Sugden class A... γνωμες;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Στην περιπτωση μου μονον το "3" ειναι θετικο!! Το "1" δεν με ενδιαφερει, στο "2" το ηχειο μου ειναι τυπικα 6ohm μα νομιζω οτι "ακουμπαει" τα 3οhm, ενω το "4" ειναι το τελειωτικο ... χτυπημα!

Reaction score
209
Σίγουρα είναι μια σοβαρή επένδυση, ειδικά αυτή την περίοδο, και εάν δεν τον ακούσεις στον χώρο σου με τα μηχανήματα σου είναι ουσιαστικά μια επιλογή στα τυφλά (όπως άλλωστε οι περισσότερες που κάνουμε μετα απο ακρόαση στα studio των πωλητών η μετά από reviews)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δυστυχως ο πωλων αρνειται κατηγορηματικα την αποστολη για κατ' οικον ακροαση (εχοντας, εν μερει, και δικιο), οποτε ...

Reaction score
209
Από οτι διάβασα έχεις τα b&w 805 η προσωπική μου υποκειμενική γνώμη είναι δοκίμασε Yamaha AS (παράδειγμα AS-2100/2000) η ακόμα και Yamaha vintage (πχ yamaha ca1010/ca1000 τα οποια παρεμπιπτόντως έχουν ταξη Α, αλλα δεν είναι αυτός ο κύριος παράγων) , έχoυν αρκετά ρεύματα να οδηγήσουν τα ηχεία σου και είναι διαχρονική αξία.
[DOUBLEPOST=1501744237][/DOUBLEPOST]πάρε λίγο μάτι τι παίρνεις με τα ίδια η και λιγότερα χρήματα, be smart ...

http://www.6moons.com/audioreviews2/yamaha3/2.html

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Τον Yamaha 2000 τον ειχα ακουσει τοτε πρωτοκυκλοφορησε. Εξαιρετικος! Το οτι δεν τον πηρα οφειλεται στα +400€ απο τον Harman 990 (καμια σχεση ο ηχος τους βεβαια). Σημερα ...δεν ξερω...

Reaction score
209
σε αυτές τις περιπτώσεις " η φτήνια τρώει τον παρά", δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι συμβουλές, τα συμπεράσματα τα έχεις εξάγει μόνο σου (μετά από πολύ χρόνο και χρήμα όπως όλοι μας)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ναι... κι επιστρεφω μαλλον στην καθεστηκυια ταξη της σιγουριας;)

Reaction score
209
Ακριβώς, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις (τάξη Α, φίλτρα. καλώδια κλπ) υπάρχουν όμως εταιρίες που έχουν συνεχή παρουσία και μπορουν να τιμολογούν ακριβοδίκαια αυτό που κάνουν έχοντας πίσω τους μια τεράστια παράδοση και ένα όμιλο που τους υποστηρίζει, και άλλες που πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.076
Members
38.525