Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
11.750
Re: Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Αυτο δεν θα κανει πιο ευκολο το αλφαδιασμα?
Προσπαθω με ενα μικρο αλφαδακι που εχω και μου εχει σπασει τα νευρα

http://cgi.ebay.co.uk/Turntable-Set...rntable_Parts_Accessories&hash=item5adcb58610
Οι σφαιρικές αεροστάθμες σαν αυτή έχουν μικρότερη ακρίβεια από τις σωληνωτές. Από το τίποτα, βέβαια, καλή είναι και αυτή.

Reaction score
1.815
Να μερικές κι απ' το δικό μου 5 ημερών απόκτημα και μόλις 24 ωρών ολοκληρωμένο μηχάνημα μετά κεφαλής!

Ο ...νέος πύραυλος προσγειώθηκε!

..και ανοίχτηκε

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Οι σφαιρικές αεροστάθμες σαν αυτή έχουν μικρότερη ακρίβεια από τις σωληνωτές. Από το τίποτα, βέβαια, καλή είναι και αυτή.
Το μεγαλο προβλημα με τις σωληνωτες ειναι κατα ποσον ειναι παραλληλος ο σωληνας με την επιφανεια επαφης.Οι ακριβειας ειναι ακριβοι.
Οι σφαιρικες εχουν το καλο οτι δινουν ζυγισμα και στους δυο αξονες ταυτοχρονα(δεξια-αριστερα,μπροστα-πισω)

Reaction score
29.527

Να σου πω ρε μάστορα μας εχεις πρήξει με αυτή την μαλακία κεφαλή που έβαλες στο ρημάδι σου.Φτάνει πια.
Αμα σου αρέσει τόσο πολύ , άειπήγαινε πάρε άλλη μια και βάλε δυο βραχίονες και κάνε balanced συνδεσμολογία.Αντε γιατί μας έπρηξες με την βρωμοdenon .
Αηντε.

Reaction score
29.527

Οι δυο κοντινές στο επι το έργον είναι όλα τα λεφτάααααααα.
Νεώτερα απο το μέτωπο του antiscating, μίλησα με petermeni, 0,9 με 1,0 to antisacating παιδάκια , για όσους μακάκες εχουν 304.Δλδ περίπου τα 3/4 του βάρους ανάγνωσης.

Reaction score
29.527
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Κι άλλη μια...

Επί το έργον!

Τι μαλακίες είναι αυτές?
Ρε αει πήγαινε πάρε κανά ψηφιακό να βρείς την υγειά σου.
ΜΌΝΟ πές μου που θα πετάξεις το δικό σου.

Reaction score
1.815

Να σου πω ρε μάστορα μας εχεις πρήξει με αυτή την μαλακία κεφαλή που έβαλες στο ρημάδι σου.Φτάνει πια.
Αμα σου αρέσει τόσο πολύ , άει πήγαινε πάρε άλλη μια και βάλε δυο βραχίονες και κάνε balanced συνδεσμολογία.Αντε γιατί μας έπρηξες με την βρωμοdenon .
Αηντε.
Χαχαχαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!!!! Πωπω θα είναι σούπερ κατάσταση! Η επόμενη αναβάθμιση έτσι θα είναι!!! Πολύ "προχώ"!! Θα λυσσάξετε όλοι σας βρε και θα το παίξω και hi-endάς!
Όχι τίποτε άλλο, αλλά κάτι τύπάκια κολλητοί μου με τα Michel θα πάθουν πολιτισμικό σοκ με την balanced συνδεσμολογία! :143::135::143:

Reaction score
1

Η DL- 304 στην όψη της, είναι εντυπωσιακή κεφαλή- τόσο πολύ που με δελέασε....!
Θα μπορούσε κάποιος φίλος να μου πει αν η εν λόγω κεφαλή ''ματσάρει'' καλά με το Musical Fidelity X- LPS- V3 phono stage που έχω;

Reaction score
29.527

Με έξοδο 0,18mv, δεν ματσάρει με οτιδήποτε.
Τι είσοδο θέλει το δικό σου?

Reaction score
1

Φίλε John Markou, σου παραθέτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εισόδων του:
MM input
Sensitivity: 3mV for 350mV output at 1kHz
Input impedance: 47K Ohms
THD: < 0.01% at 1kHz, 350mV out
Input overload margin: 30dB
Signal / Noise ratio: > 75dB unweighted > 83dB 'A' weighted

MC input
Sensitivity:> 350µV for 350mV output at 1kHz
Input impedance: 100 Ohms
THD: < 0.01% at 1kHz, 350mV out
Input overload margin: 30dB
Signal / Noise ratio: > 65dB unweighted > 74dB 'A' weighted

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Θα υποοδηγειται,κοινως δεν θα λαλαει δυνατα

Reaction score
1

Θα υποοδηγειται,κοινως δεν θα λαλαει δυνατα
Τον καιρό εκείνο που το είχα αγοράσει (2003) με είχαν διαβεβαιώσει ότι μπορεί να οδηγήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των κεφαλών που κυκλοφορούσε τότε.... νέος στο hi-fi και κορόΪδο απ' ότι φαίνεται!
Υπάρχει γιατρειά για την κατάσταση; Όταν λες θα παίζει σιγά, εννοείς δεν θα ακούγεται καθόλου;

Reaction score
1.815

Τον καιρό εκείνο που το είχα αγοράσει (2003) με είχαν διαβεβαιώσει ότι μπορεί να οδηγήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των κεφαλών που κυκλοφορούσε τότε.... νέος στο hi-fi και κορόΪδο απ' ότι φαίνεται!
Υπάρχει γιατρειά για την κατάσταση; Όταν λες θα παίζει σιγά, εννοείς δεν θα ακούγεται καθόλου;
Θα πρέπει να ανοίγεις περισσότερο την ένταση του ενισχυτή για να παίξει σε στάθμες, που αν είχε πιο ευαίσθητη είσοδο θα ήταν νορμάλ.
Ψάξε για κεφαλή γύρω στα 3mV έξοδο. Η Sumico Βlue Point Evo έχει 2,5mV και είναι πολύ κοντα στην είσοδο του. Και η τιμή της είναι χαμηλότερη της Denon:126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

μπορεί να οδηγήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των κεφαλών που κυκλοφορούσε τότε.... νέος στο hi-fi και κορόΪδο απ' ότι φαίνεται!
Το μεγαλυτερο.......αρα δεν σε κοροϊδεψαν.
Θα παιζει λιγο πιο σιγα.......οποτε στα δυναμικα περασματα ενδεχομενως θα χανεις λιγο απο λεπτομερεια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss