- Reaction score
- 13.100
Χρησιμοποιείς τα δεδομένα ή μόνο με wifi?
Ούτε στα δεδομένα μου κάνει θέματα.Εμένα το κάνει το XIAOMI REDMI NOTE 8 PRO όταν είναι στα δεδομένα όταν το έχω μπροστά στα κουμπιά
Στο wifi δεν ξέρω.
Για τον ήχο δεν τρέχει τίποτα, το κρατάς μακριά από τα ηχεία (όσο κι αν σε ξεβολεύει) και τέλος.Τι να πω μου φαίνεται το XIAOMI εχει τρελή ακτινοβολία. Τι κινητό έχεις;
Έχω samsung galaxy s7 Edge, Samsung m21. Σε κανένα δε κάνει παράσιτα.Τι να πω μου φαίνεται το XIAOMI εχει τρελή ακτινοβολία. Τι κινητό έχεις;
Ψηφιακή είσοδο δεν έχει αυτό το ηχείο. Ο οικονομικότερος τρόπος είναι αυτός.Καλησπέρα παιδιά αν θέλει κάποιος να συνδέσει αυτά τα ηχεία σε digital πηγές pc/TV κτλ τη είναι προτιμότερο ώστε να έχει και τη μέγιστη δυνατή ποιότητα
Υγ έχουν μπει σε προσφορά στα 249
το ένα ηχείο,θεωρώ δεδομένο ότι το γνωρίζεις. Για σύνδεση με ψηφιακές πηγές θα χρειαστείς ένα dac (usb+optical+coaxial είσοδοι)για να πάρεις καλύτερο αποτέλεσμαΚαλησπέρα παιδιά αν θέλει κάποιος να συνδέσει αυτά τα ηχεία σε digital πηγές pc/TV κτλ τη είναι προτιμότερο ώστε να έχει και τη μέγιστη δυνατή ποιότητα
Υγ έχουν μπει σε προσφορά στα 249
Slots: | 5 filtered |
Resilience: | 10 A |
Output power: | (230V) 2300W |
Operating voltage: | 220 - 240 V 50Hz |
Dimensions (WxHxD): | 100 x 90 x 470 mm |
Weight approx.: | 2.6 kg. |
Color: | black/silver |
Δεν το ανέφερα για ξεμάτιασμα. Ετσι και αλλιώς δεν είμαι υπέρμαχος των καλωδίων απλά έγραψα τι παρατήρησα. Επισης δεν προτρέπω κανέναν να αγοράσει τα εν λόγω.Τα μάγια και τα ξεματιάσματα καλά κρατούν![]()