Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
0
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Βάλτε με κι εμένα μέσα! Έχω το 1210 Mk2, αγορασμένο τα Χριστούγεννα καινούργιο (550 ευρώ μου κόστισε) και το έχω συνδυάσει με κεφαλή Ortofon 2M Red και προενισχυτή Musical Fidelity V-LPS.

Φωτογραφίες θ'ακολουθήσουν αργότερα...

Reaction score
11
DIRECT CUT ΑΠΟ SL-1200

Αν θέλετε να γλιτώσετε από το "master tape", το "remixing" και όλα τα υπόλοιπα, να τι μπορείτε να κάνετε με το SL-1200 σας για παραγωγή δική σας μουσικής σε βινύλιο:

(περιοδικό "ΗΧΟΣ", Νο 343, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2001, σελ. 152)

:107:

Reaction score
1.815
Re: DIRECT CUT ΑΠΟ SL-1200

Αν θέλετε να γλιτώσετε από το "master tape", το "remixing" και όλα τα υπόλοιπα, να τι μπορείτε να κάνετε με το SL-1200 σας για παραγωγή δική σας μουσικής σε βινύλιο:

(περιοδικό "ΗΧΟΣ", Νο 343, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2001, σελ. 152)

Aπό τον Οκτώβρη του 2001 μέχρι σήμερα, ΔΕΚΑ χρόνια μετά, κυκλοφόρησε ή όχι αυτό το ...μασίνερι??:137:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: DIRECT CUT ΑΠΟ SL-1200

Aπό τον Οκτώβρη του 2001 μέχρι σήμερα, ΔΕΚΑ χρόνια μετά, κυκλοφόρησε ή όχι αυτό το ...μασίνερι??:137:
Δεν έχω ιδέα!

Μου άρεσε ότι η εταιρεία αυτή ασχολήθηκε με το φετίχ μας και είπα να ποστάρω αυτήν την τόσο εξειδικευμένη εφαρμογή τιμής ένεκεν!

Reaction score
1.285
Αρχίσαμε να γράφουμε κασέτες ! Τώρα θα κόβουμε και δίσκους !
Χωρίς πλάκα , ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ! ! !

Τον φωνογράφο του Edison Που πουλάνε στο ebay τον έχετε δεί ??

Reaction score
1.815
Αρχίσαμε να γράφουμε κασέτες ! Τώρα θα κόβουμε και δίσκους !
Χωρίς πλάκα , ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ! ! !

Τον φωνογράφο του Edison Που πουλάνε στο ebay τον έχετε δεί ??
Έλα αγορίνα μου στο σπίτι να γράψουμε καμιά κασσετούλα να γουστάρουμε!!!
Φέρε και κανένα δίσκο! Έτσι μεγαλώναν παλαιότερα οι καλές παρέες και δημιουργούσαμε φιλικούς δεσμούς...

Πηγή, μία και μόνη, analog κι αυτή μέχρι τα μπούνια!!!
Μόνο και μόνο που θα φωτίζεται ο δίσκος, θα χρυσίζει το χρώμα της κεφαλής στο ΜΚ2 και θα κοκκινίζουν τα peak των led του κασσετοφώνου, φθάνει!:140:

Περιφρόνιση στα mp3 και στα φλάκια! :136:
Πωπω πολύ γουστάρω κι εγώ!!!

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Έλα αγορίνα μου στο σπίτι να γράψουμε καμιά κασσετούλα να γουστάρουμε!!!
Φέρε και κανένα δίσκο! Έτσι μεγαλώναν παλαιότερα οι καλές παρέες και δημιουργούσαμε φιλικούς δεσμούς...

Πηγή, μία και μόνη, analog κι αυτή μέχρι τα μπούνια!!!
Μόνο και μόνο που θα φωτίζεται ο δίσκος, θα χρυσίζει το χρώμα της κεφαλής στο ΜΚ2 και θα κοκκινίζουν τα peak των led του κασσετοφώνου, φθάνει!:140:

Περιφρόνιση στα mp3 και στα φλάκια! :136:
Πωπω πολύ γουστάρω κι εγώ!!!
Γεια σου ρε Σταματη ρομαντικε,μαζι σου και εγω!!:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ολα τα'χε η Μαργιωρη....ο φερετζες της ελλειπε.
η ολη κουβεντα μου φερνει σαν πλαστικη σε πτωμα για να το βρουν τα σκουληκια νοστιμο.

Reaction score
11

Ολα τα'χε η Μαργιωρη....ο φερετζες της ελλειπε.
η ολη κουβεντα μου φερνει σαν πλαστικη σε πτωμα για να το βρουν τα σκουληκια νοστιμο.
Και ενώ έχεις χιούμορ, δεν μπορώ να πω...

:111:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Χρηστο την αποψη μου την ξερεις.Εχω πικαπ,ακουω βινυλιο,ακομα ψωνιζω ειδη σχετικα(κεφαλη,phono,δυστυχως) αλλα θεωρω οτι το ποταμι δεν θα γυρισει πισω.
τα ψηφιακα μεσα ειναι το μελλον,Μπορει να εχουν παιδικες ασθενειες ακομα αλλα ειναι the thing to come IMHO παντα.

Reaction score
11

Χρηστο την αποψη μου την ξερεις.Εχω πικαπ,ακουω βινυλιο,ακομα ψωνιζω ειδη σχετικα(κεφαλη,phono,δυστυχως) αλλα θεωρω οτι το ποταμι δεν θα γυρισει πισω.
τα ψηφιακα μεσα ειναι το μελλον,Μπορει να εχουν παιδικες ασθενειες ακομα αλλα ειναι the thing to come IMHO παντα.
Κατ' αρχήν σου δίνω δίκιο!

Πάντως ένα ανάλογο προηγούμενο, που έχουμε ζήσει, είναι αυτό με τις λάμπες. Έτσι είμαι επιφυλακτικός.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Οι λαμπες οπως και το πικαπ απασχολουν εμπορικα ενα πολυ κλειστο κυκλο ανθρωπων.
Μου αρεσουν και τα δυο αλλα...............το πληθος θα τα παρασυρει καλως η κακως.

Reaction score
11

Οι λαμπες οπως και το πικαπ απασχολουν εμπορικα ενα πολυ κλειστο κυκλο ανθρωπων.
Μου αρεσουν και τα δυο αλλα...............το πληθος θα τα παρασυρει καλως η κακως.
Πάντως μέχρι τώρα αντέχουν αν και θα έπρεπε, σύμφωνα με τις προβλέψεις, να έχουν εξαφανιστεί!

Ειδικότερα αναφέρομαι στις λάμπες, που η ημερομηνία λήξης τους ήταν 20 χρόνια πριν το βινύλιο, και έτσι είναι προσφορότερο παράδειγμα...απείθειας και ανυπακοής στις καθώς πρέπει προβλέψεις.

Reaction score
3.967

Ά ρε Χρηστάρα, πρέπει να βρίσκεσαι σε πολυοργασμικό ντελίριο τώρα!!!

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Ά ρε Χρηστάρα, πρέπει να βρίσκεσαι σε πολυοργασμικό ντελίριο τώρα!!!
Και οχι μόνο ο Καράβελλας!
Μετά το οφθαλμολάγνο ΜΚ2 μετά SME βραχίονος, συνεχίζουμε το ντελίριο με τον πνευματικό βιασμό που μας έχει δημιουργήσει η μαγική αυτή εικόνα!
Παίδες κανένα aerolin για το άσθμα έχουμε?:404:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis