Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
61
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

ο νεος ιδιοκτητης του μηχανηματος εγκρινει και επαυξανει!

Reaction score
1.815

Όχι ρε συ αυτη!!!!!!
Την είχε ο Βασίλης και του τη δάγκωσε το σκυλάκι του (ένα υπέροχο fox terie)!:143:
Την έδωσε σ' ένα απ' το ebay...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το σκυλάκι με πατάτες η με κριθαράκι το έβαλες στο φούρνο ?:141::137::137:

Reaction score
61

Καλησπέρα στον Γιάννη Μάρκου,τον Γιωργο,τον Σταμάτη και τον Μάνο,εάν είναι μαζι μας και ο Κυρακου...καλησπέρα Γιάννη και φυσικά και στον Βασίλη!
Ποια κεφαλοβελονα να βάλω τελικά βρε παιδια;

Reaction score
2.248

Καλησπέρα και σε εσένα
Καλά χωρίς κεφαλή στο έδωσε ο Σταμάτης? :116: Βρεεεεεε !!!!!!

Σταμάτη πως την άκουσες την 250cmk3 με το 1210?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

............
Ποια κεφαλοβελονα να βάλω τελικά βρε παιδια;
Μην ξύνεις πληγές τώρα.Υπάρχουν πρόσφατα ποστ με πολλές επεξηγήσεις για κεφαλές,βραχίονες, phono stages .
Κάνε τον κόπο και διάβασέ τα.
Γνώμη μου προτίμησε μια ΜΜ.

Reaction score
61

Γιωργο έναν onkyo 401 έχω,απο το 1988 και ονομαζομαι Φοίβος,χάρηκα!

Reaction score
1.815

Καλησπέρα και σε εσένα
Καλά χωρίς κεφαλή στο έδωσε ο Σταμάτης? :116: Βρεεεεεε !!!!!!

Σταμάτη πως την άκουσες την 250cmk3 με το 1210?
Κατ' αρχήν την κεφαλή Γιώργο την πρωτοάκουσα στο Βασίλη.
Τότενες που την άκουσα είχα την 304 της Denon. Ένα θα σου πω. Δεν είχα κανακούσει κεφαλή ΜΜ που να παίζει τόσο καλά!
Η κεφαλή που είχε ο Βασίλης αν και αρκετά δουλεμένη και έχοντας ξεπεράσει τις προτινόμενες από την Technics 500 ώρες λειτουργίας, εν τούτοις ήταν απλά μοναδική! Δε θέλω να επεκταθώ με συγκριτικά, αν και έχω ακούσει πάρα πολλές κεφαλές που κυκλοφορούν, απλά μένω στο συμπέρασμα μου.

Η 205 είναι μια ΜΜ που απλά σου μεταφέρει όλες τις πληροφορίες του δίσκου, έχοντας μια πολύ γλυκιά ισσοροπία, πλην όμως δε σε αφήνει αδιάφορο. Οι μεσουψηλές είναι απίστευτες με ανάλυση και έκταση. Αυτή την απίστευτη στερεοφωνία της 304 της Denon την άκουσα με μεγαλύτερο έλεγχο, χωρίς να γίνεται επιθετική και σκληρή στις υψηλές, που παρεπιπτόντως ήταν ...περισσότερες! Το χαμηλό πολύ ελεγχόμενο με αρκετή έκταση αλλά όχι τόσο "αρκετό". Ήταν φυσικό γιατί είχε κάνει αρκετό "δρόμο".

Ένα εξάμηνο μετά τη βρήκα καινούρια στο κουτί της! Ο ήχος απλά ΔΕΝ περιγράφεται! Απλά τα έχει όλα. Το σημαντικότερο απ' όλα ήταν οτι το SL έπαιξε βαρβάτα, με ήχο που δεν είχα ξανακούσει σε κανένα άλλο σύστημα μέχρι εκείνη τη στιγμή! Απίστευτη ισσοροπία και γλυκάδα με καταιγιστικό χαμηλό σα να ακούς μια V15, αλλά και υψηλές που σκοτώνουν σα να έχεις μια Fidelity Research!

Η κεφαλή πήγε πάλι στο πικάπ του Βασίλη για να τη δοκιμάσουμε ξανά μιας και ήταν καινούρια με ουσιαστικά 3 δίσκους στο ενεργητικό της. Το πικάπ του την ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο! Καμία σχέση με το SL, άλλος ήχος! Εκεί όπως καταλαβαίνεις έπαιζε με ...άλλη κατηγορία και αναδείχθηκε κατ' ευθείαν! Ο χειρουργικός του βραχίονας αλλά και το πλατώ του σκότωναν με τη συγκεκριμένη κεφαλή! Εεεχμμμ και μετά πήρα κι εγώ κάποιες αποφάσεις... :116:

Πάντως πιστεύω οτι η 205 είναι ένα από τα καλύτερα κεφάλια που θα μπορούσε να βάλει κάποιος σ' ένα SL και να χτυπήσει κορυφή! Απλά έχει δυο αρνητικά: Είναι δυσεύρετη με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η τιμή της γύρω στα 400 ευρώ (αυτό δεν είναι φάουλ, γιατί αξίζει και με το παραπάνω) και δεύτερον είναι ευαίσθητη με το boron να "παίζει" κρυφτούλι με τη λέξη "σπάσε με"... :613:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Και ποιός δεν θέλει καλύτερο ήχο...
Πάρε ενα καλό ..................dac

Reaction score
61

Στο προηγούμενο 1200αρι που είχα και που κρατησα ούτε ένα Μήνα,το είχα αγοράσει με μια Audiotechnica at120e και μου φάνηκε καλη στο άκουσμα της,βέβαια μιλάμε για το πολυ μιση ώρα και όχι παραπάνω γιατί ήθελα 1210 και το έβαλα άμεσα για πώληση,απλά μου έκατσε το συγκεκριμένο και σκέφτηκα την μεταπωληση καθώς ήταν πολυ προσεγμένο.
Υπάρχει και μια orthofone red που θα μου δώσει ο Γιάννης ο Κυριακού,τι γνώμη έχετε και εάν κάποιος έχει πολλές ώρες με κάποια αξιοπρεπή κεφαλή μέχρι 100 ευρω, εάν μπορει να μου δώσει πληροφορίες.
Ευχαριστω Φοίβος

Reaction score
8.905

Συγνώμη, αλλά γιατί πιστεύεις ότι η Red είναι καλύτερη από την Pickering που έχεις? Πρέπει να πας σε υψηλότερη κατηγορία για να ακούσεις διαφορές!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

....εάν μπορει να μου δώσει πληροφορίες........
Ψάχνεις να σου πουν πως είναι να ερωτεύεσαι.....

Η διαδικασία έχει πόνο,δάκρυ,άγρια χαρά,τρέλλα,παράνοια,αναστάτωση...........
Όλα αυτά που συνθέτουν μιά ερωτική σχέση...μιά άκρως προσωπική διαδικασία.

Ενα tip μόνο θα σου δώσω.Η Monica Belucci είναι υπερεκτιμημένη αξία .:126::127:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members