spilegou productions...

Reaction score
152
η μικρουλα μπλε ταινιοθηκη μου (που συνεχως αυγατιζει....)

και η παλια φρουρα, με cd & dvd....

παρατηρειστε οτι βρισκεται στην πλατη του γραφειου και υπαρχει ενα μινι συστημα 5.1 turbo-x ακομα και για το pc....
μεχρι φυσικα να αναβαθμιστει σε mirage....

Reaction score
152
ακομα μερικες του πισω χωρου οπου εδρευουν τα τεσσερα surround ηχεια,τοποθετημενα κατα το mirage ευαγγελιον,σε 90 μοιρες γωνια και αποσταση 1,10μ. μεταξυ τους...
στη μεση ο optoma hd70 που ...ασελγει προς το παρον επανω στην Queen Stewart....

Reaction score
152
πριν

μετα

οπως καταλαβαινετε ο μικρος προβολεας των 720p εχει πολυ μελλον ακομα,αφου ειναι αριστος για βιντεοπαιχνιδι (με ρεκορ 21 ωρες straight Assassins Creed II),dvd, αλλα και τηλεοπτικο σημα.
το ανσασερακι,καποια στιγμη θα αποκτησει ενοικο (?3Δ?) full HD αφου πρωτα υποστει τροποποιηση ο πατος του,γιατι με ωφελιμες διαστασεις 45x45 δεν χωραει κανεις εκει μεσα...
εκτος βεβαια και αν μικρυνουν οι μελλοντικοι προβολεις....

Reaction score
152
o optoma καποια στιγμη,εχασε το σιλικονατο εμβλημα "themescene" που φορουσε στην πλατη του,και τοτε εγινε..........

:137::137::137:

Reaction score
0
Απάντηση: spilegou productions...

Διάβασα όλο το thread και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!Χαρά στο κουράγιο σου να μπείς σε αυτή τη διαδικασία!Πολύ καλή δουλεία.Αυτό τον καιρό χτίζω το σπίτι μου και μου έδωσες πολύ καλές ιδέες για το σαλόνι μου.Δεν είχα σκεφτεί την ιστορία με το πανί και το προβολέα γιατι σκεφτόμουν για κάτι σε 3D μιάς και αργώ λίγο ακόμα!!Περιμένω εναγωνίως τις φωτό απο το χώρο σου!!

Reaction score
32
Απάντηση: Re: spilegou productions...

τα ηχεια που εχω ειναι 7 απο τα εικονιζομενα,και μαλιστα το περασμενο καλοκαιρι ειχαν την τυχη να αγορασω απο την Αμερικη αλλα 3 ολοιδια που θα χρησιμεψουν ως αναπληρωματικα,μιας και το συγκεκριμενο μοντελο εχει καταργηθει εδω και 5 χρονια περιπου....
Ποιο μοντέλο είναι αυτό που είχες?
Τι τμ καλύπτείς?

Reaction score
152
Re: Απάντηση: Re: spilegou productions...

25-30τ.μ περιπου....

τωρα θα βρεις αυτα

τα omd-5 ειναι στην κορυφη, με τα os3 να ακολουθουν...
nanosat & mx ειναι μικροτερες σειρες.

Reaction score
32
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: spilegou productions...

25-30τ.μ περιπου....

τωρα θα βρεις αυτα

τα omd-5 ειναι στην κορυφη, με τα os3 να ακολουθουν...
nanosat & mx ειναι μικροτερες σειρες.
Σου γεμίζουν τον χώρο ικανοποιητικά?
Απο μουσική πως τα πάνε? Τι είδους μουσική ακούς?
Το Σαλόνι μου είναι 47τ.μ και ζητήθηκε κάτι φινετσάτο κλπ απο waf...

Reaction score
152
σε ρυθμους σινεμα γ..... & δερνουν!
οταν βαζω το U-571 και τριζουν οι λαμαρινες απο την πιεση στο βυθο,νομιζω οτι θα σπασουν οι τοιχοι και θα μπει νερο....
αγαπημενες μου σκηνες αυτες με ελικοπτερα και σφαιρες να σφυριζουν ολουθε....

για μουσικη,ειναι στο μεσο ορο και οπως εχω πει και παραπανω,θα προτιμησω τα omd-15 η αν παρουσιαστει η ευκαιρια τα γιγαντοτεραστια omd-28.
(δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος,ε; :138:)

αν δεν βρω,καποια απο αυτα,τα roister status 8.2 (εμπιστοσυνη στα λεγομενα πολλων) ή τα opera seconda που τα εχω ακουσει...
θα παω καθαρα σε δικαναλο για αυτο το θεμα...

απο μουσικη ακουω σχεδον αποκλειστικα ξενη σε πολλα ειδη..

προταση
παρε τα omd-15 (για να παιζεις και δικαναλο) και τα υπολοιπα 3 ή 5, παρτα σε omd-5.
υπαρχει και το omd-c1 για κεντρικο,αλλα κοστιζει τα διπλα απο ενα πενταρι...
σαμπακι,οτι θες....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis