SVS. Νέα φθηνά subs

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Δεν είναι νέα αλλά πωλούνται φθηνά για λίγες μέρες ακόμα τα τελευταία κομμάτια SB12-NSD:
499€ το ένα-από 649€....474€ το ένα αν αγοράσεις δύο:

SVS SB12-NSD Blowout on special production for L-Sound customers! Lasts only till stock is out!
SB12-NSD will be in stock around May 31 but order today and secure a SB12-NSD at todays price. We will not charge your credit card before we dispatch the order. 5% DISCOUNT WHEN ORDERING 2 OR MORE ON THE SAME ORDER!

Blowout sale:http://www.lsound.eu/

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Σαφώς το NSD. Το νέο του και αντίστοιχο είναι το SB-2000. :)

Last edited:

Reaction score
75
Σαφώς το NSD. Το νέο του και αντίστοιχο είναι το SB-2000. :)
ελεγα να παραγγειλλω το pb 1000 αλλα τωρα ειδα το παραπανω μηνυμα οποτε μου ηρθε μια χαρα πιστευω αν το βρω!!
σωστα??να υπενθυμησω ότι χωρος μου είναι 40 m2 περιπου και θα παιζει 50/50 μουσικη/ταινιες!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Θα είναι τέλειο στη μουσική και πολύ καλό στις ταινίες. Είναι μεγάλος ο χώρος.

Reaction score
75
Θα είναι τέλειο στη μουσική και πολύ καλό στις ταινίες. Είναι μεγάλος ο χώρος.
Εχω διαβασει ότι τα sb εχουν λιγοτερη ενταση από τα pb !!!Είναι αληθεια ?Πιστευεις δηλ ότι θα μου λειψει η ενταση καποια στιγμη ειδικα στις ταινιες?!!(κλοτσιες θα ριχνει)??;)

Reaction score
75
Tα 40τμ τα γεμιζειs με pb-13 ultra.
Δυστυχως η τιμη του στην παρουσα φαση είναι απαγορευτικη για μενα!:(
Οποτε είμαι αναμεσα στα δυο που ανεφερα παραπανω!!SVS SB12-NSD η' pb 1000??

Reaction score
75
Εχω διαβασει ότι τα sb εχουν λιγοτερη ενταση από τα pb !!!Είναι αληθεια ?Πιστευεις δηλ ότι θα μου λειψει η ενταση καποια στιγμη ειδικα στις ταινιες?!!(κλοτσιες θα ριχνει)??;)
Yes, it can go down also to 16Hz but dependes always with how many decibels. In my room it have good authority at 30Hz, but at 20Hz is very attenuate and i don't feel the bass and the couch dosen't shake. Depends on the room and the distance from the listening point, i have a 30 square meters room and the listening point is 4 meters of distance. Very probably in smaller room it have more power and you can feel also the 20Hz. The SB12-NSD in open space at 2 meters measurements it reach 92dB@20Hz, that is not little. For more emission in 15 - 30 Hz range is better the reflex version PB12-NSD, which do 100dB@20Hz, there are not many subs who reach these results.

To feel the hit in the chest you must reach a lot of decibels in your listening point, the SB12-NSD have 108dB of maximum SPL in open space at 2 meters, but at 80 - 100Hz! At 40Hz the emission drop to 103,5dB. If you put the SB12 in a room close to a wall you obtain a gain of +6db (in a corner +12dB) but in my room in my listening point i can't feel it in the chest, also the SVS PB-1000 i can't feel it, only with SVS SB13-Ultra i can feel a massive punch and the hit in the chest (this sub do 6dB more than SB12-NSD in all frequencies).

If you want see the SPL of the SB12-NSD and PB12-NSD go to www.data-bass.com.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Αλήθεια είναι, αλλά το PB-1000 είναι 10" και αυτή η διαφορά είναι σημαντικότερη.
Αν τοποθετηθεί σωστά, πιστεύω πως θα κλωτσήσει μια χαρά το 12".

Προς τους υπόλοιπους: Όταν ένας άνθρωπος σας ρωτάει για ένα sub (και όχι μόνο) που κοστίζει 500€, η γνώμη μου είναι πως δεν έχει νόημα να προτείνετε subs διπλής και τετραπλής αξίας. Τόσα θέλει ή μπορεί να δώσει. :)

Last edited:

Reaction score
75
Επικοινωνησα σημερα μαζι τους να τους ρωτησω αν υπαρχει ακομα το sb 12' και μου απαντησαν οτι το περιμενουν στις 31/5!!Να πω την αληθεια με προβληματησαν λιγο!!
Hi,

it will be in stock around May 31 and you may chose Express shipping for transit time down to 1-2 days. You can chose from Standard and Express in shopping cart.

Best Regards,
Jan Ove Lassesen

Το περιμενουν απο που ?Απο αλλο πελατη μηπως ο οποιος αφου το χρησιμοποιησε - δοκιμασε καμμια 30 μερες το εστειλε πισω ?Αν δεν κανω λαθος μπορεις να στειλεις το προιον που αγορασες πισω μεσα σε 45 μερες!!

Δεν ξερω τι να κανω!!αν το παρω και δω οτι ειναι χρησιμοποιημενο αντε παλι πισω, περιμενε.........κτλ!!Ετσι την επαθα με τα μπροστινα δαπεδου και εφαγα 1 μηνα χωρια η στεναχωρια!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Απο το μέρος που κατασκευάζονται καταλαβαίνω πως έρχεται. Μπορείς να τον ρωτήσεις αν είναι σφραγισμένο. ;)

Reaction score
75
Απο το μέρος που κατασκευάζονται καταλαβαίνω πως έρχεται. Μπορείς να τον ρωτήσεις αν είναι σφραγισμένο. ;)
μπορει να ειναι και ετσι αλλα γιατι να παραγειλουν ενα προιον που εχει βγει στην αγορα ο αντικαταστατης του,να ερθει απο Αμερικη , και να το δωσουν σε προσφορα??Αυτο με προβληματιζει!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.441
Για να ξεστοκάρουν από το παλιότερο μοντέλο ίσως;

Reaction score
75
Για να ξεστοκάρουν από το παλιότερο μοντέλο ίσως;
Αυτο ειναι το προφανες και αν ισχυει ολα καλα!!ο προβληματισμος ειναι για το μη προφανες, γνωριζοντας και την πολιτικη της svs με τις επιστροφες!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Αυτοί της L-Sound πάντως, δε λένε παραμύθια. Τόσα πράγματα έχουμε πάρει όλοι χωρίς πρόβλημα.
Μια ερώτηση κάνε.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Όταν ένας άνθρωπος σας ρωτάει για ένα sub (και όχι μόνο) που κοστίζει 500€, η γνώμη μου είναι πως δεν έχει νόημα να προτείνετε subs διπλής και τετραπλής αξίας. Τόσα θέλει ή μπορεί να δώσει. :)
Σωστα,αλλα πολλεs φορεs ψαχνωνταs καταληγω να δωσω παραπανω απ'οσα ξεκινησα.

Reaction score
75
Αυτοί της L-Sound πάντως, δε λένε παραμύθια. Τόσα πράγματα έχουμε πάρει όλοι χωρίς πρόβλημα.
Μια ερώτηση κάνε.
Την εχω κανει ηδη! (δεν ξερω το ονομα σου, νομιζω Δημητρης ?)Οποτε σε λιγο θα ποσταρω!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.836
Members
38.505