με βοηθησουν που μονοι τους προσφερθηκαν φαινεται.ασχετα αν δεν λυθηκε ποτε το προβλημα.οποιος πει καποια παρατηρηση για το δεκτη για σενα john78 γινεται εχθρος αυτοματα φαινεται και απο την συμπεριφορα σου με ολους τους προλαλησαντες.το forum δεν ειναι promotion για να πουλας κατι αν δεν το καταλαβες αλλα μαλλον ετσι σε συμφερει.εφυασες μεχρι και να λες πως δεν εχω το δεκτη...φαντασου..χρονο για χασιμο εγω δεν εχω αλλα εσυ μαλλον εχεις πολυ.η επαρση σου περισσευει.ανιδιοτελεια χρειαζεται οχι μαγκιες.13 μοιρες μονο βλεπω για το φιλο παραπανω.προς το παρον μονο αυτο με ενδιαφερει αν και παλιοτερα ειχα και 16. οσο για τις αγγελιες τον εαυτο σου να παραπεμψεις για να πουλας τους δεκτες σου οπως και στις τηλεπωλησεις.ποιος χαρακτηρας χρειαζεται διορθωση ο δικος σου φυσικα.

Καλα, απο αυτα που λες καταλαβαινω και δεν εκπλησσομαι.
Παντως αφου εχω μαγαζι και πουλαω δεκτες θα περιμενω να ερθεις να σου τον φτιαξω.

Reaction score
0

ναι τρεχω...μαγαζι δεν εχεις.αλλα πολλοι καταλαβαν τι παιζει,αν οχι ολοι.

Reaction score
0

Καλησπερα! Συμφωνω και γω. Με ενα δορηφορο ο καθε δεκτης αχρηστος ειναι. Μοτερ και παλι μοτερ

Reaction score
1

φίλε Mrg2

με αυτά που λες προσβάλεις το μέλος John 78

και αφήνεις υπονοούμενα

οι αλλοι που διαβάζουν θα μπορούσαν να πουν το ίδιο για εσένα με την έννοια ότι και εσύ εκπροσωπείς κάποιο κατάστημα και σε έχει ενοχλήσει η σταθερότητα του spiderbox και ίσως να κάνει ζημιά στο κατάστημα σου

όμως δεν θέλω να το πω αυτό γιατί είναι σίγουρο θα σε προσβάλω και δεν το θέλω

ποιο πίσω έγραψα ότι αν δεν είσαι ικανοποιημένος βαλε τω σε μια αγγελία να φύγει και πάρε ένα δεκτακι άλλο να κάνεις την δουλεία σου

το thread έχει ανοιχτεί για τους χρήστες spiderbox και μόνο να συζητήσουμε να κουβεντιάσουμε και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε
παντα φιλικα

Reaction score
173

Καλησπερα! Συμφωνω και γω. Με ενα δορηφορο ο καθε δεκτης αχρηστος ειναι. Μοτερ και παλι μοτερ
Σαφως. Φαντασου οτι αυτη τη στιγμη βλεπω στον 23Ε dubai sportsHD free το Φανη Γκεκα και την παρεα του live. Μιλαμε για φοβερη ποιοτητα εικονας και σε τιμη που παιρνεις ενα καλο πουκαμισο :126:
Για την ποιοτητα που βγαζει λοιπον και μονο, αλλοι εχουν τα τριπλασια χρηματα.

Μην το κανουμε θεμα λοιπον χωρις λογο.

Reaction score
1

Σαφως. Φαντασου οτι αυτη τη στιγμη βλεπω στον 23Ε dubai sportsHD free το Φανη Γκεκα και την παρεα του live. Μιλαμε για φοβερη ποιοτητα εικονας και σε τιμη που παιρνεις ενα καλο πουκαμισο :126:
Για την ποιοτητα που βγαζει λοιπον και μονο, αλλοι εχουν τα τριπλασια χρηματα.

Μην το κανουμε θεμα λοιπον χωρις λογο.

26E φανταστικο καναλι ξεκιναει παιχνιδι:145:

Reaction score
65

εαν προγραμματισω εγγραφη και κλεισω τον δεκτη,θα ανοιξει μονος του για να ξεκινησει η εγγραφη?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.272
Members
38.543