Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
1.284
Η φωτό είναι από τον παλιό βραχίονα , ή από τον νέο που είναι να βάλεις πάνω ?
Μα καλά γιατί τέτοια καταστροφή ? Πόσο βαρής είναι ο βραχίονας με την κεφαλή και το βάρος για να χαλάσει ? Μήπως κάποιος την είχε σφίξει πολύ ?

PPZ

Reaction score
18
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Η φωτό είναι από τον παλιό βραχίονα , ή από τον νέο που είναι να βάλεις πάνω ?
Μα καλά γιατί τέτοια καταστροφή ? Πόσο βαρής είναι ο βραχίονας με την κεφαλή και το βάρος για να χαλάσει ? Μήπως κάποιος την είχε σφίξει πολύ ?

Φωτο ειναι απο το δευτερο βραχιονα (εξ'αλλου βλεπεις οτι ειναι ασημι, το δικο μου πικαπ ειναι 1210, μαυρο).ΔΕΝ γνωριζω αλλα και δεν πιστευω οτι την εσφηξε καποιος (σε μενα δεν εχει μπει καν επανω, δεν δουλεψε καθολου.Ο'τι εχει γινει, εγινε πριν το παρω εγω στα χερια μου.).Το προβλημα δεν ειναι μονομενο, διαβαζω στο ιντερνετ για χιλιαδες προβληματα με βραχιονα με τα ιδια συμπτωματα.Αρα ειναι κατασκευαστικο το θεμα, και οχι απο χρηση.
Θα περιμενω αυριο το καινουργιο βραχιονα που παρεγγειλα, και θα τον βαλω αυτον.
Τις φωτογραφιες τις εβαλα γιατι πολλοι αγωραζουν μεταχειρισμενους βραχιονες, και μπορει και να μην ξερουν οτι εχουνε προβλημα (μπορει και απλα εγω να ειμαι ψιρας και θελω να ειναι ΤΕΛΕΙΟ, οχι απλα ικανοποιητικο :137:).
Ο βραχιονας ευτυχως ειναι φθηνος και θα τον αλλαξω.

Reaction score
29.538
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Και πολύ καλά κάνεις και είσαι ψείρας.Και εγω είμαι και θα πάρω και εγω καινούριο , γιατί θέλω το κεφάλι μου ήσυχο.Σημειωτέον οτι το δικό μου πικαπ το πήρα καινούριο το 91 , και εχει παίξει τότε 100 βινύλια , και απο πέρυσι και μετά άλλα 200.
Πές μου που τον πήρες και πόσο?

PPZ

Reaction score
18

Πές μου που τον πήρες και πόσο?
Τον παρεγγειλα απο την Intertech, Αλλα για τιμη δεν μπορω να σου πω, επιδη τον πηρα με εκπτωση για σερβις (ειμαστε εξουσιοδοτημενο) αλλα τιμη λιανικης πρεπει να ειναι γυρω στα 30 ευρω.Οχι 50-70-90 οσο ζητανε μερικοι...:126:

Εχεις πιο πανω τους part number και το τηλεφωνο τους, παρε και ρωτα πως να παραγγειλεις βραχιονα (προσοχη μονο στα p/n για το 1210/1200, διαφερει σε χρωμα ο βραχιονας)

Reaction score
3.967

Τον παρεγγειλα απο την Intertech, Αλλα για τιμη δεν μπορω να σου πω, επιδη τον πηρα με εκπτωση για σερβις (ειμαστε εξουσιοδοτημενο) αλλα τιμη λιανικης πρεπει να ειναι γυρω στα 30 ευρω.Οχι 50-70-90 οσο ζητανε μερικοι...:126:

Εχεις πιο πανω τους part number και το τηλεφωνο τους, παρε και ρωτα πως να παραγγειλεις βραχιονα (προσοχη μονο στα p/n για το 1210/1200, διαφερει σε χρωμα ο βραχιονας)
Αδελφός, αν κάνει 30Ε, παρε δγυό!!!!

Reaction score
3.967

Πάρε τρεις George να κάνεις κάτι τέτοιο. :105: :142:

Γώγο, αν ο προστάτης μου κάνει μεγάλη ζημιά -άν λέμε!!- τότε θα πάρω τέτχοιο ....υποκατάστατο για παρέα κ σεξ!!:114:

Reaction score
8

Παιδια φιλος εχει το mk2 και ψαχνει καπακι,
μπορει κανεις να βοηθησει?
καθε προσφορα ευπροσδεκτη!

Reaction score
11.755
Έχει ειπωθεί στο παρόν, στην Ελληνική αντιπροσωπεία. Τα παιδιά-γνώστες θα σου δώσουν το τηλέφωνο και ποιος είναι ο κωδικός του καπακιού για να το παραγγείλεις.

PPZ

Reaction score
18
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Έχει ειπωθεί στο παρόν, στην Ελληνική αντιπροσωπεία. Τα παιδιά-γνώστες θα σου δώσουν το τηλέφωνο και ποιος είναι ο κωδικός του καπακιού για να το παραγγείλεις.

Το Part Number ειναι SFAD122-01A (DUST COVER).Παρε 2109692300 και ρωτα που μπορεις να το αγωρασεις.).Αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στα 60 ευρω...

Reaction score
7

Την καλησπέρα μου σε όλους τους συνφορουμίτες. Δηλώνω κι εγώ μεγάλος fan του συγκεκριμένου turntable. Στη παρούσα φάση έχω ένα Reloop RP-2000 mk3 (όπως φαίνεται και στο avatar δίπλα! :116:). Καλό direct, δε λέω, αλλά σαν τον ιάπωνα... Δυστυχώς τα οικονομικά μου στη τρέχουσα περίοδο που διανύουμε καθιστούν αδύνατη την απόκτησή του. Ελπίζω στο μέλλον να γίνω κι εγώ ο περήφανος κάτοχος ενός mkII ή ενός mk5G. Δε μπορώ να βρω και στις Μ.Α. του forum κάποια πώληση μεταχειρισμένου σε ευκαιρία. Παρακολουθώ το topic και χαίρομαι να βλέπω φωτό των μηχανημάτων σας. :605:

Reaction score
29.538

Την καλησπέρα μου σε όλους τους συνφορουμίτες. Δηλώνω κι εγώ μεγάλος fan του συγκεκριμένου turntable. Στη παρούσα φάση έχω ένα Reloop RP-2000 mk3 (όπως φαίνεται και στο avatar δίπλα! :116:). Καλό direct, δε λέω, αλλά σαν τον ιάπωνα... Δυστυχώς τα οικονομικά μου στη τρέχουσα περίοδο που διανύουμε καθιστούν αδύνατη την απόκτησή του. Ελπίζω στο μέλλον να γίνω κι εγώ ο περήφανος κάτοχος ενός mkII ή ενός mk5G. Δε μπορώ να βρω και στις Μ.Α. του forum κάποια πώληση μεταχειρισμένου σε ευκαιρία. Παρακολουθώ το topic και χαίρομαι να βλέπω φωτό των μηχανημάτων σας. :605:

Kιόμως εμένα εχει πάρει καναδυό το μάτι μου στις αγγελίες.
Για ξανακοίτα.Στις πηγές.

PPZ

Reaction score
18

Μπορει να ενοει ευκαιρια ΚΑΤΩ απο 300 ευρω....:126:
Και ομως δυσκολο να βρεθει τετοιο εκτος αν ειναι ερειπιο...

Τα 1200/1210 σε καλη κατασταση πανε γυρω στα 350/400 ευρω...

Reaction score
7

Kιόμως εμένα εχει πάρει καναδυό το μάτι μου στις αγγελίες.
Για ξανακοίτα.Στις πηγές.
Ναι, κατάλαβα ποιες λες. Δυστυχώς κλείσανε οι αγγελίες αυτές.

Μπορει να ενοει ευκαιρια ΚΑΤΩ απο 300 ευρω....:126:
Και ομως δυσκολο να βρεθει τετοιο εκτος αν ειναι ερειπιο...

Τα 1200/1210 σε καλη κατασταση πανε γυρω στα 350/400 ευρω...
Στη παρούσα φάση και 200€ να το βρω πάλι πολλά θα μου φανούν φίλε μου.. :110:
Περιμένω να περάσουν οι δύσκολοι τρέχοντες μήνες και να το ξανακοιτάξω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef