Technics SL-1200 CLUB

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Μια απο τις πολλες εκδοχες για να πονοκεφαλιασεις,να σου βγουν τα ματια,να στρμπουλιξεις τα ακροδαχτυλα σου,να δειρεις το παιδι σου(μπαμπα τι κανεις τοσες ωρες βριζοντας?).......
και τελικα να πας να αγορασεις ενα ..............................................

cd player

Reaction score
11.750
Re: Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Πως????????????????????????
Λοιπόν Μάνο, ας υποθέσουμε ότι έχουμε μια σωληνωτή αεροστάθμη χωρίς καθόλου σφάλμα. Την ακουμπάμε πάνω στο πλατό κατά τη διεύθυνση αριστερά-δεξιά και ρυθμίζουμε τα πόδια του πικάπ ώστε να μας δείχνει οριζόντια. Αυτό γίνεται όταν η φούσκα είναι στο κεντρικό σημείο. Στη συνέχεια σηκώνουμε την αεροστάθμη και την περιστρέφουμε κατά 180 μοίρες. Επειδή η αεροστάθμη δεν έχει κανένα σφάλμα, δηλαδή ο άξονας της φούσκας είναι παράλληλος με τον άξονα της βάσης της, θα πρέπει η φούσκα να δείξει το ίδιο σημείο που έδειχνε και πριν.

Αν για κάποιο λόγο η αεροστάθμη έχει ένα μικρό σφάλμα, η φούσκα θα ισορροπήσει σε λίγο διαφορετικό σημείο, παραδείγματος χάριν, 2 χιλιοστά δεξιότερα από το κεντρικό σημείο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ρυθμίσουμε τα πόδια του πικάπ έτσι ώστε η φούσκα να έρθει στο μέσον των δύο μετρήσεων, δηλαδή ένα χιλιοστό δεξιότερα από το κεντρικό σημείο. Στη συνέχεια μπορούμε με ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο να σημειώσουμε αυτή τη θέση της φούσκας πάνω στην αεροστάθμη και να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε αυτή τη διαδικασία.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Αν όχι πες μου να σου κάνω και σχέδιο.

Reaction score
29.524

Φίλε John Markou, σου παραθέτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εισόδων του:
MM input
Sensitivity: 3mV for 350mV output at 1kHz
Input impedance: 47K Ohms
THD: < 0.01% at 1kHz, 350mV out
Input overload margin: 30dB
Signal / Noise ratio: > 75dB unweighted > 83dB 'A' weighted

MC input
Sensitivity:> 350&micro;V for 350mV output at 1kHz
Input impedance: 100 Ohms
THD: < 0.01% at 1kHz, 350mV out
Input overload margin: 30dB
Signal / Noise ratio: > 65dB unweighted > 74dB 'A' weighted

Μην ακούς τους παρακάτω λαλήσαντες , δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα.Το πολύ πολύ να μην μπορείς να πάρεις την μέγιστη έξοδο του ενισχυτή σου με μερικούς χαμηλογραμμένους δίσκους.
Χέστηκε η φατμέ στο γενι τζαμί.
Αν την εχεις ακούσει και σου αρέσει προχώρα άφοβα.
Κατ εμέ και μερικούς άλλους παίζει με ηχο κεφαλών κατηγορίας απο 1,5 εως και 3κ ευρώ.
Και πάλι κάποιε ς κεφαλές βάζουν τα κλάματα γιατί δεν την φτάνουν.:142:

Reaction score
29.524
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Έχουμε καμοιά γνώμη για αυτόν τον Technics Arc Protractor ???

http://www.vinylengine.com/cartridge-alignment-protractors.shtml

Που βρίσκεται εδώ ...

http://www.vinylengine.com/cartridge-alignment-protractors.shtml

Λογικά πρέπει να είναι καλός, αφού είναι της μαμάς , το δύσκολο κομμάτι όμως είναι να τρυπήσεις ακριβώς στο κέντρο , ώστε να μην αλλοιωθεί καθόλου η απόσταση και κατ επέκταση το τόξο που πρέπει να ακολουθεί η κεφαλή.Επίσης το άλλο κακό με όλους αυτούς τους προτράκτορες είναι οτι , εχουν διαφορές μεταξύ τους και στο τέλος βγαίνεις μακάκας , όταν πας να ελέγξεις την ρύθμιση του ενός απέναντι στου άλλου.

Reaction score
81

Kαλησπερα και απο εμενα!Sl 1200 mk2 με ortofon 2m blue.Φωτο οταν αξιωθω..:105:

Reaction score
4

Και τώρα ένα μουσικό διάλειμμα, βλέποντας τον Βασιλιά του CLUB !

[YOUTUBE]LVkYiEghGEA&feature[/YOUTUBE]

sound pretty damm good.. λέει ο ιδιοκτήτης και απότι ακούω στο βίντεο..., έχει δίκιο...:137:

Reaction score
460

Mου εστειλε πμ ο τρελλογιαννης να γραψω και εγω δια την αναλογικην πηγην μου,και γραφω.
Εχω το sl1210 mkii το καλο το μαυρο,οχι σαν του Γιαννη αλλα το καλο καταλαβατε τωρα :136::136:.
Και τωρα ας σοβαρευτω,το ειχα με κεφαλες σταντον 680-881 κτλ,και ο Γιαννης με επεισε να αλλαξω κεφαλη.
Πηγαμε στην Κινοτεχνικη και ειπαμε στον εκει υπευθυνο να μας δωσει την πιο ακριβη κεφαλη που ειχε εκεινη την στιγμη,και μας εδωσε την 304,(γλυκαθηκε και ο Γιανναρος και πηρε και αυτος μια)βεβαια αυτα τα εχω ξαναγραψει αλλα τα ξαναγραφω.
Πηγαμε σπιτι μου και την τοποθετησαμε στο sl,βαλαμε ενα δισκο να παιξει και τα επιφωνηματα και των δυο μας ηταν απιστευτα!!!!Ο ηχος του ςλ απογειωθηκε,αλλα οι σταθμες μου δεν ηταν αυτες που ηθελα,απο τοτε ψαχνω να βρω ενα ιδανικο πρι πρι για να μπορεσει να αναδειξει την υπερβολικα χαμηλης εξοδου κεφαλη αλλα τιποτα.
Παρηγγειλα ενα ντενον στεπ απ απο Ιαπωνια αλλα το εστειλα πισω γιατι δεν...
Απο τοτε το εχω αφησει το θεμα μεχρι να βρω καμια ακρη αλλα ειναι καμματι δυσκολο.
Καμια ιδεα παιδες?

Reaction score
29.524

Nαι ρε χαμένε , εγω σου φταίω ........
Πήρες κελεπούρι και γκρινιάζεις ..!!!!!!
Σου είπα η λύση είναι hasimoto, αλλά δεν ακούς.
Τι να σου κάνω μαναμ?

Reaction score
29.524

Θα; σου φέρω να ακούσεις τα χασιμότια , ε, αν δεν σκίσεις την κυλότα σου εμένα να μην με λένε γιάννη , αλλά θανάση.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Σιγα μην σε πουμε και ....Ναβουχοδονοσορα

Αντωνη αν τελικα παρω το Tricord Dino θα το φερω για μια δοκιμη.
Μαζυ και τα Χασιμοτια του Γιαννη για απ'ευθειας συγκριση.

Reaction score
29.524

Τι τα πέρασες τα χασιμότια ρε , καράβλαχε?
Οτι κι οτι ? δεν κ΄'ανουν παρεα με οτι βρουν ρε.
Το νιι μου και του λιι μου στολίιιζουν την φωνιιή μου.
Αυτό είναι νεο μόλις το τσίμπησα απο τον ανηψιό που σπουδάζει στας πάτρας.

Reaction score
460

Σιγα μην σε πουμε και ....Ναβουχοδονοσορα

Αντωνη αν τελικα παρω το Tricord Dino θα το φερω για μια δοκιμη.
Μαζυ και τα Χασιμοτια του Γιαννη για απ'ευθειας συγκριση.
Αντε ρε Μανο μπας και δω καμια ασπρη μερα.

Reaction score
460

Θα; σου φέρω να ακούσεις τα χασιμότια , ε, αν δεν σκίσεις την κυλότα σου εμένα να μην με λένε γιάννη , αλλά θανάση.
Ρε τσομπανη εγω θα σχισω την κυλοτα μου αλλα για να την σχισω πρεπει να σχισεις εσυ τις ζαρντιερες σου και το καλτσον σου που προηγουνται του σχισηματος της κυλοτας:142::135:

Reaction score
2.248

Αντε ρε Μανο μπας και δω καμια ασπρη μερα.
Συγνώμη παίδες, δεν είμαι μέλος του club :137: (είμαι μπανιαρισμένος από τον Κυριακού :138:
Μια ερώτηση και έφυγα!!!!

Αντώνη το Creek OBH-15 έχεις φόνο?

Reaction score
460

Συγνώμη παίδες, δεν είμαι μέλος του club :137: (είμαι μπανιαρισμένος από τον Κυριακού :138:
Μια ερώτηση και έφυγα!!!!

Αντώνη το Creek OBH-15 έχεις φόνο?
ναι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss