Tascam Cd-01u Pro - Power Buy...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.393
αδερφούλη βάλε και τη μούρη σου να πάρεις,
το δικό μου δε θα το πάρεις....
είτε παίξει καλά η κάρτα είτε όχι.

Το τασκαμάκι πακτώθηκε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Είμαστε ΟΚ!!
Ο Άγγλος απλά δεν είχε δει το mail μου. Τον πήρα τηλέφωνο και είναι ΟΚ.
Θα επικοινωνήσω μαζί σας για τις λεπτομέρειες αύριο δια τηλεφώνου.

Ελπίζω να έχουμε τα παιχνιδάκια μας για το ΠΑΣΧΑ... :wink: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Παίδες για την κατάθεση των χρημάτων:

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός λογαριασμού 44380960 (έχει εκδοθεί στο κατάστημα 023 Λ. Αλεξάνδρας)

- Να κοιτάξτε να βγάζει ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Η. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μόλις βάλετε όλοι τα χρήματα τα στέλνω στο Αγγλάκι.
Εφόσον υπάρχουν έξοδα για το money transfer στην τράπεζα του εξωτερικού, θα σας ειδοποιήσω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Επίσης, θα παρακαλούσα, τα καταθετήρια αν μπορείτε να τα περάσετε με fax στο 2310595110 υπόψιν μου. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα, ένα τηλέφωνο αρκεί (6974038579), απλά για να ξέρω να πάω στην τράπεζα.

Reaction score
3.313
Αντε Νίκο, με το καλό.

Δεν λες στον Αγγλο να μας στείλει μαζί και 4 ψηφιακά interconnects AES/EBU του ενός μέτρου ?

Πες του ότι θα του στείλουμε και μερικά μπουκάλια Ούζο από Ελλάδα για να γίνουν πρωταθλητές.

Reaction score
0
Παιδιά αντε μέ τό καλό νά σάς ερθει καί νά τό απολαυσετε,εγώ αποσύρθηκα από τό power buy οχι ι διότι αλλαξα γνώμη γιά τό μηχάνημα ,καί ας μήν τό ειχα ακούσει,αλλά διότι εντελώς ξαφνικά βρέθηκε τρόπος νά τό αποκτήσω σέ ακόμα ποιό φιλική τιμή,δέν γινόνταν γιά ολους δυστιχώς,καί εδώ καί 5 μέρες τό εχω στήν κατοχή μου καί απολαμβάνω μουσική.

Νά σας πώ οτι εγώ δέν τό εχω συνδέσει μέ AES/EBU διότι δέν εχω τά μηχανήματα νά τό κάνω αυτό,προς τό παρόν,τό σύνδεσα μέ τήν οπτική του εξοδο,καί πραγματικά σάς μιλάω νομίζω οτι αλλαξα ηχεία,ενισχυτή χώρο ακρόασης,δέ ξέρω καί εγώ τί νά πώ,είναι τόσο μεγάλη η διαφορά πού δέν μπορώ νά τό εξηγήσω.
Οταν θά τό πάρετε δέν θά πιστεύετε στά αυτιά σας μέ αυτό πού θά ακούσετε,αλλωστε ο Νίκος μας είχε ενημερώσει γιά κάτι τέτοιο.
Η καλύτερη μου αγορά εδώ καί χρόνια ενα μεγάλο μπράβο στή TASCAM γιαυτο τό υπέροχο μηχάνημα σέ αυτή τήν τιμή.

Αυτά από εμένα καί σας ευχομαι νά τό παραλάβετε πρίν τό πάσχα αν ειναι δυνατόν ωστε νά τό απολαύσετε καί σείς.

Καλές ακροάσεις

Reaction score
3.313
Sw1ivr, σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πραγματικά ελάχιστοι θα ήταν αυτοί που θα έγραφαν όλη την αλήθεια.
Δεν με πέιραξε καθόλου που αποσύρθηκες από το power buy, κι εγώ ίσως να άκανα το ίδιο στη θέση σου.
Καλές ακροάσεις.

Reaction score
0
Μέ τό PHILIPS τό cd recorder 880 από τό οποιο ηταν συνδεδεμενο μέ τήν coaxial στον Α1 DENON καί τό οποιο cd recorder είχε πάρει πολύ καλές κριτικές σάν τρανσπορτ.Ειχα δεί μέ αυτό αρκετες διαφορές καί εγώ μέ αλλα cd players πού τό ειχαμε τεστάρει,αλλά εδώ υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά μέ τό TASCAM,τόσο μεγάλη πού δέν τήν περίμενα.
Καί ολα αυτά βεβαια οχι μέ κανένα high end ενισχυτη, αλλα μέ τόν denon A1 home cinema ενισχυτη πολύ καλής ποιότητας βεβαια μηχάνημα,ο οποιος βέβαια παίζει πολύ καλά καί μουσική τηρουμένων τών αναλογιών του.

Reaction score
3.313
Οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν το Tascan συνδεθεί σε κάπιοιο άλλο ίσως πιο αποκαλυπτικό σύστημα.
Υπομονή λοιπόν. Θα μάθουμε σύντομα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τάδε έφη Παυλάρας ο αγγλάκος:

From: Paul [DV Birmingham] [mailto:p[email protected]]
Sent: Thursday, April 20, 2006 2:54 PM
To: Nikos Tsarouchas
Subject: Re: CD-01U Pro

Hello Nikos,

our bank have now confirmed payment,

We are just awaiting our stock from Tascam, approx. 2-3 days

will let you know once your order has been sent

many thanks
Paul.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Επιτέλους, το πράμα ξεκίνησε για Ελλάδα!!!

Ημερομηνία: Wed, 26 Apr 2006 11:43:32 +0100
Από: "Paul [DV Birmingham]" <[email protected]>
Προς: Nikos Tsarouchas <[email protected]>
Θέμα: Re: CD-01U Pro

Hello Nikos,

Your order will be sent out today via Ups ,

please find tracking no.s 1Z2091A16842876470,1Z2091A16840569467

you can track after 6pm today via www.ups.com

best regards
Paul.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κανόνισε να έχεις ένα καλωδιάκι AES/EBU για να το ακούσεις όπως του αξίζει ήτοι ως transport (εφόσον έχεις και κανα καλό dac).

- Θα σου έρθουν δύο δέματα (φαίνεται και από τους αριθμούς order tracking της UPS). Κάθε δέμα έχει 2 players. Mόλις σκάσουν μύτη τα δέματα, σφύρα κλέφτικα.

- Η παραλαβή θα γίνει από εκεί που θα υποδείξει ο Γιώργος. Όσον αφορά στο κομάτι του Γιώργου του Λυμπερόπουλου και στο δικό μου, θα μας τα στείλετε με το ΚΤΕΛ, ένα ο g.kar και ένα ο matprot σε μέρα και ώρα που θα σας βολέψει. Τοιουτοτρόπως θα συνδράμετε και στα έξοδα του bank transfer που ήταν 25 γιούρια. Ο Γ. Λυμπερόπουλος είχε καταθέσει εξ αρχής ικανό ποσό που καλύπτει το δικό του μέρος. 8)

ΟΚ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.277
Members
38.440
Νεότερο μέλος
Asterixx