Tascam Cd-01u Pro - Power Buy...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έτσι είναι. Βέβαια καλά θα κάνουμε (ειδικά με τα ψηφιακά) να αφήνουμε τα αυτιά να κρίνουν σε κάθε περίπτωση...

Reaction score
1
Νίκο έχεις δίκαιο. Σίγουρα, ο τελικός αποδέκτης είναι πάντα αυτός που θα κρίνει.

Προσωπικά, είμαι πάντα υπέρ των εταιριών που κάνουν αυτή την "υπέρβαση" σε σχέση με την τιμή τους, όπως π.χ. η Benchmark Media, αλλά και η Behringer.

Από την άλλη, όταν οι διαφορές στην τιμή είναι τόσο μεγάλες (130 δολάρια με 4000 δολάρια), συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης, εκτός και αν η Behringer είναι 20 χρόνια μπροστά, πράγμα που αν συνέβαινε, θα το είχαν καταλάβει πολύ νωρίτερα από εμάς οι ίδιοι οι επαγγελματίες ηχολήπτες.

Προσωπικά δεν έχω τίποτα με την συγκεκριμένη εταιρία και θα μπορούσα να πω ότι την θαυμάζω για το εξαιρετικό value for money rate που έχει πετύχει στα προϊόντα της. Αλλά... μέχρι εκεί.

Reaction score
0
Παρακαλώ υπολογίστε καί εμένα στήν αγορά τού μηχανήματος.

Παρεπιπτόντος τή TASCAM τή πάω σάν εταιρία,εδώ καί 10 χρόνια εχω τήν τύχη νά εχω στήν κατοχή μου ενα μηχάνημα της,καί είναι πάρα πολύ καλό.
Γιά οσους από εσας ασχολείστε μέ το χόμπυ,θά εχετε ακούσει η δεί παλαιότερα τό
OPEN REEL TWO TRACK model 32.
Ενας πολύ καλός αναλογικός εγραφέας.

Καλή επιτυχία στό power buy.
Θά περιμένω νέα.

Μπάμπης

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΟΚ Μπάμπη.

Μέχρι στιγμής συμμετοχές:
1. Γιώργος Λυμπερόπουλος (τεμάχιο 1)
2. g.kar (τεμάχιο 1)
3. sw1ivr (τεμάχιο 1)

Reaction score
3.477
Nikolas, δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης κι ούτε θα μπούμε ποτέ στη διαδικασία να οργανώσουμε ένα blind test. Απλά αστειευόμουν .

Πάντα πρέπει να σεβόμαστε την προσπάθεια που καταβάλει ένας κατασκευαστής να φέρει στην αγορά ένα μηχάνημα που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, έστω και λίγο.

Reaction score
1
Πάντα πρέπει να σεβόμαστε την προσπάθεια που καταβάλει ένας κατασκευαστής να φέρει στην αγορά ένα μηχάνημα που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, έστω και λίγο.
Αυτό να λέγεται.

Το να επιδεικνύουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στην προσπάθεια κάποιου, είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Εξίσου σημαντικό είναι και να σεβόμαστε τις αξίες.

Ωστόσο, θα πρέπει πάντοτε να εξετάζουμε και κατά πόσο ο τάδε ή ο δείνα κατασκευαστής μας σέβεται στον ίδιο βαθμό. Και φυσικά εδώ υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ζήτημα, αφού είναι πολλοί οι κατασκευαστές που έχουν επιδείξει μια σχετική "ασέβεια" ως προς εμάς τους καταναλωτές, πουλώντας μας προϊόντα σε υπερβολικά υψηλές τιμές σύμφωνα με την ηχητική τους απόδοση και το κόστος κατασκευής τους.

Αυτό είναι λοιπόν και το ζήτημα-πρόβλημα που καλούμαστε να διαλευκάνουμε καθ' όλη την διάρκεια αυτής της αναζήτησης-περιπλάνησης.

Όπως και να έχει, στην προκειμένη περίπτωση του CD-01U, είτε αγοραστεί από εδώ στα 655 ευρώ είτε από έξω στα 615 ευρώ, ο λόγος απόδοσης προς την τιμή θα είναι εξαιρετικά υψηλός.

Reaction score
1
Καλησπέρα,

Παρακαλώ κ. Τσαρουχά υπολογίστε καί εμένα στήν αγορά τού μηχανήματος.

Reaction score
3.477
Καλώστον !

Καλωσόρισες στην παρέα μας φίλε μου matprot.

Ε ρε γλέντια ....

Αντε να μαζευτούμε 5, να φέρουμε τα μηχανήματα με το καλό πριν το Πάσχα.

Reaction score
3
Καλησπέρα,

Παρακαλώ κ. Τσαρουχά υπολογίστε καί εμένα στήν αγορά τού μηχανήματος.
matprot,γκόλ απο τα αποδυτήρια?... :lol:
Επιθετικότατο σε κόβω.Κατευθείαν στο power buy. :wink:
Πρέπει να μας διαβάζεις αρκετό καιρό και να έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.

Καλώς ήρθες στην παρέα. :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
- Πάμε πάλι:

Μέχρι στιγμής συμμετοχές:
2. g.kar (τεμάχιο 1)
3. sw1ivr (τεμάχιο 1)
4. matprot (τεμάχιο 1)

Reaction score
852
.....εάν κάποιος ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το Tascam σαν ολοκληρωμένο, έχει καμμία σημασία να πάρει το pro ; Η βασική διαφορά των δύο είναι η AES /EBU.

Επίσης, μπορείτε να αναφέρετε dacs ανάλογης κατηγορίας τιμής και ποιότητος που έχουν ανάλογη είσοδο (πλην βεβαίως του Μπέρυ) ;

Σπύρος

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
.....εάν κάποιος ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το Tascam σαν ολοκληρωμένο, έχει καμμία σημασία να πάρει το pro ; Η βασική διαφορά των δύο είναι η AES /EBU.
Επίσης, μπορείτε να αναφέρετε dacs ανάλογης κατηγορίας τιμής και ποιότητος που έχουν ανάλογη είσοδο (πλην βεβαίως του Μπέρυ) ;
Σπύρος
Φίλε Σπύρο το απλό δεν το έχουμε ακούσει δυστυχώς. Συνεπώς δεν μπορώ να σου πω αν παίζει σαν το άλλο από τις αναλογικές εξόδους. Βέβαια εκτός της διαφοράς που αναφέρεις, το PRO έχει και balanced αναλογικές εξόδους.

DAC της ίδιας κατηγορίας τιμής με AES/EBU είσοδο είναι το, (ίδιας φιλοσοφίας με το behringer), benchmark για το οποίο πολύς κόσμος λέει τα καλύτερα και προσωπικά έχω πολύ καλή άποψη.

Reaction score
3.477
spirosgon, η συνησφορά σου στην ποίηση με εκπλήσσει. Η μετάφραση, έντονα ερωτική.

Οπότε πρέπει να πας οπωσδήποτε στο Tascam PRO κι όχι στο απλό.

Δες το και διαφορετικά. Θα έχουμε εμείς τα PRO κι εσύ το consumer ?

Το DAC της Benchmark διαθέτει και προενισχυτή με volume control. Ιδανική λύση όταν αργότερα με το καλό πας σε ενεργό ηχείο.

Reaction score
3.477
Spirosgon, άντε να γίνουμε 5 να τελειώνουμε γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο.

Σε λίγο θα βγάλουμε και λαΙκό τραγούδι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ...

- Έχουμε κιόλας 4 για το CD player TASCAM CD-01U PRO.

2. g.kar (τεμάχιο 1)
3. sw1ivr (τεμάχιο 1)
4. matprot (τεμάχιο 1)

Reaction score
3.477
Νίκο, έχουμε κανένα νέο ?

Θα τα έχουμε πριν τις 14/4 ?

(Ετοιμάζεται κόντρα με βινύλιο και θα χρειαστούμε οπωσδήποτε ένα Tascam)

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος