Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Χαιρετώ το φόρουμ.
Αυτό είναι το δικό μου mk2 ελαφρώς "πειραγμένο". Βραχίονας Origin live OL1 και κεφαλή Denon DL160. Να πώ ότι όταν άλλαξα τον βραχίονα της μάνας του με τον origin (Rega ουσιαστικά) η διαφορά ήταν αρκετά προς το καλύτερο

.
Πω, πω... Ποτέ δεν θα άλλαζα τον βραχίονά του... :131:

Reaction score
7

E, ναι αλλά νά έχεις την Porsche και να της βάζεις λάστιχα από Lada... Δε λέει!
Ε ναι αλλά άμα ο δρόμος είναι χωματόδορομος (το υπόλοιπο σύστημα) τι κάνεις; :137:
Και τέλος πάντων το SL-1200MK2 είναι φετίχ....και αδιάφορο ηχητικά να ήταν πάλι θα το αγόραζα :109:

Reaction score
7

Χαιρετώ το φόρουμ.
Αυτό είναι το δικό μου mk2 ελαφρώς "πειραγμένο". Βραχίονας Origin live OL1 και κεφαλή Denon DL160. Να πώ ότι όταν άλλαξα τον βραχίονα της μάνας του με τον origin (Rega ουσιαστικά) η διαφορά ήταν αρκετά προς το καλύτερο

.
Nice Mod! Υποθέτω πως με ειδικό Plate προσαρμόζει αυτός ο βραχίονας...

Reaction score
29.535
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ στο φικό μου. Το βαρύδι απο πάνω τι το θες?
Γιατί πέρα απο αύξηση μάζας δεν κάνει τίποτα άλλο. Οχι ψέματα ταλαιπωρεί το μοτέρ.

Reaction score
11

Ε ναι αλλά άμα ο δρόμος είναι χωματόδορομος (το υπόλοιπο σύστημα) τι κάνεις; :137:
Και τέλος πάντων το SL-1200MK2 είναι φετίχ....και αδιάφορο ηχητικά να ήταν πάλι θα το αγόραζα :109:
Αρρώστια!

:142:

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Μην με ανάβεις βραδιάτικα και δεν εχω και δεύτερη 304.
Θες να σε ανάψω περισσότερο???
Αν το έβρισκες (λεω ΑΝ) καινούριο, θα το έπαιρνες???:138:

Reaction score
1.815
...όπως κατάλαβες υπάρχει σε ένα μαγαζί ολοκαίνουριο!!!!!!
Κοίτα να αγοράσεις και δεύτερη κεφαλή DENON 304, μπορεί και να σου χρειαστεί!:608:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Αυτο παιζει μονο Golden Referance βινυλια .Στα απλα δεν του σηκωνεται
ο βραχιονας

Reaction score
1.815

Αυτο παιζει μονο Golden Referance βινυλια .Στα απλα δεν του σηκωνεται
ο βραχιονας
:604::626::135: Μια χαρά θα του κάτσει!!
Αφού απλά δεν έχει... τυχαίο???

Reaction score
1
Η Origin έχει και το ειδικό plate για να βάλεις ότι βραχίονας θές. Υπάρχει ακόμα μία αγγλική εταιρεία που έχει αναβαθμίσεις για το μκ2 (δεν την θυμάμαι τώρα:102:) με δικιά της βάση αλλά και εξωτερική τροφοδοσία. Το μόνο θέμα είναι ότι το ύψος του βραχίονα δεν ρυθμίζεται με μία βίδα αλλά με αποστάτες, οπότε η αλλαγή κεφαλών είναι κάπως δύσκολη.
Το βαρίδι το έφτιαξα με οδηγίες απο το site της TNT audio. Αν υποψιαστώ ότι ζορίζεται το μκ2 με ένα βαριδάκι (απο αλουμίνιο) θα πεθάνω....

Reaction score
1.815

Τι λες μωρέ παλαβομένε? που υπάρχει ? ποιός το χει?
:143::142::140: Όποιος γυρίζει "μυρίζει"! Κάνε μια βολτούλα στα μαγαζιά και θα το βρεις!:608:

Reaction score
29.535

Η Origin έχει και το ειδικό plate για να βάλεις ότι βραχίονας θές. Υπάρχει ακόμα μία αγγλική εταιρεία που έχει αναβαθμίσεις για το μκ2 (δεν την θυμάμαι τώρα:102:) με δικιά της βάση αλλά και εξωτερική τροφοδοσία. Το μόνο θέμα είναι ότι το ύψος του βραχίονα δεν ρυθμίζεται με μία βίδα αλλά με αποστάτες, οπότε η αλλαγή κεφαλών είναι κάπως δύσκολη.
Το βαρίδι το έφτιαξα με οδηγίες απο το site της TNT audio. Αν υποψιαστώ ότι ζορίζεται το μκ2 με ένα βαριδάκι (απο αλουμίνιο) θα πεθάνω....

Καλά για τον βραχίονα αστο , για το βαρίδι , είτε είναι αλουμίνιο είτε ατσάλι , είτε ξύλο , αμα ζυγίζει 500gr και πάνω , ναι ζορίζεται.
Οχι μόνο το πηγάδι αλλά και το μοτέρ, και θα την ακούσει μια ωρα νωρίτερα.Αν θες σώνει και καλά clamp, βάλε κάποιο που σταθεροποιείται με σφίξιμο επάνω στο σπίντλ.

Reaction score
33

Παιδιά καλημέρα.
Χθες παρέλαβα ένα από τα τελευταία SL 1210 mkII και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. :145:
Αν και το θέμα έχει εξαντληθεί, εν ευθέτω χρόνο θα καταθέσω και τις δικές μου εμπειρίες από το εν λόγω πλατό μιας και το είχα για αρκετά χρόνια και στο παρελθόν αλλά αντικαταστάθηκε από άλλο, στα πλαίσια του κύκλου των χαμένων αναβαθμίσεων….. :126:

Reaction score
11

Παιδιά καλημέρα.
Χθες παρέλαβα ένα από τα τελευταία SL 1210 mkII και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. :145:
Αν και το θέμα έχει εξαντληθεί, εν ευθέτω χρόνο θα καταθέσω και τις δικές μου εμπειρίες από το εν λόγω πλατό μιας και το είχα για αρκετά χρόνια και στο παρελθόν αλλά αντικαταστάθηκε από άλλο, στα πλαίσια του κύκλου των χαμένων αναβαθμίσεων….. :126:
Χωρίς φωτό...

:144:

Reaction score
33

Σιγά σιγά, είμαι νεούδι.... :120:
Είναι ακόμα στη κούτα.
Θα βγει όταν με το καλό δοθεί το υπάρχον το οποίο παραμένει στημένο και περιμένει το νέο του αφεντικό.... :144:

Reaction score
29.535

Δεν μπορώ να πω οτι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου , αλλά εσυ ξέρεις.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef