Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Όχι είναι επιβεβαιωμένο η ελληνική έκδοση έχει μονο γερμανικό 5.1 DTS-HD και αγγλικό 6.1 DTS. Το γράφουν τα καθίκια τις odeon πίσω στο κουτί αλλα έβαλα και όλες τις ταινίες να παίξουν για να το τσεκάρω.

Reaction score
1
Απάντηση: Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Το κάνανε το θαύμα τους οι ψιλικατζήδες πάλι :141: όντως DTS 6.1 Discrete είναι, και όταν πας να διαλέξεις μπάντα το μόνο HD κανάλι είναι το γερμανικό !!!!!

Με τις υγείες σας παίδες, όσοι δώσατε λεφτά στους ψιλικατζήδες...βέβαια μπορείτε να το δώσετε πίσω...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.363
Τα έλεγα! I told you so!

Το Αγγλικό έχει 30 υπότιτλους, υποθέτω και Ελληνικά. Θα το δω το βράδυ.

Reaction score
2

Mα HD δε μπαίνει στα απλά ντε, και όχι πως δε μου φτάνει....

Reaction score
1

Ωραία μου .mkv μουυυυ με το 1536k DTS-ES. :626:
Από το ES προέρχεται το κανάλι Discrete :142::204:

DTS-ES (DTS Extended Surround) includes two variants, DTS-ES Matrix and DTS-ES Discrete 6.1

Reaction score
2

Μου φαίνεται πως νομίζατε ότι μπέρδευα το ES με το ΗD. Απλά ανάφερα το 1,5mbit DTS-ES (6.1 κοινώς) που έχουν τα αρχεία. That's all.

Reaction score
2

Οταν λες "στα απλά" ;;; Για αποφυγή παρεξηγήσεων το λέω....
"Aπλά" εννοώ τα rip σε 8-12gb το αρχείο. Υπάρχουν πολλες φορές τα rip ολόκληρου του δίσκου περί τα 36+gb με το full audio και όχι το core.

Reaction score
1

Μου φαίνεται πως νομίζατε ότι μπέρδευα το ES με το ΗD. Απλά ανάφερα το 1,5mbit DTS-ES (6.1 κοινώς) που έχουν τα αρχεία. That's all.
Οχι εγώ κατάλαβα τι εννοούσες, απλά αυτό που έγραψες "HD στα απλά δεν μπαίνει" δεν έπιασα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.001

Μωρέ να δεις κάτι ωραιότατα DTS-HD MA που έχω στις "απλές" μου ματροσκούλες.........

Μόνο που είναι λίγο παχουλούτσικες, από 20-28Gb. :126:

Reaction score
0

Οπως και οι περισσότεροι,τα εχω σε VHS,τα έχω απο 2! φορες σε DVD (κανονικα και limited),τα θελω και σε Bluray αλλα τουλάχιστον με HD ήχο.Ξερουμε αν απο Play,Amazon ή καπου αλλου εχουν Ελληνικους Υπότιτλους?

P.S: Ουτε ενα Euro στην Odeon!Ειναι δυνατον σε τετοιες ταινιες να κανει τετοιες γυφτιες?

Reaction score
0

Μα καλά ρε παιδιά, σοβαρά έχουν ήχο DTS-ES και όχι DTS-MA???? Μα καλά, είναι δυνατόν? Γιατί να το κάνουν αυτό? Γαμώ την @#$ δηλαδή. Που ζούμε? Μήπως είναι και DVD? Ευτυχώς που το είδα έγκαιρα και ευτυχώς που η παραγγελία μου ήταν στις προβληματικές παρτίδες της ODEON και δεν ήρθε. Το ακυρώνω άμεσα. Λέτε, λέω λέτε, να το πήραν χαμπάρι και τις παίρνουν πίσω έτσι ώστε στις 10/10 που θα επανακυκλοφορήσουν να έχουν HD ήχο (όνειρα φθινοπωρινής νυχτός)!!! Έλεος πια...

Τι λέτε να κάνουμε? Που θα τα βρούμε με HD ήχο και ελληνικούς υπότιτλους (εκτός φυσικά από mkv)?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μιλάτε για το ίδιο πράγμα, για DTS-MA 6.1 δηλαδή απο τα δύο surround βγαίνει το πίσω κεντρικό! δηλαδή αυτό που λέμε matrix!
αυτό ίσως εξηγεί λίγο τα πράγματα!

<All DTS audio is based on a "core" stream, including DTS-MA. In this case the core is flagged for ES.>

Reaction score
0

Το DTS (ES κλπ) ειναι συμπιεσμένο απωλεστικά.

Το DTS-HD High Resolution ειναι συμπιεσμένο απωλεστικά (με υψηλότερο bitrate).

To DTS-HD Master Audio ειναι συμπιεσμένο ΜΗ απωλεστικά.

Reaction score
2

"Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες του Star Wars,

Οι προδιαγραφές για τις εκδόσεις Star Wars για την Ελλάδα είναι προκαθορισμένες από την Lucasfilm και την 20th Century Fox, η Odeon δεν έχει επιλογή πάνω σε αυτό το θέμα , έπρεπε να φέρει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο προϊόν με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, δεν μπορούσε να προσθέσει DTS-HD γιατί δεν είχε αυτή τη δυνατότητα.
Έχουμε μεταβιβάσει τα σχόλιά σας στην Lucasfilm και την 20th Century Fox και αναμένουμε την επίσημη απάντησή τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας."

Από τη facebook σελίδα Star Wars Greece! http://www.facebook.com/starwarsgreece

Reaction score
1

"Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες του Star Wars,

Οι προδιαγραφές για τις εκδόσεις Star Wars για την Ελλάδα είναι προκαθορισμένες από την Lucasfilm και την 20th Century Fox, η Odeon δεν έχει επιλογή πάνω σε αυτό το θέμα , έπρεπε να φέρει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο προϊόν με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, δεν μπορούσε να προσθέσει DTS-HD γιατί δεν είχε αυτή τη δυνατότητα.
Έχουμε μεταβιβάσει τα σχόλιά σας στην Lucasfilm και την 20th Century Fox και αναμένουμε την επίσημη απάντησή τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας."

Από τη facebook σελίδα Star Wars Greece! http://www.facebook.com/starwarsgreece

Εμένα δεν με πείθει ! Δηλαδή η LucasFilm κυκλοφόρησε το Star Wars στην Ελλάδα διαφορετικά απ' ότι στην υπόλοιπη υδρόγειο :142: ...Μας θεωρεί η LucasFilm παρακατιανούς δηλαδή και η ODEON ιθαγενείς της ζούγκλας...

Τ' Α$%^%$ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...:141: ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΥΦΤΟΙ !

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.363
Με έβαλε μόλις ο JDάκης, να δω αν το Αγγλικό έχει Ελληνικούς υποτίτλους.

Δεν έχει... Μόνο Βόρειας Ευρώπης.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.727
Members
38.485
Νεότερο μέλος
Tsimis